slm bayanlar herkese günaydın
balım gecmiş olsun ela gülce bendede bel ağrısı çok ne yapıcağımı şaşırmış haldeyim çalışmam gerekiyor 2 ay daha gelemem sanırım kasımı çıkarırsam iyidir.
dün arkadaşım tahlil sonuçlarımı almış 50gr gülükoz sonucu 123 çıkmış doktorumada göstermiş gayet normal demiş , allaha şükür bişey çıkmadı, normal,i kaç olması gerekiyor onuda bilmiyorum gerci, alllahım hepimize güç kuvvet versin.
dün akşam bi manevi annemiz var yanıma geldi 5 tane cpocuık yapmış ve hepsini normal yapmış en son hamileliğide ikizmiş neyse evde doğum sancım geldi cocukalrı yolladım babalarını çağırsınlar diye babaları gelene kadar ben ikisinide doğurdum diyor allahım ne cesaret eski insanalr nekadar kuvvetliymiş düşünün kordonlarını falan kendisi kesip bağlamış, ve asıl olay ikiz olduğunu bilmiyordum biri düşdü eşim içimde kaldı onu çıkartmak için basdırdılar ikinci bebek geldi hepimiz şok olduk diyor, ve gülerek elini bana sürdü valla hergün bitane yaparım inş benim doğumumun kolaylığı sana gecer diyor, akşam çok keyiflliydi çok güldüm, dua ediyorum allahım hepimise kolay doğum nasip etsin inş.