2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar ben daha beşiğe karar veremedim yatak odamda küçük mobilyamı park yatakmı çok kararsızım....

evet ekin bide küçük tv koyarım oraya çünkü bebişin beizydi kusmuk mendili bilmmenesi :)))) çok dağalıyosun kremleri falan eltimler biliyorum yeri yok mecbur salonda oluyo bebişle ve çok dağılıyo yok üstüne kusuyo yok çişi geçiyo içerden kıyafet getir kirliyi götür ilacı kremi böle odasına bide kirli sepeti koayrsın ohhh mis bide en basiti altını değiştiriken emzirirken yatağından al salona gitmi yapıcam

ben ilk 3-4 ay beşik kullanıcam sonra da park yatak alıcam, sonra büyüdüğünde mobilya almayı düşünüyorum, park yatağı ilk zamanlar odamda tutarım zamanı gelince geceleri diğer odaya alırım gündüzleri de oturduğum odaya alırım çok rahat taşınıyor çünkü , kullananlar çok memnun

kızlar slm bi kaç gündür giremiorum umarım herkes iyidir,
bende bugun geçen haftaadan beri ertelediğim şeker testini yaptırdım,umarım iyi çıkarda diğerine gerek kalmaz

slm ezra bende merak etmeye başlayacaktım seni, bugün dersin azmıydı erken gelmişsin, inşallah iyi çıkar test sonucun 2 saate veriyorlar sonucu

iyiyiz biz saol , bakalım bizde yarın sabah gidicez doktor amcamıza kaç kilo olmuşuz sağlığımız iyimi görücez birde hasret gidericez bebişimle
inşallah hayırlı haberler alırsın canım,senınle aramızda bikaç gun war sanırım , bak bakalım bebişin kaç kılo olmuş,benimkıyle nasıl çıkçak arası,bende sonucumu alayım artık hafta başında gıderım dr a

hoşbuldun canım iyiyim şükür,artık ağırlaşıorum sırt ve kasık ağrılarım çok oluo onun dışında bişey yok,sen nasılsın eşin geldımı kurstaydı sanırım

eşim haftaya cumartesi gelecek inşallah canım.:çok üzgünüm:kızımda bende özledik iyice o da bizi.bende rapaorluyum evdeyim yani.bol bol yiyorum bebiş kilo alsın diye cokacimcoook

eşim haftaya cumartesi gelecek inşallah canım.:çok üzgünüm:kızımda bende özledik iyice o da bizi.bende rapaorluyum evdeyim yani.bol bol yiyorum bebiş kilo alsın diye cokacimcoook

oo daha çok warmış ya,tek başına da sıkılıosundur gerçı kızın war ama,
hastaydın atlatabıldınmı,bıde beslenmenede dıkkat etmemiştın dımı tek başınayken,aman ha bebişe iyi bak sen yemek istemesende onun için ye,ben 10 kılo almıştım şimdiden,bakalım haftaya dr a gıtcem kaç olmusumkafamçokkarıştı

ezra hoşgeldin inş sonuçların temiz çıkar bendede bikaç gün bel ağrısı oldu tam kuruk sokumum ağrıyordu ama gecdi sanırım yavaş yavaş ağırlaşıyoruz ağrılarımız artıyor ama olsun bügünlerede şükür düşünsenize yatarak hamilelik gecirenler var
ekinsu inş bebişin sağlıklıdır iyi haberlerinle gelirsin. benimde şeker testim haftaya kaldı bakalım ne olcak.
kızlar buarada ben cir cir olmuşum ne yapmsam iyi gelir. neden oldum onuda bilmiyorum. normalde bağırsakalrım iyi çalışıyor onuda akşam yediğim meyvelere borçluyum.sizde tavsiye ederim.
ha unutmadan bol bol yiyorum diyorsunuz ya beni görende bol yemene dikakt et diyor anlaamdığım ben herşeşyimi normal yiyorum ama akşamalrı muhakkak bi kase yoğurt bi elma bi armut bi nar bi greyfurt b ibardak süt bunalrın hepsini sırasıyla tüketiyorum. sizce abartıyormuyum yoksa olması gereken bumu yemeklerimde sebze ağırlıklı oluyor.

Smriskcim doktorum bana günde 6 porsiyon meyve ye dedi, sen gündüz yiyemediğin için akşam yiyorsun sanırım, fazla değil yediklerin, kırmızı ve beyaz et ve de bakliyat ağırlıklı beslenmeye dikkat et sadece sebzeye yüklenme , ben genelde sebzeleri zeytinyağlı olarak yapıyorum yaptığım ana yemeğin yanına koyuyorum, yada etli türlü vb şeklinde pişiriyorum, her hafta 1 kez nohut kuru fasülye mercimek yemeye gayret ediyorum birde, allahtan hamside çıktı balık problemimde kalktı rahat rahat yiyorum

ekinsu verdiğin bilgi için tşkler bende mercimek fasulye nohut yapmaya calışıyorum dediğin gibi hamside çıkdı bol bol yemek lasım bugünde balık almayı düşünüyordum afiyet olsun bana :))

ezra hoşgeldin inş sonuçların temiz çıkar bendede bikaç gün bel ağrısı oldu tam kuruk sokumum ağrıyordu ama gecdi sanırım yavaş yavaş ağırlaşıyoruz ağrılarımız artıyor ama olsun bügünlerede şükür düşünsenize yatarak hamilelik gecirenler var
ekinsu inş bebişin sağlıklıdır iyi haberlerinle gelirsin. benimde şeker testim haftaya kaldı bakalım ne olcak.
kızlar buarada ben cir cir olmuşum ne yapmsam iyi gelir. neden oldum onuda bilmiyorum. normalde bağırsakalrım iyi çalışıyor onuda akşam yediğim meyvelere borçluyum.sizde tavsiye ederim.
ha unutmadan bol bol yiyorum diyorsunuz ya beni görende bol yemene dikakt et diyor anlaamdığım ben herşeşyimi normal yiyorum ama akşamalrı muhakkak bi kase yoğurt bi elma bi armut bi nar bi greyfurt b ibardak süt bunalrın hepsini sırasıyla tüketiyorum. sizce abartıyormuyum yoksa olması gereken bumu yemeklerimde sebze ağırlıklı oluyor.

hoşbulduk canım saol,amın inşallah hepimiz iyi haberler alırız testten,aklında olsun teste giderken limonsuyu götür,daha oncede demışlerdi burda,bana hemşirede söledi,çok şekerlı çünku lımonlu daha kolay içilo,
maşallah hepsini akşam bır arada tüketınce şişmıomusun,bende bu ara bide,yemekten sonra nefesım keslıo gıbı,çarpıntı oluo kalbımde,sizede oluomu böle

Back
X