bayramdan sonra doğumu bekle mi dedi?? , bak panik oldum ne kaldı ki bayrama hazırlıkları hızlandırmak lazım
ay ezra bu ne kız böyle yesin onu teyzesi burnunu,ağzını 41 keremaşallah ne kadar net ve güzel çıkmış öyle.allah nazarlardan saklasın...
tam yemek için kalkıyorduk kızımla, takıldık senin bebişin resmine kızımda bayıldı oda öpüyor teyzesi....
neyse benim kız açlıktan bayılmadan doyurayım kızımı by.....
ubb slm benımde dr um bundan sonra 2 haftada bir geleceksın dedi,
bu arada benım kızım nasıl ama teyzesi,dün aldık resmini:))))
ay kızlar bu gidişle tek ocak annesi benmi olcam ne :jeyyar: herkes doğuracak ben beklicemkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ezracım merhaba kızın çok şeker maşallah , benim bebekte bir ara 10 gün falan öndeydi dr o zaman ya şekerdendir ya da yapısaldır demişti, sende şeker yok değil mi hatırladığım kadarı ile ailede uzun demekki yapısal
esracım yesinler kızını maşallah canım. bizimkide 31 haftalık gözüküyor 29 haftalık olmasına ragmen doktor 15 aralık itibariyle bekle dedi. normal doğum 13 ocaktı 3 ocak gösterdi.
sanırım aralık annesi olucaz güzelim ne heves etmiştim oysaki 9/9/2009 da doğurcam diye.
aslında böyle olmasına sevindimde bir an önce kavuşucaz kızlarımıza...
hala isim bulamadın dimi :)) derin güzel sen berrak ı falan boşver derin koy :))
ay kızlar bu gidişle tek ocak annesi benmi olcam ne :jeyyar: herkes doğuracak ben beklicemkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
slm kızlar ayyy bir tabak makarna sekerimi cıkardı bizde eşimle yürüyüşe cıktık yeni geldik...bir tabak makarna=bir saat yürüyüş ...ne bu yaaaa... esra kızın cok cici cıkmıs aklıma sezen aksu nun sarkısı geldi ...seni pamuklara sarmalar sararım....
yeni gelen ctc aramıza hosgeldin saglıklı bir dönem gecirmen dileğiyle...
elagülce senle aramızda bayagı bir hafta farkı var subata mı kaycak yoksa dogmun anlamadım...
kuzicim doğru diyosun sen ,ben beyazbulut bir elin parmakları kadar kalıcaz vallakaydirigubbakcemilesenin kontrolün nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?