2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese ii geceler filizcim metin adına sevindim gözünüz aydın keşke ablan içinde aynı şeyleri söyleyebilsem inş düzelir cnm...doum günü ona iilik sağlık versin dualarımız onunla...şehitlerimizede allahtan rahmet diliyrm..yazık bu türkiyenin haline...allah tüm yavruları korusun..yandı yine anaların yüreği..

iyi geceler hanımlar... ilginçç ben bu saatte nete giriyorum.. Beni bu saatlerde buralarda pek göremezdiniz ama uyutmayan bir bebiş olunca böyle oluyormuş. Yani sizi daha iyi anlıyorum artık...

Bu arada kızlar aybüke çok deli yatıyor... Biliyorsunuzdur belki bir haftadır aybükeyi yer yatağında yatırıyordum belki uyur diye. etrafınada yastıkları kokuyorum ama nasıl ediyorsa uyku arasında ordan çıkıp halının üzerinde yatıyor. En basiti ayakları yastıkta kafası aşağıda veya yastığın üzerinde yatıyor tabi üzeri hep açık... ne yapacağımı şaşırdım ben bu kızla...

çağan hala uyumadı ay delirmek üzereyim yorgunluktan ittim dahaa sahura kalkıcam yatıpta (
neyse herkese iyi geceler öptüm tüm bebbelri esracım arıcam seni ok

inaysa kolaygelsin cnm... bende tam yatmaya gidiyodum uyandı bizim afacan. Şimdi en az iki saat uyumaz. Biz sahuru yapı yatacağız.. belki bu arada sinema izleriz artık...bu saatte başka ne izlenirki...

neyse iyi geceler...

iyi geceler anneler
bişey sorcam bu somon balığını bebeklere nasıl veriyorsunuz?
blenderdan geçirerekmi?

slm millet ben metin 6:30 da kalktım annem 1 de yattı sahura kalktı beni doyurmaya kalktı ama ben cok erken uyandım yinekaydirigubbakcemile2nasılım:lepi:
günaydın kızlar ayyyyyyyyyyyyy gözlerimin içi yanıyo coooooooooook uykum varakannehir

günaydın herkese,anlaşılan bütün bebekler erkenci.uykuyu özledim walla.o uyurken bende uyuyim diyorum ama ozamanda dünya kadar iş beni bekliyor.ya bu tempoda zayıflamıyorumda anlamadım gitti.63 kiloda takılı kaldım.üstelik iştede 24 saat uykusuz kalıyorum.neyse napalım anne olmak zor işte.buradaki kadınlara hayret ediyorum,en az çocuk sayısı 5 nasıl doğuruyorlar anlamıyorum.

Merhaba hanimlar
aynen filiz benimde gozlerimin ici yaniyor dun 12 yattim bugun 11 de nasipse yatacam
yoksa iyice mecnun oluyorum. hanim saat 6:30 kaldirdi beni emzir uyut derken
7 civar yattim tekrar 8 de yine kalktim
gun icindede cok uyumadi sanirim dis cikaraak yine , huysuz oluyor

bende sasiryorum irem ya nasil 5 cocuk buyutulur yani benim hevesim var ikinciye
ama cesaretim yok, goze alamiyorum cok zor ya.
helede calisan anneler icin Allah yardim etsin, cok icim gidiyor insan kendi annesinede
biraksa akli kalir cunku zamani bebegile gecirmek ister.
bide eskiden makinalar filan yokken nasil oluyormus,
elde camasir bulsik ay bide 5 cocuk kafamçokkarıştı akannehir

günaydıın
hava karanlık ama naz da çok erken kalktı 6dan beri ayaktayız yarım saat uyudu o arada mutfağı topladım
çok yaramazlaştı ya, babasının playstationını yere düşürmüş, banyodaki çöpü devirmiş telsizini yalarken yakaladım evde dört dönüo emeklemekten de sıkıldı artık amacı bi yükseklik bulup tırmanmak çok yorucu onu gözetmek offff

günaydın kızlar bizde sabah 7 de kalkmıştık neyseki nasıl olduysa tekrar 2 saat sonra uyuduk 45 dkcık da kendime geldim biraz , sabah kadar yat kalk durmadan çok zor oluyor birde ağırlaştılar artık bebek değiller yatağından alıp koyarken kollarım kopuyor uyku sersemi

balımcım doğum gününmüş kutlu olsun canım nice yıllara

filizcim ablanın doğum günüde kutlu olsun inşallah iyi gelir hisseder sizi

yeşim ben 2. çocuğu işe başlamadan önce düşünüyordum,artık düşünmüyorum.çünkü aklım hep bebişimde 2. si olursa dahada zor.üstelik benim burada kimsem yok.

günaydın kızlar..

benimkide dün gece uyku düzeni bozuldu gece 12 de zor uyuttum sıpayı..
evden dışarı çıktıkmı bütün düzen bozuluyor
inci sen doktora gittinmi?

ay hep sorucam unutuorum kızlar bebeklerin altını alırken sizde dellenionuzmu benimki dönüyo oturuyo hiçbişey yapmasa elini oklu beze sokuyo napabilirim ya dikkatini başka bişeyle çekmeye çalışıorum olmuyo, her seferinde aynı şey giydirirkende gözyaşıyla ağlıyo resmen işkence bütün enerjim gidiyo

evet ayşegülcüm giydirmek ve alt açmak işkence oldu bizde de deli oluyrm elini kirletiyo ve poposunu kaşımaktan yara yaptı tırnaklarıda hemen uzuo...ne yapıcz bilmem valla bunlarla..bezi zorla bağlıyrm ağlıyo bide dönüyo hemen kaçıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…