2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bence güzel görünüo ama arabaya uyumlu mu?bi de kaç kiloya kadar taşıo?bi kaç ay soona işini görmezse boşuna para vermiş olacaksın.dün biz de baktık sunny baby nin anakucağını tavsiye ettiler bize pierre cardinle aynı özelliklere sahipmiş.ha beğendin mi dersen tam içime sinmedi ama ben de çok anlamıorum ki??

inannacım çok saol sana da çok geçmiş olsun gebelerde bi test yapılmamış öle yazıyo ama bende kullandım ii geldi bende de var hala kurtulamadım bu dertten ama 2.kutuyu içmedim artık eğer drun verdiyse bi sorun olmaz adı ne ilacın

adı aksef 500 mg canım..içmek lazım erken doğum tehlikesi olurmuş ama işte??

adı aksef 500 mg canım..içmek lazım erken doğum tehlikesi olurmuş ama işte??

evet cnm içmek gerekio ama içine sinmezse yine sen bilirsin ben 2.kutuyu içmedim bi ağrım falan yok ..içiyorum ilaç bitince tekrarlıyo tamamen bitmiyo benim bu iltihaplar...hep diyorum zaten doğumla bi atsam şu iltihapları da rahatlasam die

smrisk magnezyum verdimi dr çok faydası varmış ağrılara ama bence bir dr ara
nts yapdırıp yanıma gel dedi saat 4 gibi gidicem inş herşey normaldi, büyükbi ihtimal artık ağırlaşıyorum ondan ağrıyordur, inş öyledir.

öyledir smrisk yorulduysan veya ters bir hareket yaptıysan çok eğilip kalktıysan da olur o yüzden içini ferah tut sağlıkla git gel inşallah

smrisk inş. bişey yoktur canım, kendini biraz fazla mı yordun acaba_?
Ben yürüyünce göbeğimin alt tarafı ağrı yapıyor.Sizde de oluyor mu böyle bir ağrı_?

inş saat 4 de kadar gecerde gitmeme gerek kalmaz, boşu boşuna makşinalara bağlanıpda sitres yapmak istemiyorum ama gecmesse giderim artık nts de 20 dakka mı bekletiyorşlar bilginiz vamı

ya bende fazla yürüdüğümde göbeğimin altı ağryor, sanırım bunalr normal şeyler ama ilk defa yaaşadığpımızdan korkuyoruz. o değilde bi bakıoyormuşunuz ben 7 aylık doğururmuşum. benim kısım hepinizinkinin ablası olur vallaa.

Bu model arabaya uyumlu değil inannacım. normal ana kucağı bu.10-12 aya kadar kullanıyorsun bunları.

smrisk emin olman açısından gitmende yarar var bence. makinalar bağlanmadaki stresin acaba ne oldu stresinden fazla değildir emin ol. en iyisi sen kuzuna bir bak gel için rahatlasın

Barclı geçmiş olsun, benim kan hapımda gyno ferro sanol ben sabah akşam aç karnına alıyorum.
Szöüm ona ütü yapıyorum kızlar, üç parça ütüleyip beş dakika dinleniyorum sonra yeniden ütülemeye devam.kafamçokkarıştı
Smrisk dur allahaşkına kız ne doğurması.Çok yürüyünce bende de oluyor merak etme dinlenince geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…