2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

c.tesi ben bağlandım nst'ye söylemiştim size alt karında sık sık kasılmalarım oluyodu doktorum muhtemelen rahim kendini doğuma hazırlıyo ve yanlardaki damarlar kendini sıkıp bıraktığı için yapıyo ama bi kontrol edelim dedi 20dakka bağlandım şükürki bişey çıkmadı eğer sancı falan çıksaydı vajinal muayneler rahim ağzına bakıcaktı gerek kalmadı zaten dedi ordaki kasılma değilde göğüs altındaki kasılma önemli orda sertleşme gerginlik kasılma olursa dikkate al dedi

inşallah smrisk iyi haberlerini bekliyoruz. Allah yar ve yardımcın olsun canım merak etme herşey yolundadır. :)

smriskcim bencede git geçerse gerek kalmaz diye düşünme bir baktır ne olur ne olmaz için rahat etsin gelince haber ver bize

Bu model arabaya uyumlu değil inannacım. normal ana kucağı bu.10-12 aya kadar kullanıyorsun bunları.

bilmorum ama araba olmasa bile taksiye falan binerken ii olur gibi gelio bana..10 -12 ay çok ii bi süre çünkü ben 6 aydan fazla kullanabilen görmedim..ben de arıorum anakucağı,kanguru,telsiz,park yatak...

inanna sanırım bu pek rahat taşınmaz sadece evde kullanım içindir bizde araba olmadığı için böyle eğlenceli bir şey alalım dedik dikkatimi çekti eğer sen taşıma işlevi olsun istiyorsan diğer anakucaklarınada bak onlar taşınabilir

benimde ayağa kalkar kalkmaz afedersiniz tuvaletim geliyor yolda uzun yürüyüş yapamıyorum gecede 2 defa falan kalkıyorum çok mu su içiyorsun diyeceksiniz bana öle gelmiyor normal geliyor ama bilemiyorum normal mi?

barçlı valla şaka maka az kaldı canım bi de erken gelirlerse. bebişimin olduğunu düşünüce korku,heyecan,mutluluk hepsini bir yaşıyorum. kasıklarımda ağrı bende de oluyor 23. haftadan beri ilk o zaman bağlanmıştım ntsye. artık bundan sonra her kontrole gittiğimde yarım saat önce gidip bağlancam yani yarın yine var inşallah çıkmaz kasılma falan. geçenlerde pijama bakcam diye biraz yürüdüm 3 gün ağrım oldu korktum doğurcam diye:)

bilmorum ama araba olmasa bile taksiye falan binerken ii olur gibi gelio bana..10 -12 ay çok ii bi süre çünkü ben 6 aydan fazla kullanabilen görmedim..ben de arıorum anakucağı,kanguru,telsiz,park yatak...

İnannacım kendi arabanız varsa, aynı zamanda otokoltuğu olanlardan almanı tavsiye ederim ana kucağı olarak.Ama taksiye filan binerken lazım olur diyorsan, oto koltuğu tarzı düşünme, ama bu modeli sadece evde kullanabilirsin, kucağında taşıman takside filan kullanman zor.Öyle durumlar için ilk aylarda portbebe kullan,daha sonrası içinde kanguru filan kullanırsın.

Geçmiş olsun canım yaaa, sen şimdilerde sürekli beklemedesin o zman en ufak bir ağrıda:)))

ctc benim sık sık tuvaletim egliyo gece 3-4 kere kalkıyorum dışardaysamda illa bikaç kere gidiyorum artık mesaneye baskı yapmaya başladıkları için böle oluyo

tuvalete sık gitme hepimizde var normal bir şey bu nazonun dediği gibi baskı yapıyorlar , sadece gece yatmadan önce çok su içmezseniz gece o kadar çok uyanmazsınız , ben mesela en son saat 22.30 da sütümü içiyorum bir daha da bir şey içmiyorum 1 saat sonrada en geç uyuyorum gecede hiç kalkmıyorum

Bende zaten çatlak oluşmuştu ama , son zmaanlarda kaşıntılar başladı, yeni çatlaklar oluşacak diye korktum.:))))))
Saf zeytinyağı sürüyorum yatmadan evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…