2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canım tam kimse bilmio ama dün haberlerde de vardı.özel hastane muayenesi 10 tl olmuş ama ilaç almaya reçeteni eczacıya verince o da muayene ücretini bi daha alıo bunun sebebi şimdi bilinmio ona aöık kapı demiştim,al yani alabildiğini (devlet)...sen de 2 kere verme sor hastaneye ben ilaç yazdıracağım hem buraya hem eczaneye mi ödeyeceğim die belki almazlar??

saolun arkadaşlar. bugün hem tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurup hemde bu iğne peşinde koştuğum için stres yaptım galiba. şimdiden böyle olursam ilerde ne olurum kimbilir.

birde hanımlar şu gecelik pijama meselesi var.bende epey zamandır ancak 1 takım pijama bulabildim ancak kumaşı içime sinmedi. sanki üşüyecekmişim gibi geliyor. bende pamuklu belki puantiyeli belki çizgili veya ekoseli bir kumaş alıp kombini renklerinide bulup pijama sabahlık gecelik takım diktirmeyi düşünüyorum. henüz kumaş araştırma aşamasındayım ama karar vermem yakındır. eğer bulamazsanız sizin içinde bir fikir olabilir. modele gelince ünlü markaların 300-400 e mal olan takımları var. bilirsiniz onlardan kopya etmeyi düşünüyorum.

herkese iyi akşamlar
cts hoşgeldin.
montesori doktorun niye sık çağırmadı anlamadım . benim doktorum doğuma kadar artık her hafta görüşeceğiz dedi senin doktorunmu esnek benimki mi sıkı

ubb slm benımde dr um bundan sonra 2 haftada bir geleceksın dedi,
bu arada benım kızım nasıl ama teyzesi,dün aldık resmini:))))

ben cmt gidicem doktora bakalım ne zaman gel dicek ...
Maşallah ne kadar tatlı öyle bayıldım valla aman nazar değmesin tekrar Maşallah

iim canım sen nasılsın,senınle aramızda 1 gün war sanırım,senın bebiş en son kaç haftalık görünüodu,dünku kontrolde ben 30 + 2 olmama rağmen bebiş 33 haftalık çıktı

benimki 1 hafta önden gidiyo en son 13 ekimde doktora gittiğimde kilosu 1250gr dı . Önden gitmesi doğum tarihinide öne alır mı??

benimki 1 hafta önden gidiyo en son 13 ekimde doktora gittiğimde kilosu 1250gr dı . Önden gitmesi doğum tarihinide öne alır mı??

sanırım önden gitmesi demek gelişiminı tamamlıo anlamına gelio,zaten benım dr bayramdan sonra artık doğumu bekle,bayramdan sonra doğarsa erken doğum denmez,normal doğmuş sayıcaz dedi,benım 40 haftam normalde 7 ocakta doluo,ama eğer ay sonuna kadar herhangi bir problem olmazsa,yanı sancı suyun gelmesi gibi,bır kaç gun daha tutup en azından yenı yılda doğum yapabılırsın dedi,tabı bu benım arzum,2008 de olmasını istemıorum

elagülce,pembe panter saolun kızlar,
şimdiye kadar tuhaf tuhaf çıkıodu ultrasonda,ama artık böle normal bebek gibi görünce çok tuhaf oldum ben ya,darısı size inşallah,en yakın zamanda görürüsünüz

kızlar iyi akşamlar,yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum,ancak bitirebildim tam yazayım dedim kızım demezmi anne acıktım...cokacimcoookneyse 5 dk.izin aldım kendisinden bi meraba demek için size.
blooms iyi olmana sevindim canım,korkuttun bizi akşam.....
ianna bu uçuk olayını ilk senden duyuyorum sağolasın canım bilgilendirdiğin için zaten yen
i doğmuş bebeği sık sık öpmeyide öptürmeyide sevmem ama artık kayınvalideme de anlatacak mazeretim oldu,kızımın loğusa mevlitinde kucakta gezdirmedim diye ufak çapta bi kriz yaşamıştık ta...
zeynep geçmiş olsun canım,bak bebeğinde iyiymiş maşallah,allah korkutmasın bir daha..
ekinsu ne güzel bi kutucuk dağa atlamışsın.benim 10 günüm var dağa....
ezra maşallah bebişine şimdi seninkinin kilosunu okuyunca benim kızımın kilosu azıcık geldi,hemen internette baktım normalmi diye ,içim rahatladı normalmiş,valla senin bebiş manken gibi olacak maşallah ailede varmı uzun boylu olan.....
nazlıcan o saç şekli ,hani önden balık sırtı gibi örüyorlarda kalan kısımları serbest bırakıyorlar omudur ki,benim de bu sıralar favori saçlarım arasında yani,sizede çok yakışmıştır hani ana kız ne güzel....kaydirigubbakcemile5
ctc hoşgeldin canım,bebişin ve sen sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz umarım...a.s.
çok yazdım benim kız tepemde hadi hadi deyip duruyor,sonra görüşürüz kızlar.....

bayramdan sonra doğumu bekle mi dedi?? , bak panik oldum ne kaldı ki bayrama hazırlıkları hızlandırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…