2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba bayanlar herkes iyidir umarım.
siteye ben giremiyorum her zaman sürekli sorun oluyor internette, acaba bizim pc demi sorun var.diğer sitelere rahat giriyorum ama kaç gündür bu siteye giremedim...
geçmiş olsun inanna.benimde sabah çok kötü miğdem bulandı nerdeyse çıkaracaktım kahvaltı hazırlarken..bu aylarda olabiliyormuş diye bilyorum..

kançiçeğim hayırlı olsun mobilyan sağlık ve mutlulukla büyüsün içinde inşallah kızın..

bebek bezi hakkında bilginiz var mı ben geçen markette indirim varmış prima 2 numara aldım ama 1 numara da mı alsam diyorum..pirimaya mail attım ama cevap gelmedi..1 numara pramatüre bebekler için diye duymuştum ondan almadım

arkadaşlar çok teşekkür ederim :))
normal olduğunu okumuştum ama baş ağrısı,gözlerde uçuşmalar ve bulantı olunca korkttum işte..

arkadaşlar çok teşekkür ederim :))
normal olduğunu okumuştum ama baş ağrısı,gözlerde uçuşmalar ve bulantı olunca korkttum işte..

onlardamı var inannacım, bence ara doktorunu sor , ne diye gidiyoruz her ay her ay özel doktora aklımıza takılanı soralım değil mi

onlardamı var inannacım, bence ara doktorunu sor , ne diye gidiyoruz her ay her ay özel doktora aklımıza takılanı soralım değil mi

evet bunun yanında hasta gibi hissetme,uyku...bugün geçsin yarında aynı şey olursa idrar testi yaptıracağım canım gerçi kalkabilirsem bugün de giderim işallah

kızlar ben geldim oglum 1580 olmus en son 1380 di doktor bir hafta önde dedi suyuna da baktı sekerin bebegi etkiledigini gösteren bir bulgu yok dedi tabii ben havalara uctum ...birde bana benziyomus...yavrum dünyadan bir haber hoplayıp zıolıyodu...yer onu annesi...neyse kızlar ben kaçtım misafirim var...

gözünaydın canım sevindim bak oğlun dinlemiş seni

geldım kızlar sorun yok sukur hersey yolunda poposu asagıda ellerı ayakları sol tarafta oldugunda hep soldan hıssedıyordum hareketlerı o yuzdenmıs

montoseri gözün aydın canım çok sevindim.

o zaman rekor kilo esranın derin berrğında :))

senin oğlan geri kaldı bak benim kızla kafa kafaya gidecek :)) bu kızların erkeklerden aşa kalır yanı olmıycak valla işin kötüsü koca bulamıycaklar kendilerine :)))

merhaba kızlar...montesori canım gözün aydın minik pinponetin annesini üzmemiş dinlemiş valla:CüvCüv: özlem seninde gözün aydın canım

bu arada yeditepehastanesi endokrinoloji den randevu bula bildim t4 tahlilim düşük çıkmıştı umarım sorun çıkmaz kuzicim ben 11 kasımda hastaneye gidicem hemşiresiylede konuştum belki 6 kasımda da çağırabiliriz dedi hamilele olduğum için ayrıcalık yapıcaklar bayabi acındırdım kendimi senağlamasende orda olursan tanışalım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…