2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Kundak yeni doğan bebekler için;

anne karnındaki sıcak ve güvenli ortama benzediğinden,
Moro refleksini yani uyurken aniden ellerini ve kollarını hareket ettirmesini engellediğinden,
uykuya yatma öncesi rutininin bir parçası olduğundan,
sakinleşme, rahat uykuya dalma ve uzun uyuma konusunda gerçekten çok işe yarar.

evet bu kundaklar öyle annnelrimizin yaptığı gibi sarıp sarmalayan çocuğu hareketsiz bırakanlardan değil zaten bu kundağı sadece uyku için kullanmak lazımmış uyanınca hemen acacaksınki bebişin bacakları falan hareketlensin diyorlar

sevibebeye bakabildim çok şirinler ama size uyku tulumunu tavsiye ederim bebişler biraz hareketlendimi çıkar bunlardan söliim.ben kızımda küçükken torba şeklinde olanı biraz ayaklanınca böyle boydan boya ayaklı tulum giydirmiştim keşke diyorum hala üzerine göre tulum bulsam çok rahat oluyor.gece insanın aklı hiç kalmıyor üstünü açtımı diye.şimdi her tuvalete kalktığımda örtüyorum kızımı

kızlar aklıma gelmişken yazayım size yeni yataklar alıyorsunuz ama mutlaka su geçirmez çeşitinden alezle birlikte alın çok gerekli.bebekken bile bazen lazın alıyor bezin kenarından kakanın sıvı kısmı akabiliyor(primada bile) kusabiliyorlar.yatağın hijyeni için şart

haklısın nazlıcan cım ben park yatak aldım içinede yatak aldım yatağın koruması var dediler ama yinede üstüne alez aldım ne olur ne olmaz deyipte malum ilk bebek tecrübesiz zaten riske girmeyeyeim dedim :)

haklısın nazlıcan cım ben park yatak aldım içinede yatak aldım yatağın koruması var dediler ama yinede üstüne alez aldım ne olur ne olmaz deyipte malum ilk bebek tecrübesiz zaten riske girmeyeyeim dedim :)

evet canım su geçirmez alez şart bezli bebek olsalar bile kustuğunda çarşaftan kolayca yatağa geçiyor onun temizliğini de düşün artık hem temizlesende alez daha hijyenik geliyor bana yıkanabildiği için.ben alabilene 2 tane bile tavsiye ederim biri kirlenince yıkayana kadar diğerini kullanmak için

günaydın hanımlar
ekinsu geçmiş olsun bu kalça acıması yani çekilir gibi olması B12 vitamini eksikliğinden olabilirmiş bilginiz olsun

yok ya nazlıcım bir kaç gün önce başladı bu ağrılar acılar dedim çatım genişliyor herhalde şimdiden başlar mı ki bak smriskin de öyleymiş

benimde 2-3 gündür gece artık iyice yoruluncakasıklarım çok ağrıyor adım attırmayacak gibi kızlar bizim artık doğurana kadar şikayetlerimiz bitmez.

benimde oluyor ama bel ağrımla birlikte olduğundan ben ona bağlıyordum kemiklerin hamileliğin yükünden esniyor ve kemik ağrısı başka hiçbir şeye benzemez canım.ağrı için size iyice yıkanmış kabuklu elma öneririm kızlar.kabuklarının altında ağrı kesici madde içeriyor çünkü

Nazlıcan senin şu kızın resmini görünce sıkıştırıp yanaklarını ısırasım geliyor çok bilmiş bilmiş bakmış poz verirken bir de havalı küçük hanım

benimde nbelim ağrıyor kızlar azıcık yürüyeyim yada ayakta durayım acaip bel ağrısı giriyor tam azaldı derken tekrar başladı Allah yardımcımız olsun valla annecim okadar çoıcuğu nasıl doğurmuş bilmem hemide köy yerinde tarlada çalışarak

Nazlıcan senin şu kızın resmini görünce sıkıştırıp yanaklarını ısırasım geliyor çok bilmiş bilmiş bakmış poz verirken bir de havalı küçük hanım

ah canım bu resimdeki ne ki sen onun canlısını gör bilmişlik neymiş tekrar anlam kazanır Nilsu'yla kafamçokkarıştı bana kök söktürüyor o prenses.sık sık bu çocuğa çok fazla özgüven verdiğimi düşünüyorum

ama güzelim onlar bizden daha sağlıklılarmış çünkü vücutları çalışıyormuş sürekli dinçlermiş ve bu yüzden de vucüt herşeye kolay adapte oluyormuş biz vücüdumuz çalışsın diye yürüyüyoruz spor salonlarına gidiyoruz

benimde belim sırtım ağrıdımı şunu düşünüyorum çok şükür rahat kolay bi hamilelik geçiriyorum Allah yatanlara ve çoğul gebelik yaşayanlara kolaylık versin ben bi taneyle böle oluyorum ikiz üçüz taşıyanlar.......

olsun özgüven kazanması çok önemli bir şey şimdi kök söktürüyor ama ileride büyüdüğünde sen de rahat edersin , nasıl yaptıysan bize de anlat kız biz tecrübesiziz daha öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…