2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim canım ya aylincim barçlicim çağan azda olsa kilo almış evet öyle olunca dr ilaç mama falan vermicem zor olucak ama sen yine uğraşarak kilo aldırıcan sağlıklısı bu dedi çağanda gece uyumayınca gündüz pek huysuz uykusuzluktan aç aç uyudu şimdi çorba yapıyordum bende kkyı açık bırakmıştım
ay benimde iyice şaftım kaydı kıslar yaa dmkülüyorum valla yatsam kalkamam kesin akşama yemek yapılcak ev almış başını gidiyor vede kollarımda acaip bir ağrı var nedenini bilmiyorum ay bugün pek dertlyim

bizimkiide öyle ne alt açtırmak istiyo ne kapattırmak üstünü değiştirtmiyo banyo yapmak istemiyo bizim kavgamız çok bu oğlanla. yemekten sonra elini ağzını bile yıkamakta zorlanıyorum. ama bunlarda geçecek diye teselli ediyorum kendimi. bazanda çağana bağırmaktan alamıyorum kendimi. tabi peşinden de vicdan azabı. ooooffffffff off..

serpil.

kızlar bebişlere kendinize bayramlık aldınız mı?? ne giydircez kararsızım kısa kollu yoksa uzun kollu mu almak lazım

aynı cnm..eline kemirebileceği bi oyuncak falan veriyorum. ama çoğunlukla o bile kar etmiyo..

iyi hadi az da olsa almış. inşallah bu ay biraz daha alışır tatlara, yemeklere de çok çok alır..bizim de haftaya bugün kontrolümüz valla sınava girer gibi hissediyorum kendimi ama, elimden de pek bişey gelemiyo bu sefer..

kızlar selam tünaydınlar :)
somon balığını bebeklere nasıl yediriyorsunuz?
dün aldım attım buzluğa ama nasıl verceğimi bilemedim
blenderdanmı geçircem bilgisi olan yardım lütfen hihoyyyt

cnm ben hiç bir eti geçirmiorum blendrdan, kıymayı sevmiyo ama dana kuzu tavuk balık hepsini çorbanın içinde parça yiyo ben geçirme derim çünkü 1 yaş civarlarında çok problem oluomuş bu pütürlü yeme konusu alışmaları lazım artı vitaminide kaybolmaz böylece
ben uzun kollu alıcam ince kadife elbise gördüm benettonda onu alabilirim

benimki tek pirinç tanesine bile öğürüp kusuyor
dilerim balıkta böyle sorun yaşamayız teşekkür ediyorum a.s.

herkese merhaba
bugün okula kızımı da götürdüm Allahtan üzmedi beni orda
uykusuzluk dışında herkes iyi galiba
inci sevindim valla az da olsa kilo almış çağancık
elif somonu teflon tavada pişirip küçük küçük parçalara ayırıp un çorbasının içine koyabilirsin
ben daha hiç alamadım somon ilçede olmak zor şey işte...

kızlar bebişlere kendinize bayramlık aldınız mı?? ne giydircez kararsızım kısa kollu yoksa uzun kollu mu almak lazım

canım ben aldım uzun kollu sweat vede pantolon zaten önümüz kış havalarda soğudu sıcak lursada kısa kolu tişört üstüne bahçıvan kotu var onu giydircem

canım aynen ya drda tartıya sıra gelince bakamıyorum artık işallah seninkide kilo almıştır vede almaya devam ederler a

saol canım ya azcık almışya bugün o yüzden hiç bişey yemedi gene oy oy ne zormuşya

canım iyi sen nasılsın
yapışık diil canım ya sıyrılmıyo sadece

canım drunuz kontrl etmiyormu bizimki hergitiğimizde kontrol eder

yeşim ben 2. çocuğu işe başlamadan önce düşünüyordum,artık düşünmüyorum.çünkü aklım hep bebişimde 2. si olursa dahada zor.üstelik benim burada kimsem yok.
Haklisin cnaim ya zaten iyice buyusunler , 3 yasida zor oluyormus
3 yas buhrani diye birsey varmis onuda kolay atlatiriz umarim

Caganin kilo almasina sevindim inci , o kadar cabana almasa ayip olurdu
ins daha da iyi olur, sabir arkadsim, benimkide 3 gundur huysuz
ise veriyorum ama bilmiyorumki normalde guluyor falan
bide kas catmayi ogrenmis hanim arada babasina kaslarini catiyor
cokta gururluyuz az bir yuzum dusse onunda dudaklar buzuluyor
korkuyorum birsey demeye :) bu arada gecmis olsun canim yorgunluktandir
ins duzelirsin

burcu kiz yarami destin bize bayram yok ki senağlama olsun napalim
saglik versin Allah , ay bende kalabaligi cok severim ama issiz issiz kalacagiz burda
bende kizima gecen hafta 3 takim almistim
adet yerini bulsun bayram ruhunu yasatayim diye onlardan birini giydiri sitenin parkina cikarayim bari
kızlar selam tünaydınlar :)
somon balığını bebeklere nasıl yediriyorsunuz?
dün aldım attım buzluğa ama nasıl verceğimi bilemedim
blenderdanmı geçircem bilgisi olan yardım lütfen hihoyyyt
canim ben elimle minicik veriyoum ama kuru oldugu icin portakal suyuyla vermistim
ama ahunun yapti daha mantikli un corbasinin icinde daha guzel yutar bende
oyle yapayim bi daha ki sefere
birde bir tek somonmu veriyoruz baska hangi baligi verebiliriz acaba
kisa ist gelirsem hamsi vermek istiyorum kizima, ben cok severim de:))

canım iyi sen nasılsın
yapışık diil canım ya sıyrılmıyo sadece
ne oldu canim damadima ya?
dr bakmamismiydi
sen nasil farkettin? belki yanlis gormusundur hani o bebek ya ne biliyim
bi dr goster istersen icin rahat etin? acaba kuzucuga rahatsizlik veriyor ondanmi drumuyor deniz
bence ihmal etme canim yazik ya kiyamam

slm canim ve iyi geceler
ben yine 12 yi yaptim ya (
hemen uykuda dalmam lazim yarin yorucu bir gun olucak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…