kızlar ben geldim oglum 1580 olmus en son 1380 di doktor bir hafta önde dedi suyuna da baktı sekerin bebegi etkiledigini gösteren bir bulgu yok dedi tabii ben havalara uctum ...birde bana benziyomus...yavrum dünyadan bir haber hoplayıp zıolıyodu...yer onu annesi...neyse kızlar ben kaçtım misafirim var...
linay sen haftaya cuma 32.haftadan sonra çalışabilir raporu alıcakmısın?
maşallah diyelim canım ya 29.haftaya göre bebeğin kilosu gerçekten çok güzelkızlar ben geldim oglum 1580 olmus en son 1380 di doktor bir hafta önde dedi suyuna da baktı sekerin bebegi etkiledigini gösteren bir bulgu yok dedi tabii ben havalara uctum ...birde bana benziyomus...yavrum dünyadan bir haber hoplayıp zıolıyodu...yer onu annesi...neyse kızlar ben kaçtım misafirim var...
geldım kızlar sorun yok sukur hersey yolunda poposu asagıda ellerı ayakları sol tarafta oldugunda hep soldan hıssedıyordum hareketlerı o yuzdenmıs
kızlar cok tesekkürederim iyi dilekleriniz içina.s.oglum sözümü dinledi kırmadı annesini zaten 7 aydır hiç üzmedi beni kız lafını duyunca da yelkenleri suya indirdi :roflol:sansımıza gittigimiz doktorda iyiydi...
ubb cok gecmiş olsun canım...
sekerin ne alemde benim gitiğim diyabet merkezi çok iyi bir yer benden sana tavsiye mutlaka git bir gözük oraya çünkü seker hafife alınmıyo...bende yunus emre hastanesine gidiyodum diyetisyenine ama hiç faydasını görmedim....su an emin elllerdeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?