2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canım ben kadıköy diyabet merkezine gidiyorum kozyatagı tarafında ...harika bir yer .seker uzmanım ve diyetisyenim ortak calısıyorlar her gün ölçüm yapıp cizelge tutuyorum cumaları da kontrolüm var ...özel bir yer ama fiyatları cok uygun sürekli testlerim yapılıyo istersen telini verebilirim sana ...diyetisyenden randevu almak zor ama seker uzmanına kolay randevu bulunuyo eger istersen diyetisyenle de senin için konusup randevu alabilirim...
barcli sagol canım şimdilik bebegim iyi ...umarım hep böyle yüzüm güler....

montesori canım gözün aydın şekerin bebeği etkilememiş,çok sewındım,için rahat olsun artık,
ubb sanada geçmiş olsun dikkat et kendine,
barçlı saol canım ,ewet kızımız tombil yanaklı walla,
bu arada marsg ın dediği gibi en kilolu bebiş benim,maşallah bakalım hep bölemi gidecek

kızlar iyi akşamlar...umarım herkes iyidir.
özlem,montesori çok sevindim sağlıklı haberlerinize,umarım hep böyle sorunsuz gider....
smrisk kızının adıda çok güzel,benim yeğenimle adaş olacaklar,adlarıyla yaiasınlar inşallah...
ben dün tetonoz aşısının 2.sini vurdurdum kızlar ve bütün gece ağrısından uyuyamadım ,aşı sol tarafımda bende sürekli sol tarafıma yattığım için sabahı sabah ettim....şeker testimin 2.sinide geçte olsa aldım biraz düşmüş 181 çıktı,dr.diyete devam dedi ama liste felan da vermedi kafamıza göre takılıcaz artık araştırıyorum bende.....
ubb geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.....
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
montesori sen mi yoksa ekinsu mu bir ara diyet listesi yazdınız kızlar ama bulamıyorum,ne zamandı geriye gidip bi bakayım diyorum bi düzene oturtamazsam bu diyet işni işim zor benim dr.da maşallah çok rahat,valla çok geç olmasa değiştiricem bu dr.u sinirlerimi bozuyor.....

kızlar bakıyorum da hep erken doğumdan bahsediyorsunuz,siz böyle yazdıkça bende korkar oldum,benim karnım aşağıda bende erken doğurmıyım kızlar,çanta bile hazırlamadım henüz....

bi de doğumlarda belli bi orandan soona doktorları normal doğum eğitimine gönderiomuş devlet,eh h,çbi doktorun da bunu isteyeceğini sanmıorum.bu yüzden bizim için biraz da kötü aslında ihtiyacımız olursa yalvaracağız sezeryan die!!

talya hoşgeldin

montesori allah yüzünden gülücüğü eksik etmesin salı günü kontrolüme gideyim olmazsa senden senin diyetisyenin numarasını alırım .artık şimdiden teşekkür ederim talya istersen ben benim diyet listemi yazarım

hoşbulduk ubb cim.sağolasın diyet listeni yazarsan tabiki çok sevinirim hatta ben yeni bir topic açtım direk oraya yazarsan diğer listelerlede karşılaştırma olanağı buluruz,eksiklerimizi veya fazlalıklarımızı görürüz.

Ya kızlar nekadar çok kaynatıyosunuz gündüzleri maşallah valla hızınıza yetişemiyorum yahu oku oku bitmiyo akşamları :))

Elagülce ben yarın gidicem hastaneye, sonraki kontrolüm 3 hafta sonraya olur denk gelemeyiz yine yani, ama bigün karşılaşırız inşallah doğurmadan:)

teşekkürler kızlar doktor yediğin yada içtiğin birşeyden olmuş dedi .akşam salata yoğurt ve çorba yemiştim büyük ihtimal salatadan olmuş .doktor salatayı mutlaka sirkeli suda beklet dedi .
geçmiş olsun arkadaşım ya yeni farkettim dikkat et kendine mutlaka biliyosundur ama salata malzemelerini sirkeli suda bekletmeden kullanma hele ki bundan sonra bağırsakların şimdi daha da hassastır Allah şifa versin arkadaşım tekrardan şeker problemide varmış heralde sende dikkat et kendine
a.s.

ekinsu saol cnm.ben kurtulus sıslıde oturuyorum. aklımda 1-2 hastane var. bırı turkıye hast. dıgerı hızmet hastanesı. gıdıp bır konusmam lazım. sen nereyı onerırsın. aklında baska bı yer var mı. epıdural normal ıstedıgım ıcın turkıye hastanesınde ıyı bı anestezı uzmanı varmıs.aslında bırazda orayı ıstememın nedenı o. sımdıden tesekkuler:teytey::

gunaydın arkadaslarrrr....
hepimiz için iyi bi hafta sonu olsun hep guzellıkler yasayalım guzel haberler verelım ınsallah bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…