2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

montesori gözünaydın senin tosbik sözünü dinlemiş bak :)) şimdiden uslu çocuk olacağı belli :))

özlem senin de gözünaydın bir sorun yokmuş ne güzel..

elagülce canım sendede birşey çıkmaz inşallah.

çok sevindim montesori kilosuna da maşallah diyelim

seninde gözün aydın özlem...

Son düzenleme:
maşallah diyelim canım ya 29.haftaya göre bebeğin kilosu gerçekten çok güzel
ama ondan ziyade şeker olayı daha önemli tabi ki bundan sonrada böyle gider inşallah
bi problem yaşamazsın arkadaşım

saolun guzel arkadaslarım hep bırbırımızın guzel haberlerını alalım inşallah :Saruboceq:
a.s. a.s. a.s.a.s.

herkese iyi akşamlar

snrisk kızın adıyla yaşasın

inanna geçmiş olsun
montesori özlem gözünüz aydın

linay sıkma canını benim dayımın eşi yiğenimi yedi aylık doğurmuştu hastaneye bile gitmeye fırsat bulmadan üstelik sonraki iki y
ğenim tam zamanlarında doğdular

ben dün geceden beri felaketim .ilk önce ishalle başladı ondan sonra üsten gitmeye başladım işin kötüsü eşimde iş gezisindeydi sabah altıyı zor yaptım .altıda annemleri kaldırdım hastaneye gittik .serum falan taktılar bağırsaklarımı iltihap sarmış bir torba ilaçla eve döndüm şikayetlerim hala devam ediyor doktor sbol sıvı aldedi ama su içmeye bile korkuyorum.

kızlar giremedim kaç gündür yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ipin ucunu kaçırınca zor oluyooo oku oku bitmiooo :))

umarım herkes iiidirr

beyaz bulut canım çok geçmiş olsuna.s.ne sebep olmuş barsaklarda iltahaba?sıvı mutlaka tüket aman ihmaletme canım:ecrin_bebek:

ubb cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine ilaçlarını iç bol bol sıvı al inş en kısa zamanda iileşirrsin

meraba hanımlar..
ben geldim ama eli boş..sağlık ocağına gittim ama gecikmişim??bakalım yarın olmadı hastaneye gideceğim ama daha iiyim sadece biraz bulantım kaldı sayılır..

ubb çook geçmiş olsun ,sıvı almaktan korkma bol bol su iç..
montesoricim maşallah canım ..en çok sevindiren de şekerinden etkilenmemesi tabi:))
özlemcim güzel haberlerle gelmişsin ne güzel,maşallah:)

UBB geçmiş olsun canım ihmal etme bol sıvı tüket

özlem sana da gözünaydın canım görmüşsün bebişi iyiymiş maşallah

barcli hoşgeldin açma arayı çok

Geçmiş olsun ubb.Neden olmuş acaba iltihaplanma. Bol bol su iç hayatım, su kaybı hem senin için hemde bebiş için çok önemli bu dönemde.
Barçlı, hoşgeldin güzelim sende.
Montesori, özlem çok sevindim canlarım, hele montesori senin şekerinden dolayı korkuyordum, aman aman allah nazardan saklasın, şeker etkilememeiş pinponeti:)))))
Kızların lafını duyunca tombik olmamaya karar vermiştir oğluşumuz.
Ay kızlar, sanki burada hepinizin bebekleri benim çok yakınımın bebekleri ya da benim bebeklerimmiş gibi güzel haberlerini duyduğumda çok seviniyorum.:asigim:

teşekkürler kızlar doktor yediğin yada içtiğin birşeyden olmuş dedi .akşam salata yoğurt ve çorba yemiştim büyük ihtimal salatadan olmuş .doktor salatayı mutlaka sirkeli suda beklet dedi .

Kızlar daha dün gibi okullar açılmıştı ramazan başlamıştı eylülün başıydı 2 ay geçmiş bile yarın 1 kasım, kalan 2 ayımız da bu geçen aylar gibi hemen geçecek desenize anlamıyacağız bir şey, ama şu bir gerçekki eğer sizler olmasaydınız çok zor geçecekti benim için bu günler, hepinize arkadaşlığınız için çok teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre versin

kızlar cok tesekkürederim iyi dilekleriniz içina.s.oglum sözümü dinledi kırmadı annesini zaten 7 aydır hiç üzmedi beni kız lafını duyunca da yelkenleri suya indirdi :roflol:sansımıza gittigimiz doktorda iyiydi...
ubb cok gecmiş olsun canım...
sekerin ne alemde benim gitiğim diyabet merkezi çok iyi bir yer benden sana tavsiye mutlaka git bir gözük oraya çünkü seker hafife alınmıyo...bende yunus emre hastanesine gidiyodum diyetisyenine ama hiç faydasını görmedim....su an emin elllerdeyim...

ancak bitirebildim okumayı ekinsucum şu bi kaç gündür çok yoğum geçio evde olmuyrm o yüzden giremiyorumm ama açmıam çok özlüyrm sonra sizi

montesori o kadar çok sevindim ki şekerin bebişi etkilememesine inan anlatamam emeklerin boşa çıkmadı çok şükür maşallah oğluşuna nazar değmesin inş hep böle gider

inanna cnm çok geçmiş olsun sana da dikkat et kendine

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

esracm cnm benim kızın ne kadar güzel çıkmış öle aynı sana benziyo yanakları gerçekten yerim onu ben maşşalh cnm kocaman olmuş yaa tombiş tombiş...
çok sevindm cnm gözün aydın

şekerim zaten düşmüyor hastaneye gittiğimdeaçlık şekerim 124 dü .rejim listesinede uyuyorum üstelik senağlama sen nereye gidiyordun montesori

kızlar ben başından beri yeşillikleri yemeden önce sirkeli suda bekletip öle yıkıyorum sizde dikkat edin bende toksoplazma olduğu için mecburen böle yapıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…