2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Merhaba kızlar,
Hoşgeldin nurgülsıla,
montesori, anlamıştır benim güzel oğlum seni üzmez annesi.Almamıştır kilo filan:)))Özellikle kızlar kısmı çok önemli zaten.:roflol:
Smrısk, ismi çok güzelmiş hayatım, adıyla yaşasın inşallh.
Linaycım inşallah bu sefer zamanında doğum yaparsın hayatım. Kafana takma, illaki her doğumda erken olacak diye birşey yok sonuçta.

ooo montesori kaç kere konuştuk bu konuyu bende gece yatarken alıyorum yok süt içtim yok yoğurt yedim saate bak sıkılıyorum

benim oğluşum şakacı önceleri başı sol taraftaydı annem her akşam işten geldiğimde gelir bir göbüşümün sol tarafını öperdi. 2 hafta önce dr a gittiğimizde öğrendik ki yer değiştirmiş beyfendi ve annemin öptüğü yerde başı değil poposuymuşkaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle kan ilaçlarını ya da kan yapıcı gıdaları, süt ve süt ürünleri ile birlikte almamak lazım. Hiç bir etkisi olmuyormuş dediğin gibi.

ya kıslar bende sabaha karşı bazen 4 de bazen 5 de bazende 6 da içiyorum saat 8 -9 gibide kahvaltı yapıyorum acaba 1 2 saat arayla içdikmi tesiri düşermidiye düşündüm eşimde anttipiyotik değilki hergün aynı saatte içesin dedi doktoruma gidincede sorarım artık.

:lepi:kaydirigubbakcemile3 valla ya süper ama anneler den cok anneanneler seviniyor torunlarını paylaşamıyorlar oyüzden dert değil onların heryeri öpülür.

ooo montesori kaç kere konuştuk bu konuyu bende gece yatarken alıyorum yok süt içtim yok yoğurt yedim saate bak sıkılıyorum

Ben yatarken süt içtiğim için gecede alamıyorum.Ama iyice sıkıntı veriyor.Sabah kahvaltıda mecburen peynir filan yiyoruz, öğlen yoğurt yeniyor.Arada almaya çalışıyorum.Tabii bazen unutuyorum o saatte almayı, bu sefer süt ürünleri almayacağım bir zamana denk getirmeye çalışıyorum.-tatlicadiarzu-

Canım ben çocuklara senelerdir braun kullanıorum hani şu kulaktan ölçülenden çok memnunum.Oda süslemeye gelince bende süslemek istiorum hatta biraz bişeyler aldım.Kapıya bi süs takarsın bide hastane odasında masanın üzerine güzel bi örtü üzerine süslü kurabiyeler şekerler falan nerde oturduğunu bilmiorum umarım bunları temin edicek biyerler vardır.

ben sütü gün içinde alıyorum gazım çok olduğu için sütüde gece içersem çok gaz yapıyo doktor gün içinde al dedi hapıda aynen senin gibi waterfull unuttuğıma gece alıyrum

alemsin montesori :roflol: bende merak ettim şimdi tombiş oğlunu haberlerini bekliyoruz.

olsun canım poposundan da öpülür yeriz onun poposunu :roflol::roflol:

gunaydin ocak anneleri,nasilsiniz bakalim??
umarim herkes iyidir...biz cok iyiyz kizimla...dun mobilyasini aldik:)

meraba arkadaşlar:))
yeni arkadaşlar hoşgelmiş:))
smrisk canım adı gibi bilge olsun işallah bebişin:))

kızlar ben gene!!ii diilim akşamdan beri çıkarıorum valla halim kalmadı artık acaba gebelik zehirlenmesi mi die araştırıorum ama şişim yok..bıktım valla..ben hiç nazlı biri diilim babasına çekmiş kızım..

oooo çok geçmiş olsun ianna
kançiçeğim erkenicisn valla bende kasım ortası vercem siparişi inş. nerden aldın sen ne kadarda geitiryolar

tşk ederim canım, ya mandalina falan mide bulantısına iyi geliyor bi dene istersen, bende hiç olmasdı buaralr cok oluyor km,ide bulantısı bence normaldir. sabret arkadaşım gecicek bu günler.

kanciceğim mobilyanız hayırlı olsun güle güle kullanın inş.

Geçmiş olsun inanna, inşallah bir an önce atlatırsın. Bende de gebeliğin başlangıcında hiç birşey olmadı, şimdi muğlaya filan giderken midem bulanıyor arabada. Geçecek bu günlerde ama.Hadi kendimizi koyvermeyelim kızlar.

İnanna canım çok geçmiş olsun.
Kançiçeğim bebeğinin odası hayırlı olsun
Nazo Kançiçeğim yurtdışında yaşıo.

slm,inannacim gecmis olsun canim,ama bence korkma cunku bulanti ve kusmalar son trimesterde tekrar olabiliyormus ama icim rahat etsin dersen dr una bir danis derim...

smrisk ,nazobülo canim tesekkurler...iyisi de size olsun..
nazocum bizim burda mobilya alindiktan 6 hafta sonra geliyor o yuzden oyle aldik..yoksa ben de son ay alacaktim ama ani oldu...burda ToysRus diye bebek magazasi var ordan aldik canim...zaten her gittimde bakiyordum ta onceden begenmistim...

smrisk kızın adı ile büyüsün inşallah çok güzel bir isim bilge diye iki tane arkadaşım var ikiside çok iyidirler

inannacım geçmiş olsun smriskin dediği gibi mandalina portakal iyi gelir diye duymuştum bende

kançiçeğim bizde iyiyiz canım mobilyaların hayırlı olsun resmini çekte görelim, bu arada mobilya alacak olan arkadaşların önceden almasında bence yarar var nerdeyse 1-2 ay boyunca anca gidiyor mobilya kokusu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…