2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

inaysa sen şimdi üzüldün ya eşinede tepki gösterme ailesinin yanında şımardı bellikiama bişey olmas cokda irdeleme inş en yakın zmanda annecin gelir yanınada rahatlarsın.

montesori sanada gecömiş olsun sidikli :))))

inaysa ben cok üzüldüm ya llahım vijdan versin inş yapdıkalrı çok ayıp seninde canın cekiyor yemine derim komşumuz gecen bişey yapmışda azıma bi lokma koymadım diye rahat bırakmadı cok günah ama sen uyma boşver oda değişdir, eş,inede şimdi sinirlendim hadi sinirlisin duygusalsın diye bişey demiyim dedim ama yapdığı çok ayıp konuş bi şekilde kendisine gelsin bian önce

aklıma geldide yazım hoşunuza gider belki ablamda hamilelikde şeker çıkmışdı diyet listesinde bi dilim ekmek yazıyor ya neyse abla dedim çok yeme bi fdilim yemen lasımmış, trabzoon ekmeğini bilirsiniz yuvarlak büyük olur tam onun ortasındaki bidilimi aldı buda bi dilim dedi ve yemeye başladı :)) ozman çok gülmüşdüm.

mrblar kızlar, inaysa sıkma sen canını onlarınki günah seninki sevap, bi can taşıosun daha güzel bişey olamaz hayatta.sen takma onları pozitif ol bebişin de üzülmesin

montesori nehaber canım..iki sefer su geldi demişsin, o su gelmesi devam ediyormu hala?
bende de oluyordu su gelmesi..eğer gelmeye devam ediyorsa doktora git doktor alttan turnusollü kağıtla bakıyor amniyo sıvısı olup olmadığını anlıyor, kağıdın rengi değişirse su geliyormuş ,aman ihmal etme sakın..

linay beyaz bi sıvı geliyo arada süt gibi benden de, özellikle çok yürüyünce yorulunca.öle bişey mi bu bebeğin suyu

smrisk tam sidikli oldum walla:))eşim de takılıyo yok canım bezlenme zamanın geldi diye...
linay iyiyim şimdilik bakalım yine tekrarlarsa giderim doktora...
inaysa nasıl gözünün önünde yerler yaaaa fitil oldum şimdi....

ewet ewet bana da oluyo anlatmak istedigim buydu zaten linaaaaaaay cevap ver....tecrübeli annecik....
ben var ya o sıvıyı görünce hep seviniodum ahahahha bebeği güzel besliorum da kusuyo diye hahahah:roflol:

Gülcan hoşgeldin

Chedii geceliine ve pijamana bayıldım bence hastanede giyin saçına bide güzel kurdale takarsın düşmanların çatlasın:)))

İnaysa canım ne olur ağlayıp üzme kendini ailen çokmu uzakta oturuyo canım kayınvaliden niye gelioki size bence fazla taviz verme evinin düzenini ona bırakma yavaş yavaş yapmaya bak işlerini canım.

inaysacım çok üzüldüm ya tanımadığın insanlar hamiledir canı çeker diye dikkat ediyor senin kaynana birde şeker hastası olmana rağmen karşına geçip yiyor evde pişirip kokutuyor pes yani , allaha havale et canım sen onu ne diyim şaşırdım valla, doğum yapınca sevdirme çocuğunu kız hasret kalsın baksın karşıdan bööyle

linay beyaz bi sıvı geliyo arada süt gibi benden de, özellikle çok yürüyünce yorulunca.öle bişey mi bu bebeğin suyu

hayır canım süt gibi değil, bu normal katkısız saf su gibi geliyor :)
çamaşırıma su dökmüşüm gibi oluyordu benim hala da oluyorda, iki sefer gittim doktor kontrol etti amniyo sıvısımı diye allahtan değilmiş..

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ne güzel laf ya gercekdende öyle, allah annelerimize uzun sağlıklı ömürler versin inş,

Linay benimde çamaşırıma su dökülmüş gibi olu ama her zaman deil ara ara olu.

Bide şu bel ağrısını fizik doktoruna sordum karın kaslarının zayıflığındam oluyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…