Merhaba kızlar, 2 gündür giremedim, sabahtan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.
Marsg çok üzüldüm canım yaşadıklarına , ne terbiyesiz insanlar yaaaa, böyle hastaneler için kesin yaptırım olması lazım devletten.Ama yazın çok güzeldi.Ellerine sağlık.Bebişinde çok tatlı, ezgi kzımız çok güzel poz vermiş.:CüvCüv:
Montesori senin adına çok sevindim hayatım.Oğluşunun evi de hazır artık:)))
Tetanoz aşısı ekinsucum, yeni çıkan birşey değil.Ben 19 sene önceki ilk hamileliğimde de sağlık ocağı yapmıştı. O zaman 2 doz halinde yapılıyordu, 5 sene sonrasında tek doz aşı yapılıyordu.Benim o yaptırdığım tetanoz aşılarından sonra,aradan 10 seneden fazla bir zaman geçtiği için, yapılması lazım dediler.4 doz yapılacakmış sanırım toplamda. 1. sini geçen ay yaptırmıştım, 2. yi 2 gün önce yaptırdım.6 ay sonra tekrar yapacağız dedi sağlık ocağındaki ebe.Tetanoz aşısı, doğumda anneye ya da bebeğe herhangi bir sorun olmasın diye yapılıyor özellikle.Hastanelerde, ne olur ne olmaz doğumda kullanılan aletlerden filan hasta olunabilir diye yaptırmak lazım bence de.Sonuçta doğumdan sonra bebekte 1 sene boyunca korunmuş oluyor.Bebek için endişelenmeyin, yapılabilecek 2-3 aşı var zaten hamilelikte, mecbur olunmadıkça onlarda yapılmıyor.Ama tetanoz yapılması sağlıklı bir doğum garantiliyor.
Ben dün oğlum için alışveriş yaptım.İnternetten araştırıp duruyordum park yatak, araba koltuğu gibi şeyleri. Dün buradaki bir mağazadan aldım.Kraft Jenny mega boy park yatak, kraft araba koltuğu, ana kucağı.Hafta sonunda kuracağız eşimle beraber.Ondan sonra resmini çeker koyarım siteye. Bugünde odamızı yavaş yavaş hazırlamaya başladım.Yatağını bizim yatağımızın yanına kuracağız, abisinin odasındaki gardrobu da aldım o odaya.Oğluşumun dolabı, yatağı, otokoltuğu hazır. Şimdi parça parça kıyafetlerini alıyorum.