2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

inaysa benim tostum minicik dişimin kovuguna giitmiyo:))

güzelim sıkıcaz dişimizi artık bende önceden ekmek yemeden doymazdım nerdeyse yarım ekmek yerdim şimdi 50 gr yiyorum bide onu tartıyorum fazla olmasıın diye

ctc ne güzel ya daha ben bakım ürünlerini almadım karar veremiyorum biz bez aldım primanın yeni doğanını eşim johnson baby alalım hepsini diyor sen hangi marka aldın canım

dün eşimle şu doğalgaz zammını konuşuyorduk geçen sene ödediğimiz rakamların neredeyse 2 katını ödeyeceğiz hazırlıklı olalım die. bir arkadaşı akıl vermiş sizin yeni bebeğiniz olacak odasında ve banyosunda kullanmak için ufak bir infrared ısıtıcı al die. aslında ii fikir die düşünüyorum. geçen sene basıncı düştüğü için randıman alamadığımız çok günler oldu birde üstüne üstlük bebek olunca kış günü ister istemez 24 dereceyi bulmaya çalışıcaz. ayaklı bir ısıtıcı olursa hem banyo yaptırırken hemde odasında kullanabiliriz .

kızlaaaaaaaar gördünüzmü doğum çizelgesine biri yazmış ekleyin die nergisçe işin enterasan yanııııııııı hani ocak annelrinde hiç ikiz yoktu ya onun ikiz kızı olcakmış

kızlar herkese merhaba

umarım herkes iidir

başıma dün neler geldi onları anlatim size dışardan açma almıştım sabah 2 tane yedim öğleden sonra bulantı istifra ve ishal oldum ama görmeniz lazımdı o kadar kötü oldum ki anlatamam akşam özel hastaneye gittik kadın doğum dr yokmuş acilde tahlil yapıldı ve azda olsa besin zehirlenmesi olmuş bütün gece aynı şekil devam etti 1 kilo yoğurdu bitirdim bol bol su içtim şimdi drdan geldim korkulacak bişi yokmuş çok şükür bebişimde gayet iimiş bütün gece uyumadım dua ettim allahım sen yavrumuzu bize bağışla die yoksa ben kendimi affetmezdim aman kızlar sizde yediklerinize çok dikkat edin benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem
bebişm tam 2 kilo olmuş

inaysacığım johnson baby bed time aldım( mor renkte ) . uyumaya yardımcı die yazıyor (deneyeceğiz bebişte bakalım bende işe yaradı gerçi:roflol: 3 lü setti fiyatıda gayet uygundu içinde vücud şampuanı , yağı , saç şampuanı vardı.

barclicim geçmiş olsun canım , poğaça kıymalı yada patatesli falanmıydı ki zehirlendin acaba

ctc ohh ne güzel bende daha almadım kararsızım bende mi alıp denesem kendimde acaba merak ettim bak şimdi

Geçmiş olsun barçlıcım,niye zehirledi acaba_?
Bende ne alsam diyordum, johnsonla dalin arasında kalmıştım. bende alıp bir deneyeyim o zmana.Kızlar hoşumuza gitti diye bundan sonra onlarla banyo yapıyormuşuz.:)))))))

burcu gecmiş olsun canım neysekibebeginde iyi sende iyisin....
nazo aaaaaaaa ne güzel ikiz bebek:))) bende ocak annelerinde hiç ikiz yok diyodum hep....

slm güzel anneler herkese iyi bir gün olur umarım. yarın doktora gidicem heyecan stres bir arada umarım bebişim iyidir. barçlı geçmiş olsun canım bende geçenlerde seni gördüm rüyamda 2 aralık için doğum tarihi mi vermiş doktorun yoksa 2 aralıkta bebeğin mi olmuş tam hatırlamıyorum ama 2 aralık olduğunu net hatırlıyorum umarım bebişin erken davranıp o zaman doğmaya kalkmaz. bu arada maşallah esrayla senin bebek 2 kilo olmuşlar bakalım benimki ne oldu

vallaha ben hayır demem çok hoşuma gitti zaten :) bir yerde okumuştum aldığımız şampuanları gerçekten göz yakmıyormu die önce kendimizde denemeliymişiz sanırım nar-bebe sitesindeydi.

kızlar ben dalin sampuanın kokusunu cok severim annem küçükken onla yıkamıs beni liseye gidene kadar da dalinle yıkandım ama sacımda bir problem oldu doktor dalini kullanma sacını iyi temizlemiyo onlar bebek kiri sacı için dedi bende bıraktım ama dalinimi de cok özledim zaten cilt bakım uzmanları göz makyajını cıkarmak için lens filan kullananlara gözlerini dalinle yıkamalarını söylüyo ....bende bazen sabununu kullanıyorum vücuduma ....

hanımlar evde kullanım için anakucağı almayı düşünüyorum siz aldınız mı? önerebileceğiniz bir ürün varmı? bazılarında titreşim var, müzik var bazılarında yok. Hangisi daha iyi olur bilemedim. Birara nar-bebe de chicco nun doremi ürünü indirime girmişti mesela onu alan var mı? bizim burada bulamadım gerçeğini görmeden de alamıyorum sizden fikirlerinizi bekliyorum.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim peynirlidi açma herhalde yağından falan oldu die düşünüyorum
sizde dikkat edin canlarım ona göre allah korusun hepimizi

heracım hayır olsun valla erkenden gelmesin benim bebiş heyecanlandırdın kız sen şimdi beni :)))
canım benim yaa...seninkide olmuştur belki annesi 2 kilo

aaa ne güzel ikiz annemizde var artık...ayrı bi heyecan olsa gerek ikiz bebek beklemek

kızlar ben sebamedin ürünlerini aldım en sağlıklısı o dediler bende öle aldım yenidoğanlarda iimiş çok istersen 4 aylık falan olunca değiştirebilirmişsin

oyy hanımlar merhaba:))
iiki dün gezdim :))ne kadar yazmışsınız yahu oku oku bitmedi..
herkeslere geçmiş olsun ama en çok barcli'ye..bana da aynı şey olmuştu bi gece sabaha kadar dua etmiştim(

bugün gene hastanedeydim,bulantı olur bazı gebelerde,idrar yolu içinde antibiyotik verdi ama okuyunca gebelerde herhangi bi test yapılmamış,kullanamayacağım yani,ay bi de sinir oldum.hem hastaneye 10 milyon hem eczaneye 10 milyon..bu bööle mi devam edecek bilen var mı?ilaç daha ucuz reçetesiz alim desen bu sefer 10 tl borçlanıosun??

barcli çok geçmiş olsun, ya kızlar ben belimin ağrısından yürüyemez hale geliyorum sizce normalmi vballa korkmayada başladım ayağımı atamıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…