Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar hanginizin kizini alim oglusumakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yada ikisinide alim ogluma biz biraz capkinizdaaaaalülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol:tamam kizmayin saka saka biliyom simdi oklavayi yiycem kafamaakacim en iyisi bu süpürgeyleeeeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
uzunvebeyazbulut,senin de isin zor valla esin simdiden kiskaniyorsa yarin birgun kizini isteyenleri kapidan iceri sokmaz heralde:)))Alemsiniz ya:)
bizim babamiz daha oralara gelemedi dogumu bekliyor dortgozle:)ama bakalim bizimki ne yapacak:)
kizlar alllah bize ogünleride göstersin ^benim oglan costu yine kizlar.gecen gün bisayfada sunu okudum bebkler gündüzleri uyurlarmis günde 2kere cünkü gündüzleri ayakta oluyozya biz yürüken bebk sallanir ve suyu onu besik gibi salliyormus oyüzden uyuyolarmis.benimkide öyle valla gece durmuyor gündüz sesi cikmiyor eskiden korkuyodum niye ziplamiyo diye simdi alistim artik