talya hoşgeldin
montesori allah yüzünden gülücüğü eksik etmesin salı günü kontrolüme gideyim olmazsa senden senin diyetisyenin numarasını alırım .artık şimdiden teşekkür ederim talya istersen ben benim diyet listemi yazarım
hoşbulduk ubb cim.sağolasın diyet listeni yazarsan tabiki çok sevinirim hatta ben yeni bir topic açtım direk oraya yazarsan diğer listelerlede karşılaştırma olanağı buluruz,eksiklerimizi veya fazlalıklarımızı görürüz.
geçmiş olsun arkadaşım ya yeni farkettim dikkat et kendine mutlaka biliyosundur ama salata malzemelerini sirkeli suda bekletmeden kullanma hele ki bundan sonra bağırsakların şimdi daha da hassastır Allah şifa versin arkadaşım tekrardan şeker problemide varmış heralde sende dikkat et kendineteşekkürler kızlar doktor yediğin yada içtiğin birşeyden olmuş dedi .akşam salata yoğurt ve çorba yemiştim büyük ihtimal salatadan olmuş .doktor salatayı mutlaka sirkeli suda beklet dedi .
Günaydın kızlar herkese güzel günler, ben bu gece de rüyamda oğluşumu gördüm babasının kucağında mavi battaniye içnde bakıp duruyordu çok güzeldi maşallah
Panpilip istanbulda ne taraftasın ona göre yardımcı olabiliriz sana
Miniğiiiiim hoşgeldin bizde özledik seni merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?