2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

özlemcim senmiydin dün çok kötüyüm midem çok bulanıyor istifra ediyorum diyen , eğer sensen nasıl oldun iyimisin şimdi

yanlış değilsem adı expical di gebelikten önce cilt dr cildimdeki kurumalar için vermişti ben onu kullanıyorum şimdiye kadar çatlama olmadı ama bundan sonra daha hızlı genişleyeceğimden herhalde değişir geçen sen doğum yapan bir arkadaşım doğumhaneye çatlaksız girip çatlakla çıkanlar bile var demişti

özlemcim senmiydin dün çok kötüyüm midem çok bulanıyor istifra ediyorum diyen , eğer sensen nasıl oldun iyimisin şimdi

evet canım bendım cok sagol ıyıyım demeyı cok ısterdım ama degılım daha da fenalastım sabah hastanede gectı butun gun serum vs.
3 gune kadar ıyı olurum inş. yoksa yatıracaklar

kızlar ben çatlaklar için ne yapıyorsunuz topiğine de yazdım ilk gebeliğimde lıerac phytolastıl gel kullandım karnım çok büyük olmasına rağmen hiç çatlağım olmadı
bu gebeliğimde de kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum gerçi bu gebeliğimde çatlaklarım oldu o da benbim ihmalimden çatlak istemeyenler bu üründen memnun kalabilirler
bi de kızlar bebeklerinizin kafasını ya da organlarını ellerinizle hissetmeye başladınız mı
öyle güzel hareket ediyor ki benim kızım kafası elime geliyor bazen içim içime sığmıyor valla

zeynep bende lierac kullanıyorum şimdilik bişey yok ayrıca banyo sonrası menlendirci olarakta mustela kullanıyorum
bide kafası nası eline geliyo benim anca poposu elime geliyo çünkü kafa aşağıdapopoyu bazen sağa yada sola yatırıyo :)))

nazocum kafası olduğu net belli oluyor sadece bi avucuma sığıyor ve baya sert oluyor
zaten çok aşağıda kafası belli oluyor yukarıda değil acaip hareketli benim kuzum karnımın üst kısmında bazen yumruklarıyada ayağı hissediliyor ama onu pek ayırt edemiyorum elimi ayağımı sadece çok minik bi tarafıma toplanıp kalıyor bazen karnım yamuluyor eşimde bende film izler gibi izliyoruz meleğimizi

geçmiş olsun özlemcim, inşallah geçer birkaç güne.

Yaa kızlar kafası , poposu olduğunu nasıl anlıyorsunuz, benim elime sert bişeyleri geliyor ama neresi olduğunu anlamıyorumkaydirigubbakcemile2

bizde zeynep bizde keyifle izliyoruz
waterfull c.tesi gittğimde sordum tekrra arada bir toplanıyo böle top gibi bi tarfaı şişyo karnımın dedim ya sırtı yada poposudur dedi doktroum kafayı zaten alt karında bi şişlik var ordan hissediliyo

gıda zehırlenmesı olmus (

doktora gıttıgım gun alısverıs merkezı yakın acıkmıstım salata yıyeyım dedım ıcım bayılacaktı aclıktan demekkı o yesıllıklerden bırı mahvettı benı o gunden berı hıc bısey yııyıp ıcemedım su bıle ıcemıyordum
dun gecede ıshal basladı bom bos mıgde hem kus hem ıshal sabah da bayılmısım

ya kızlar sız sız olun evden ekmek arası gotrun dısar cıktıgınızda ama saglıklıdır dıye salata bıle yemeyın

allahtan bebekler bu gıbı durumdan zarar gormuyormus sımdı daha ıyıyım herhalde yarına bıseyım kalmaz suda içmeye basladım

çok geçmiş olsun özlemcim doğru aslında haklısın her dışarda yemek yediğmde aklıma gelmiyor değl ama dayanamıyorum bazen

kızlar az önce gecelik ve pijama takımı aldım
resimlerini akşama çekip koymak istiyorum evden nasıl yapılıyor anlatır mısınız

geçmiş olsun özlemcim cidden kötü bi durum bu ara sıvı kaybında olmuştur bol su iç canım bundan sonra da daha dikkatli ol tekrar geçmiş olsuna.s.

ne çok olmaya başladı bu gıda zehirlenmesi aman dikkat edin arkadaşlar kendinize ve bebişlerinize Allah' a emanetiz

slm kıslar bende bebişin kafasını hissediyorum diyodum meğer doktora gittiğimizdxe poposu ordaymış :):)bizde başı sanıyoduk popişimiş kuzumun

kızlar az önce gecelik ve pijama takımı aldım
resimlerini akşama çekip koymak istiyorum evden nasıl yapılıyor anlatır mısınız

ImageShack® - Image Hosting bu siteye giriyorsun , orada gözat diye bir yer var oraya tıklayıp resmini bilgisayarından seçiyorsun, daha sonra host it kutucuğuna tıklıyorsun ve o yüklemeye başlıyor bir kaç dk sonra başka bir sy açılıyor orada alt alta bir sürü link verecek sana en alttakini seçiyorsun ve bizim KK sitesinde mesaj yazdığımız yere gelip grafik ekle bölümüne tıklayıp oraya kopyaladığın linki yapıştırıyorsun ve mesajını yolluyorsun bize, bizde aldığın pijamaları görüyoruz , açıklayıcı anlatabildim mi bilmiyorum :)

geçmiş olsun özlemcim çok zor cnm bende yaşadım 3 ay önce birde evde kimse yoktu eşim şehir dışındaydı ölüyorum sandım allah kimseye yaşatmasın hem altan hem üstten çıkarınca zor oluyor benim gözler kararmıştı 2 saat çektim 8 defa çıkardım ilaç bide demir hapı dokunmuştu çok şükür şimdi

özlem geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışssın kızlar bazen benimde elime bir sertlik geliyor ama orası bebişin neresidir anlamıyorum tabi aman sağ olsunda sağlıklı olsunda ben başka bişey istemiyorum artık

bende kafası sanıp seviyordum meğer poposunu seviyormuşum :) olsun. babasınada öptürüyorum sabahları :) ooohhhh .... oğluşumun sefası olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…