evet kesinlikle kan ilaçlarını ya da kan yapıcı gıdaları, süt ve süt ürünleri ile birlikte almamak lazım. Hiç bir etkisi olmuyormuş dediğin gibi.kızlar cok öneli birseyi paylasmak istiyorum kullandıgımız ferrum fort la birlikte kesinlikle süt ve türevlerini tüketmeyin aradan en az 2 saat gecsin bu hapı da meyve saatiniz alın...dün arkadasım aradı haftaya cuma sezeryana gircek ama hergün 3 saat serum yiyo kansızlıgı varmıs ....eeee ferrum kullandın ya dedim...doktoru kahvaltıdan önce al demiş dememiş sütle peynirle tüketme diye arkadasta sormamıs kimseye içmiç ac karna ferrumu yapmıs bir güzel kahvaltısını kullandıgı ferrum bir işe yaramamıs sezeryan için kan degerinin 13 olması gerekiyo arkadasımın 8... o yüzden doguma kadar serum vercekler dogumda da kan takviyesi yapcaklar....bende de var kansızlık ugun doktora söyledim gel kan testi yapalım sana dedi ....aklınızda bulunsun sizinde kızlar...
benim oğluşum şakacı önceleri başı sol taraftaydı annem her akşam işten geldiğimde gelir bir göbüşümün sol tarafını öperdi. 2 hafta önce dr a gittiğimizde öğrendik ki yer değiştirmiş beyfendi ve annemin öptüğü yerde başı değil poposuymuşkaydirigubbakcemile3
ooo montesori kaç kere konuştuk bu konuyu bende gece yatarken alıyorum yok süt içtim yok yoğurt yedim saate bak sıkılıyorum
hayırlı cumalar hanımlar, bende bu sabah dr a gidip kan ilacımı yazdırdım akşama vurdurucam inşallah. hepinizin ve bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim. smrisk bebeğinin adı çok güzel adıyla yaşasın inşallah.anlamı; çok ve sağlam bilen bildiğini kendisi ve başkaları için en yararlı şekilde kullanan kimse demekmiş. Hanımlar size 2 sorum olacak ateş ölçerle ilgili biliyorum daha önce mevzusu geçmiş ve yazmıştınız ancak hatırlayamadım hangi ürünleri tercih etmiştiniz? Birde bebek odası süslemesi yapacakmısınız bilmiyorum annem çok arzu ediyor bana biraz fikir verirseniz sevinirim.
slm kızlar ...az önce diyetistenden geldim sekerim de kilo alımım da iyiymişhihoyyyt ama biraz daha yürüsek iyi olur dedi seker uzmanı...zaten dilim dısarda sokaklardayım-tatlicadiarzu- sabah 40 dk .yürüyorum aksam da yürücekmişim...neyse ben bayılırım yürümeye...birazdan da oglumu görmeye gitcez eşimle cok heyecanlıyım az kaldı saat 14 de randevu umarım yine tombik cıkmaz haftası ,önde cıkmaz...cok konustum bak oglum dedim narin zayıf ol tombalak olma yoksa kızlar seni begenmez dedim ,konustum bol bol anlamıs mı görcez artıkkaydirigubbakcemile3
benim oğluşum şakacı önceleri başı sol taraftaydı annem her akşam işten geldiğimde gelir bir göbüşümün sol tarafını öperdi. 2 hafta önce dr a gittiğimizde öğrendik ki yer değiştirmiş beyfendi ve annemin öptüğü yerde başı değil poposuymuşkaydirigubbakcemile3
meraba arkadaşlar:))
yeni arkadaşlar hoşgelmiş:))
smrisk canım adı gibi bilge olsun işallah bebişin:))
kızlar ben gene!!ii diilim akşamdan beri çıkarıorum valla halim kalmadı artık acaba gebelik zehirlenmesi mi die araştırıorum ama şişim yok..bıktım valla..ben hiç nazlı biri diilim babasına çekmiş kızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?