2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

uzunvebeyazbulut canim senin bebis ne alemde ??
artik iyice hareketlenmistir senin ki de...ay yerim ben onlari yaaaa:))

bugün biraz sakin benim kız tetonoz aşısı oldum ondan mıdır? bilmiyorum pc başındayken normalde hiç durmazdı bugün tık yok

kizlar hanginizin kizini alim oglusumakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yada ikisinide alim ogluma biz biraz capkinizdaaaaalülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol:tamam kizmayin saka saka biliyom simdi oklavayi yiycem kafamaakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kacim en iyisi bu süpürgeyleeeeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kizlar hanginizin kizini alim oglusumakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yada ikisinide alim ogluma biz biraz capkinizdaaaaalülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol:tamam kizmayin saka saka biliyom simdi oklavayi yiycem kafamaakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kacim en iyisi bu süpürgeyleeeeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

biz kızımızın turşusunu kuracağız babasını şimdiden telaş sardı. nasıl kocaya verir bilmiyorum valla

uzunvebeyazbulut asidan olabilir canim ama bazen bebekler cok hareket etmiyorlar,dr a sordum bisey olmaz dedi....

bu arada gülsü snein oglan da amma hizli birtane de yetmiyor masallah...
bizim kizimiz cok bazli ona gore bastan diyim,baksana cinsiyetin bile 6.ayda ogrendik:)))

valla beyaz bulutcum babalarimiz bizi nasi verdiyse seninkide öyle vercek.benim babam demistiki anasini almak güzeldi ama danasini vermek cok zormus demisti neyapak doganin kanunu budaaaaa iste.onlar mutlu ilsunda gerisi sorun degil

işin şakası tabiki bu vakti gelince bizim kızda evlenecek bakalım biz ogünleri görebilecek miyiz allah herşeyden önce can sağlığı versin

uzunvebeyazbulut,senin de isin zor valla esin simdiden kiskaniyorsa yarin birgun kizini isteyenleri kapidan iceri sokmaz heralde:)))Alemsiniz ya:)
bizim babamiz daha oralara gelemedi dogumu bekliyor dortgozle:)ama bakalim bizimki ne yapacak:)

uzunvebeyazbulut,senin de isin zor valla esin simdiden kiskaniyorsa yarin birgun kizini isteyenleri kapidan iceri sokmaz heralde:)))Alemsiniz ya:)
bizim babamiz daha oralara gelemedi dogumu bekliyor dortgozle:)ama bakalim bizimki ne yapacak:)

benim eşim yine iyi bir arkadaşının hanımıda hamile onlarınkide kız babası ben kızıma jilet atmayı öğreteceğim diyor ilk önce kendi öğrenecekmiş sonrada kızına öğretecekmiş onun yanında benimki melek kalıyor

kizlar alllah bize ogünleride göstersin ^benim oglan costu yine kizlar.gecen gün bisayfada sunu okudum bebkler gündüzleri uyurlarmis günde 2kere cünkü gündüzleri ayakta oluyozya biz yürüken bebk sallanir ve suyu onu besik gibi salliyormus oyüzden uyuyolarmis.benimkide öyle valla gece durmuyor gündüz sesi cikmiyor eskiden korkuyodum niye ziplamiyo diye simdi alistim artik

kizlar alllah bize ogünleride göstersin ^benim oglan costu yine kizlar.gecen gün bisayfada sunu okudum bebkler gündüzleri uyurlarmis günde 2kere cünkü gündüzleri ayakta oluyozya biz yürüken bebk sallanir ve suyu onu besik gibi salliyormus oyüzden uyuyolarmis.benimkide öyle valla gece durmuyor gündüz sesi cikmiyor eskiden korkuyodum niye ziplamiyo diye simdi alistim artik

bende okudum onu bende ya pc başındayken yada yatınca başlıyor benimk. tevekkeli değil bebkler doğduktan sonra sallanmak istiyor

neyse kizlar biz uyuamaya gidiyoruz artik bebislerinizi öptükkkk iyi geceeler kendinize iyi bakinnnnnnnnnn byyy

beyaz bulut,valla one oyle kiz senin kocan onun yaninda hic valla...ne demek jilet atmayi ögreticem ay bi acayip oldum.....

gülsü cum,benim kizim da gunduzleri cok hareket etmiyor ben de diyorum uyuyor heralde...genelde ben yatacagim zaman herkeet ediyor bazen sabahlari de cok kipir kipir oluyor oyle ki o uyandiriyor beni:))

günaydın Güzel bebişşlerin güzel annneleri,

Dün doktordan geç geldim o yüzden yazamadım, şekerim 90 çıktı bi sorun yokmuş. Bebişimi gördüm gözleri açıktı nereye bakıyosa artık çok güldüm, kocaman açmış gözlerini bakıyor :)) Karnımdaki sertleşmeleri sordum , aşağıya doğru baskı olduğunu söyledim hemen rahim ağzı açılmış mı diye baktı, neyseki açılmamış ama bebek çok aşağıdaymış o yüzden baskı yapıyormuş, dinlenmeye devam dedi... Hatırlarsanız plesenta da aşağıdaydı biraz kurtarmış kendini hafif yukarı çıkmış. Doktor normal doğum yapabilirsin sanırım kurtarır geçer dedi ....... Ya kurtaramazsa ne olur diyemedim ?!?!?!

Kan uyuşmazlığı için iğnemi oldum , prosedür gereği hastanede yatış yapman gerekiyormuş. tam 3 saat bana bir oda verdiler orda yattım , yanımda bir hamile daha vardı 48 gündür yatıyomuş daha da yatacakmış. Halimize bin kere şükürler olsun kızlar.

Montesori bebeğin kilosuna takma nasılsa doktor gözetimindeyiz , sen sporunu yap sağlıklı beslen...

UzunBeyazBulut ben tetenoz aşısını geciktiriyorum sırf aşı olduğumda bebek haraket etmiyor diye. herhalde onlarda etkileniyor aşıdan.

sheeda gözünaydın canım dediğin gibi halimize binlerce kez şükürler

cicikız tabi artık zaman azaldı sen sadece doğum öncesi 1 ay izin kullanıcaksın o zaman

Back
X