2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

iyilik gülcecim, benimde kuyruk sokumum biraz, popom kasıklarım daha çok acıyor, çatımı genişliyor ne anlamadım valla

iyi akşamlar herkese.bende yeni kalktım hastaydım bugün.tansiyornum düşmüş.gözümü kapatıyorum yine dönüyor etraf.menopoza girmiş kadınlar gibi sürekli sıcak bastığı için farkında olmadan üşütmüşüm boğazım şişmiş.

neyse ben ara da bir takılırım yine.eşim kızdı gözünü açar açmaz yine bilgisayar başındasın diyor:)) hem tv ye el koymuşum hem pc ye.

Geçmiş olsun balım, kendine dikkat et hayatım, artık neredeyse son aylarımıza geldik, bu ayları da biraz daha dikkatle geçirelim.
Demek hem pc yi hem tv yi aldın eşinin elinden, senin yatmanı bekliyordur.

slm bayanlar herkese günaydın
balım gecmiş olsun ela gülce bendede bel ağrısı çok ne yapıcağımı şaşırmış haldeyim çalışmam gerekiyor 2 ay daha gelemem sanırım kasımı çıkarırsam iyidir.

dün arkadaşım tahlil sonuçlarımı almış 50gr gülükoz sonucu 123 çıkmış doktorumada göstermiş gayet normal demiş , allaha şükür bişey çıkmadı, normal,i kaç olması gerekiyor onuda bilmiyorum gerci, alllahım hepimize güç kuvvet versin.

dün akşam bi manevi annemiz var yanıma geldi 5 tane cpocuık yapmış ve hepsini normal yapmış en son hamileliğide ikizmiş neyse evde doğum sancım geldi cocukalrı yolladım babalarını çağırsınlar diye babaları gelene kadar ben ikisinide doğurdum diyor allahım ne cesaret eski insanalr nekadar kuvvetliymiş düşünün kordonlarını falan kendisi kesip bağlamış, ve asıl olay ikiz olduğunu bilmiyordum biri düşdü eşim içimde kaldı onu çıkartmak için basdırdılar ikinci bebek geldi hepimiz şok olduk diyor, ve gülerek elini bana sürdü valla hergün bitane yaparım inş benim doğumumun kolaylığı sana gecer diyor, akşam çok keyiflliydi çok güldüm, dua ediyorum allahım hepimise kolay doğum nasip etsin inş.

günaydın arkadaşlar ben geldim aslında buralrdaydım da sizin kalkmanızı bekledim ben 7,30 dan beri ayaktayım zaten keşke evde olsaaaaam

kıslar bauarada kundak olayına nasıl bakıyorsunuz akşam eşim bana bebeğe kundak yapıcakmıyız dfiye sordu ilk dığduğunda bebeği tutmaya korkuyor da ben çok sıcak bakmıyorum açıkçası doktorlarda tavsiye etmiyormuş ama şimdi bir kaçtane nette örnek buldum aynı uyku tulumu gibi kullanılabilirde sizler ne düşünüyorsunuz

inaysa kundak kesinlikle kullanılmamamlı canım.belki hafif bir zarf gibi sararsın ki bu bebeklerin hoşuna da gider ama kundak çok tehlikeli kalça çıkığı açısından canım

ben kundak olayına sıcak bakıyorum ama şu dediğin gibi yeni tiplerden olanlara
bebekler uykularında ellerini çok hareket ettirdiklerinden dolayı kendilerini uyandırırlarmış ve uykularını bu yüzden tam alamazlarmış ve bu yüzden de kundak sağlıklıdır diyorlar, doktorların tavsiye etmediği kundak, eskilerin yaptığı gibi çocuğu sımsıkı sarmaları robot gibi yapmaları buna karşıyım

kıslar sevi bebenin sitesine girin orada uyku bölümünde iki tane kundak örneği var çok hoşlar birde siz bakıp fikrinizi söyleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…