2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

evet doğru söylüyosun ekinsu onlar tarlalarda sporun en güzelini yapıyormuş zaten bel ağrısı ve bel fıtığı spor yetersizliğinden oluyor.gerçi hamilelikteki ayrı.eminim inaysanın anacığının da beli de ağrımıştır ama köy yerinde kime dert yansın kadıncağız biz şanslıyız biraz sanırım.şımarabiliyoruz dimi

haklısın valla ekinsu ben düşünüyorumda nnemin yaşına geldiğimde hiç bişey yapamam herhalde Allah nazardan saklasın maşalllah kadın hala çok enerjik :)
kıslar ben gidip kocişi kaldırayım derse geç kalıcak yoksa

Smriskcim şekerin iyi çıkmış gözünaydın canım

Chadii ben daha olmadım çatı muayenesini sanırım 37-38. haftalarda yapıyorlar öyle okumuştum

olsun özgüven kazanması çok önemli bir şey şimdi kök söktürüyor ama ileride büyüdüğünde sen de rahat edersin , nasıl yaptıysan bize de anlat kız biz tecrübesiziz daha öğrenelim

ah canım ya kendisi ve onunla bağlantılı her konuda bizim fikrimize bile tahammülü yok daha bu yaşta bile her kararı kendi vermek istiyor e haaliyle her zaman doğru kararı veremiyor bu aralar çok kavga yapıyoruz bu yüzden senağlama

eşinde mi öğretim görevlisi kız ne güzel karı koca aynı yerdemi çalışıyorsunuz

ayy işin zor desene anlatamazsın da koaly gelsin valla , ben düşünüyorum şimdiden çocuk bu yaşlarda ve de gençlik döneminde olduğunda ben yaşlanmış olucam geç anne olmanın zararları işte, o zaman baş edebilirmiyim acaba diye hiç dinlemezmiş gibi geliyor düşünsne 16 yaşında olduğunda ben 50 babası 54 olacak senağlama

günaydın herkese.umarım güzel birgün geçirirsiniz.

beli ağrıyan arkadaşlar geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda geçer.

evet ekinsucum oda öğretim görevlisi ama aynı yerde değiliz o bilg müh de ben meslek yüksek okulundayım kızlar çatı muayenesi doktordan doktora değpişiyormuş kimi erken yapıp doğumun nasıl olcağına karar veriyormuş eğer sen sezeryan olucam demessen çatının genişliğne göre normal olurmu olmazmı bakıyolarmış

günaydın arkadaslar....bende erken kalktım kahvaltı yaptık evimde temiz eşim de yok yemekte var eeeee ben napcam bugun:))günler gecmiyo evde...kızlar ben sizin dediginiz uyku tulumu kundak olan battaniyelerden aldım bebettonun hemde ...cok güzel normal battaniye yanlarında cıtcıtlar fermuarı var uyku tulumu gibi oluyo ama eskilerin kundagı gibi sıkmıyo bebegi...kızlar ben sezeryan olcam ya catı muayenesi filan yapmaz dimi doktorum bana çatala cıkıp alttan muayene olmaktan cok korkuyorum zaten catalı görünce otomatikman gözlerim kararıyo...

bütün bebişlere ve annişlere günaydın:)Bu sabah oğlumun sabah sporuyla uyandım.kendisi kara kuşak tekvandocudur.büyüyolar artık çok az kaldı.Ya kızlar benim dünden beri pelvik kaslarım çok ağrıyo yürürken bile ağrıyo hatta.sizde böyle bişey varmı?yoksa hemen yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.çok telaş yaptım

montecim sende uzan koltuğa al eline kitabını kitap oku madem işleri bitirmişin hamarat hamiş, niye korkuyorsun ki vajinal muayeneden yada ben alıştım herhalde ondan bana normal geliyor , tedavi görürken aylarca gittim geldim doktora ayda 5 kez gidiyordum nerdeyse her seferin de muayene ediyordu yumurtalık takibi için artık bıkmıştım aşılamada ise nerdeyse 1 saat kaldım o koltukta çıkınca psikolojim bozulmuştu tutarmı tutmazmı diye neyseki allahıma çok şükür olsun ki tuttu, tüp bebek yaptıran arkadaşları çok iyi anlıyorum benim çektiklerimin kaç katını çekiyorlar , ay ne çok yazmışım aklıma geldi o günler birden kusura bakmayın kızlar

bütün yeni gelen arkadaşlara günaydınlar umarım güzel bir gün geçirirsiniz arkadaşlar pembe panter sıkıntı yapma benimde ağrıyordu bebek yavş yavaş aşağıya inmeye doğum pozisyonu için başlıyormuş bu nedenle ağrılar artıyor tabi mümkün mertebe dinlen canım zaten doktorunda diyeceği bu eğer ağrıların dayanılmayacak kadar artarsa bir doktora gidersin montesori bende almıştı o battaniyelerden kadife dimi hakikattten çok güzel pamuklusu varmıydı acaba onların hatırlıyormusun

aa bu yazılanlarla bana sölenenler hiç birbirini tutmuyor bana doğumda nerden baksan
yedi yada sekiz kilo verirsin demişlerdi kalacak mı yani bizim kilolar ((((((((

ekinsu ben sabah 45 aksam 45 dk zaten kitap okuyorum:)) sabah bitirdim ben o işi... canım yaaa zor olmustur senin için tabii ...ben ayda yılda bir alttan muayene oluyorum onda da kendime gelemiyorum en son kaza gecirdigimizde olmustum hatta acamamıstım kendimi doktor cok canımı acıtmıstı...neyse senin hikayen mutlu sonla bitti allah kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutusturmasın...
inaysa ewt caanım kadife bibi cok güzel bulsam kendimede alırım...pembe panter gecmiş olsun canım....

inaysa ben 5 kg aldım kısmetse 9 la bitircem hamileliğimi dogumdan cıkınca sanırım 3-4 kg fazlam kalcak onu da emzirirken veririm....

saolun kızlar iyi rahatladım biraz.ben biraz da aşağıda taşıyorum kuzumu ondan bu aralar hep diken üstündeyim.neyse hep olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…