2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

buyur gel canım beraber yiyelim :)) bana da dün kayınvalidem getirmiş biryerden almış çok güzel dedi,eşimde bayılır zaten kurufasülyeye..
canım sen ne yaptın park yatak işini aldınmı ?

yok almadım daha sonrada vazgeçtim bebiş 3 aylıkken almaya karar verdim daha ereken beşik kullanıcam çünkü ilk aylar

ay sormayın kızlar abarttık biliyoruz ama dayanamıyoruz ya...
ikinci çocukta düşünmüyorum işin kötüsü waterfull :))

gerçi yine eşimin ısrarına dayanamıyabilirim 2. bebek için bakalım.

bizde aldık bezini prima 2 numara 3-6 kilo... aslında 1 numarada almak lazım küçük paket bulursam bakıyımda alıcam

ay nazo işin çok güzelim ya... ne o öyle her katta elçi kaynana :))

hergün gelmeni gitmeni beklerler bide... allah kolaylık versin valla sana... hiç bana göre değil :))

Linaycım eğer öyle dikişli olursa toplanmaz haklısın. Ekinsu hayatım bebek toplamıyor aslında yatrken, ama yatağı kaldırmak filan gerektiğinde toplanıveriyor.Onu düşünmüştüm.
Bende geçenlerde bezini aldım, ama küçük paket aldım.3-6 kg için olanlardan.2 numaraymış.İçinde 10 yada 12 adet var sanırım, hastanede kullanayım özellikle diye aldım.Bez olayı olur mu olmaz mı diye düşündüğümden büyük paketlere güvenemedim.
Marsgçım, eşin isteyecektir, bu kız hadi bi de oğlumuz olsun diye:)))))))

şekerim hiç düşünmüyorum falan deme şimdiden sonra sonun benim gibi olabilir :bbo: hem sana tavsiye çocuğunuda kardeşsiz bırakma ben şimdi çok pişmanım bu kadar ara verdiğime..benim eşimde tek çocuk zorluklarını gördüğümüz halde böyle bir hata yaptık..

bir paket yenidoğan bezi bende alacağım,ilk zamanlar daha iyi olur diye..

ya biliyorum kardeşin değerini... kardeşim benim ilk kızım zaten :)) eşim çocuk delisi. ama onlar mı bakıcak bizim üstümüzde olacak herşeyleri...

bana göre değil kızlar çocuk bakımı -ev işler falan ben çalışmaya alışmışım.

bir doğsunda bakalım bu küçük hanım... sonra bakarız. genede büyük konuşmıyayım

merhaba canlarım ösledim sizi,3 gündür koşuşturmadan giremiyorum.geçmiş sayfalara da bakacak zamanım olmadı.umarım hepiniz ve bebişleriniz afiyettesinizdir.tüm iyi dileklerim sizlerele
ben bugün sabah kontrole gittim.bebişim 1100 gram olmuş gayet normal dedi doktorumuz.kilosu için yapısı öyle dedi herşey yolundaymış çünkü.ince ve zarif olacak oğlum 4D fotosunu da verdi kızımın hatırına her kontrole götüreceğim 4D resim için.10 ocak dedi doğum için birde hareketlrini takip et dedi
sizlerdeden de kontrollerde iyi haberler gelmiştir umarım

ayy bi cins benim kocammı yaa herkesin kocası ne güzel çocuk istiyor,onun yüzünden birazda böyle geç kaldık ikinci çocuğa istemedi hiç, benim kızım bana yeter dedi durdu..ama şimdide bu kadar tatlı olacağını bilseydim daha önce yapardım diyor yaa bazende beni kızdırmak için bu olayla benim bir ilgim yok sen kendin yaptın diyor :))

:))))))))) ay linay koptum meryem anamıyım ben deseydin :))

benim kocam çok sever. karşı komşumun kızı var 7 aylık kapıp kapıp bize getiriyor bebeği :))) onunla oynuyo saatlerce yediriyor bayılıyorum o haline öyle ilgili ki...

evlendiğimiz günden beri çocuk istiyorda 3 yıl bekledi benim zorumla işte... ama tam zamanında geldi kızımız. bende diyorum kızımız yeter bize diye aynı senin eşin gibi :))

nazlıcan
gözün aydın canım oh büyümüş oğlumuz çok şükür annesi...

Waterfull en son mesaj Marsgdan 14:25 demi gelmiş gözüküyor sanki daha sonraki saatlerde msj vardı diye hatırlıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…