2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
irem bizimkide aynı ne emekliyor nede diş var ben d vit kullanmıyorum ondan etkilenebilirmiş,yeni yeni yürüteçle biraz geziniyor.

canım bizimki 1 aydan fazla oluyor,yürüteçle dört dönüyor.banyoya bile giriyor.birde siirtte evler çok büyük,evde kayboluyor bulamıyorum :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
d viti yeni bıraktım ben.dr bıngıldağı kapanmış,havalarda güneşli dedi,kullanmıyorum artık.

burada şey diyorlar kızın çok gevşek :) ilk defa burada duydum onuda naniknanik

esraaaaa kıs nerdesin merak ettikkk

canım saol ,
ramazan okul derken vakit kalmıo,berrakta çok vakit alıo artık,hareketlendı oyun istıo devamlı,burasıda girdimmi çok bağlıo bütün işlerimde kalıo dıe pek fazla giremedim
sen nasılsın,bulantıların dewam edıomu?

ooo dlmuş burası ya bizimde tv gitti yaprak dökümü kaldı kocişte macı açtı şimdi değiştir de diyemiyom
hemşm kıs özledim seni valla özelime telini at bakem berrak napıyo yaramaz emeklemeye başladımı

aman ii olunda uğramayın
etmezmi cnm bulantı daha fazla hemde.

inci ok yazarsın denediktan sonra

kıslar neyse ben kalkayım şahap efendi mamasını yedi şimdi şahap efendinin yawaş yawaş uykusu gelmeye başladı babasıyla tepişiyolar yorulunca daha iyi uyuyo... sizlere iyi akşamlar hepinizi ve bütün bebişleri öpüyorum sağlıcakla kalın...

bende yatıom ii geceleeer:)

bende özledim canım sizleri
tamam atıorum
canım hala daha diş miş yok bizde,emeklemede yok,sadece geri geri gidio oda kollarıyla ittirerek,rahat bizimki
sen nasılsın çağan nasıl varmı sizde gelişme

aman ii olunda uğramayın
etmezmi cnm bulantı daha fazla hemde.

inci ok yazarsın denediktan sonra

allah yardımcın olsun umarım çabuk atlatırsın canım

hoşgeldin ve de iyi geceler esra :)
dogru diyosun valla, biz çalışmadığımız halde fırsatımız olmuyo çoğu zaman, senin işin daha da zor..
seda antalyadan bir arkadaşım da nisan annesi olucak nasipse..ilk bebeği, ona siteyi önerdim, üye olmuştur belki de..

walla bende pek anlamadım ama.hani ayağının üstüne bastırınca dimdik durmuyor çok kıpraşıyor,birde vücudunu sıkı tutmuyor diyorlar bende anlamadım gitti.daha çok şey öğrenicem galiba.siirt halkı hep öyle diyor,küçükken kundak yapmamışım ondan gevşekmişe vücudukaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar ayyyyyyyy giremiyorum buralara metin çok yoruyor beni..........
dün gece felaket yagmur yagdı eltime kalmaya gitmiştim iyiki de gitmişim yoksa evde korkudan ölürdüm istanbul berbat durumda yaaaaaaaaaaa mafoldumben
şehitlerimize cok üzüldüm analar babalar nasıl aglıyor ....kolay mı büyüyo evlat canımız cıkıyo onu yesin bunu içsin neyi neyle karıstırıp versek diye ömrümüz gidiyo sonra da kahbe bir kursun ve arkasından vatan sagolsunturkbayragihersey ne kadar kolay dimisenağlama
umarım hepiniz iyisinizdir ablam hala yogunbakımda yarın da dogum günü hepimiz hastane de toplancaz belki hisseder bizi zaman ilerledikce geriliyoruz allahım çok kötü günler yasıyoruz ailecekmafoldumben
kopya cekiyorum .........balım dogum günün kutlu olsun
aysegül cok cok gecmiş olsun
bu arada metin in beyin emarı temiz çıktı mutlu olduk anlık da olsa
birde hala dişlerimiz yok arkadasım yürüyomus dişleri yokmus 14 aylıkken cıkmıs bizde öyle olcaz galiba

saol cnm

ben girmiyomki cnm nisan annelerine iki kez girdim okadar

hşbulduk ayça,
filizcim metin için gözün aydın inşallah aynı gözaydını ablan içinde alırsınız,dulalarımız sizinle...
noldu tayin istedinmi canım,??
ben çıkıorum duş alıcam sabahta iş öpüorum herkesi

2 haftadır eşimin vardiyası denk gelio sabahtan o bakıo öğlen geliom o gidio işe,haftaya ikimizde işte olucaz gündüz,kayınwalidem bakıcak öle oluncada,yani ayın 1 yada 2 haftası o bakıcak artık bize gelip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…