inannacım çok saol sana da çok geçmiş olsun gebelerde bi test yapılmamış öle yazıyo ama bende kullandım ii geldi bende de var hala kurtulamadım bu dertten ama 2.kutuyu içmedim artık eğer drun verdiyse bi sorun olmaz adı ne ilacın
bi de kan hapımı değiştirmiş gyno ferro sanol yazmış,kullanan var mı?
adı aksef 500 mg canım..içmek lazım erken doğum tehlikesi olurmuş ama işte??
barcli çok geçmiş olsun, ya kızlar ben belimin ağrısından yürüyemez hale geliyorum sizce normalmi vballa korkmayada başladım ayağımı atamıyorum,
nts yapdırıp yanıma gel dedi saat 4 gibi gidicem inş herşey normaldi, büyükbi ihtimal artık ağırlaşıyorum ondan ağrıyordur, inş öyledir.smrisk magnezyum verdimi dr çok faydası varmış ağrılara ama bence bir dr ara
nts yapdırıp yanıma gel dedi saat 4 gibi gidicem inş herşey normaldi, büyükbi ihtimal artık ağırlaşıyorum ondan ağrıyordur, inş öyledir.
smrisk canım geçmiş olsun..
barcli sana da mide bulantısı yapıo mu bu iltihap?
inaysacım teşekkür ederim:)
bence güzel görünüo ama arabaya uyumlu mu?bi de kaç kiloya kadar taşıo?bi kaç ay soona işini görmezse boşuna para vermiş olacaksın.dün biz de baktık sunny baby nin anakucağını tavsiye ettiler bize pierre cardinle aynı özelliklere sahipmiş.ha beğendin mi dersen tam içime sinmedi ama ben de çok anlamıorum ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?