2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşk ederim kızlar saolun....
fazilet yeni yaşın sana tüm dilediklerini verir inş...sağlıklı mutlu uzun yıllar geçirmen dileğiyle doğum gnün kutlu olsun...ben hiç unutmam böle şeyleri. ekim 28de hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümümüz kim unutacak bakalım...
yeşim ii uykular cnm sana..inş dinlenirsin.fıtık,apandist olabilir bakalım geçmezse dra gidicem çünkü 12 saat olacak bu ağrıyı çekeli çocuk olmasa ben çoktan giderdim dra zaten

Son düzenleme:
şimdi iiim biraz daha ahucum sağ kasığımda ağrı vardı ilaç içtim hafif ağrıo şimdi...elvinde ii oynuo yerde sen nasılsın ceyli nasıl??

cnm valla bizim manav gibi bişey var burda orda gördüm bende migrosta falan yoktu aramak lazım biraz
chef hadi senin eşin uyumuş biz geçen sabah ikimiz de uyuyakalmışız kız aramızdan emekleye emekleye bacaklardan atlaya atlaya yere uçmuş:))o ağladı biz güldük ya çok komikti yatak çok alçak bizim o yüzden korkmadık geçmiş olsun:)

ahu geçmiş olsun bu aarada.bende numune göndermişlerdi o bisküvilerden o zaman görmüştüm..markette falan hiç görmedim..şekersiz ayşegül dimi onlar

sağolun kızlar
alisha sizin ki de komikmiş yani neyseki birşey olmamış
ne yapalım düşecekler Allah beterinden saklasın
ceylincik iyi uykusunu aldı oyuncaklarıyla oynuyor burcucum
çorba verdim şimdi içmedi yine umarım uyku sersemliğindendir biraz sonra içer de gezmeye karnı tok götürürüm
inanır mısınız geceleri uyku tutmuyor ceyline neler yapıyım da yedireyim diye düşünüyorum meyve ile yoğurda hiç alışamadık ne yapacağız kızlar biz?

ayy ahucum keşke şöle böle yap desem de yese ama bilmiyrm kiii...

ayşegül iiki bişi olmamış sizede geçmiş olsun

kızlar hiç okumadan yazıyorum misafirlerim geldi kızıma kavuştum sonunda. konserve ve buzluğa kışlık yapıyoruz çoook iş var hepnizi öptük umarım herkes iyidir

balım mulu yıllar cnm

ayşegül bakim cnm umarım bulurum ben cicibebe arada kullanıyorum ama dediğinden hiç kullanmadım zaten cicibebede biberondan geçmess daha önce elma suyuna denemiştim geçmemişti.

inci bende bakim bulursam kullanıcam çünkü saatlerce sadece sütle doymaski huysuzluk etmiyo ama benimki açken zaten çok ağlayan bi bebek deil içim huzursuz oluyo
bide bu kullandığım muhalebilerin üstünde biberon mamalarını daha yoğun hale getirebilir gibi bi tarif yazıyo okudunuzmu yada kullandınızmı hiç

sevdacım hiç kullanmadım canım benmki bu hazır mamaları yemiyor artık arı mama aldım bir arkadaş söledi onu sulu yapıp atmadan önce içiriyorum ibernla muhallabi yem,iyor yoksa bende bakıcam bulursam sana sölerim canım bakalım o biüviyi

chefçim aynı durumdayız canım çağanda yemiyor meyveyi zar zor alyor ama yoğurdu asla hemen çıkarıyor her şekilde denedim ama yemiyr yoğurt işin ilginç tarafı ek gıdaya ilk başladığımda yiordu yoğurt ve muhallebi şimdi reddediyor

iyiakşamlar kızlar,sabahtan beri evdi,betüldü bitmiş durumdayım ara sıra baktım ama yazmaya fırsatım olmadı chef geçmiş olsun canım,oluyor artık böyle kazalar düşe kalka büyüyecekler,bir bebiş daha düşmüştü sanırım ama hatırlayamadım onada geçmiş olsun,delikafadulden

cnm benimki de herşeyi ağzına soktugu için eline tutuşturuyorum..mındar etse de, giren giriyo ağzına, o yeter :))

çocuğun yapacak birşeyi yok canım
genetikmiş maalesef,işin çok zor o yüzden umarım seçici olmaz ama
baksana şimdiden başlamış yaramaz :)

keşke dedelerine falan çekseydi, bizi mi buldu çekecek :))

dört gözle bekliyo olucaz cnm valla..inşallah şaşırtıcı şekilde almıştır.

kızlar hiç okumadan yazıyorum misafirlerim geldi kızıma kavuştum sonunda. konserve ve buzluğa kışlık yapıyoruz çoook iş var hepnizi öptük umarım herkes iyidir

oh hadi gözünaydın canım, kolay gelsin bu arada..

ve de iyi akşamlar herkese delikafadulden

iyi akşamlar kızlar

bende bugün giremedim hiç artık oğlan tüm vaktimi alıyor ne olacak böyle ayaklanınca daha kötü valla

bütün kızlar toplanmış:)napıosunuzz ben yaprak dökümünü izliodum ne güzel ama tv gittii izleyen var mı nooldu acaba

herkese iyi akşamlar.chef geçmiş olsun.Balım doğum günün kutlu olsun.benim işimde zorlaştı işebaşladığımdan beri çok yoruluyorum.kızım emeklemiyor,çok istiyorum emeklemesini.dişide yok daha.biraz tembel benim minik cadım.

slm millet
giremiorum artık
işede başladım tatil bitti zaman yetmıo
umarım herkes iidir
ayşegülcüm demek bütün digitürkte gitmiş kanal,şimdi geldi ama bitmiş,özel bölüm başladı özeti sanırım

irem bizimkide aynı ne emekliyor nede diş var ben d vit kullanmıyorum ondan etkilenebilirmiş,yeni yeni yürüteçle biraz geziniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…