2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Günaydın kızlar, daha kimse gelmemiş. Bugün bütün anneler ve bebişler uyuyor sanırım.Çalışan anneler hariç:)))
Panpilip hoşgeldin, istanbulda yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

kızlar ben geldim hepinizi çok özledim. fakat bilgisayarıma giren virüslerden dolayı ne bilgisayarı açabildim nede interneti neler yaptınız bensiz nasılsınız allam sanki yıllardır aranızda yokum gibi hissettim kendimi... senağlama

Günaydın kızlar herkese güzel günler, ben bu gece de rüyamda oğluşumu gördüm babasının kucağında mavi battaniye içnde bakıp duruyordu çok güzeldi maşallah

Panpilip istanbulda ne taraftasın ona göre yardımcı olabiliriz sana

Miniğiiiiim hoşgeldin bizde özledik seni merak ettik

gunaydın arkadaslarrr....

ben doktora gııyorum bugun kontrolumuz var bebegım daha 4 haftalıkdı doktorumla gorustugumde izine ayrılmıstı sımdı 27 haftalık ve bırazdan evden cıkıcam cokk heyecanlıyım cokkk doktorum yokken bır cok doktor gezmıstım artık işkence bıttı
allahım hayırlı haberlerle donmemı nasıp etsın inşallah...

Hoşgeldin miniğim, neredesin diyorduk bizde.
Özlemcim, inşallah hayırlı haberlerle dönersin güzelim.Şimdiye kadar bir sorun olmadığına göre bundan sonra da olmaz , bebişinde sen de sağlıklısındır.
Günaydın ekinsu, canım ne güzel hayrolsun.Oğluşunu görmüşsün. Demek dün akşamdan bu akşama 2 ay geçmiş:))))))))Dün doğurtmayın demiştin, bugün doğmuş kucağına bile almışsın.
Ben görmüyorum, ama benim kızım görmüş. "Anne çok güzel bir bebekti, yürüyordu.Ama çok şirindi " diyerek rüyasını anlattı.Hayrolsun inşallah, hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza.

waterfull güldürdün sabah sabah beni evet dediğin gibi 1 günde 2 ay atladık:)))

Özlem güzel haberlerle gelirsin umarım için rahatlar bugün kendi doktoruna kavuştun nede olsa

kızlar ben şimdilik yine kaçıyorum ama bu sefer uzun değil döneceğim inşallah hepinizi çooooook öpüyorum

günaydın kızlar.güzel birgün geçirmeniz dileğiyle.

miniğim bende dün akşam sormuştum seni.ne zamandır yazmıyorsun merak ettim.iyi olmana sevindim.

özlem iyi haberlerle dönersin inşallah.

az önce kasım annelerini okudum da doğurmaya başlamışlar 7-8 kişi var doğuran 34. haftada başlamış her hafta biri doğurmuş valla heyecan sardı beni birden , bllomsun doktoru 3 hafta daha sabret sonra korkma demişti ya dediği tarih 34. haftaya denk geliyor demekki 34 den sonra normal oluyor doğumlar
amaniiiin allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin erken yada zamanında ilk önce sağlık

ekinsu benim doktorumda öyle söyledi işte.34. haftada iğneyi keseriz zaten o zamana çocuk iki kiloyu geçer bir sorun olmaz demişti.işte aklıma takılan yıl olayı.neyse hayırlısı olsunda.

Ekinsu Valla çoğu bitti azı kaldı Kasımıda atlatırsak Aralıı hiç sayma.
RABBİM hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gül kokulularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin.

günaydın hanımlar haftanın son gününden..

ekinsu ben diken üstünde bekliyorum valla her ne kadar rahat olmaya çalışsamda 2-3 hafta daha beklesek bari diyorum..malum bu konuda sicilim bozuk :))

allahım hepimize sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin..ekinsu biz şimdi 8 aylık mı olduk ?

doğum konusunda ne düşünüyorsunuz.dün bir konu açılmış epidural sezaryanı iyi diyorlar.o zaman kocalarımızda yanımızda istesek alıyorlarmı acaba içeriye.

doğum konusunda ne düşünüyorsunuz.dün bir konu açılmış epidural sezaryanı iyi diyorlar.o zaman kocalarımızda yanımızda istesek alıyorlarmı acaba içeriye.

Ben normal istiorum ama sezaryanlı olduum için doktorum yanaşmıo :1no2:
Mecburen yine sezaryan olucak.Benim arkadaşım epidural sezaryan oldu şuanda belinden çok rahatsız. Korkutmak istemem ama dezavantajlarını da göz önünde bulundurmak lazım.

evt blooms bende duydum sonra belinden rahatsız olan kişilede varmış.dün okuyunca acaba gerçekten iyi mi diye düşünmeye başlamıştım.

herkeze slm 34 haftada doğum yapan mı var ayyyyy bekleyecez desenize 34 ten sonra bende dün doktora gittim kızımız 35 cm 1600 de kilomuzdu ama asıl doktorumuz değil bu iki doktora gidiyorum da ben diğer doktorun cihazı daha güsel neyse bebiş biraz aşağıya dönmüş doktor gezdin mi bu günlerde dedi bende evt dedim :)dinlenmem gerekiyormuş kıslar korktum valla erken doğum olmasında sizde yormayın çok ayakta kalmamaya çalışın

benimde son gittiğimde önce normal die konuştuk ama sonra bebeği biraz iri buldu eğer iri olursa zorlamaz sezaryen yaparız dedi ama buda son haftalarda belli olcak ben normal istiyorum ama diretmiyorum ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…