incicim sanırım herkes aynı...ii hdi azda olsa almış kiloo sevindimm
ay hep sorucam unutuorum kızlar bebeklerin altını alırken sizde dellenionuzmu benimki dönüyo oturuyo hiçbişey yapmasa elini oklu beze sokuyo napabilirim ya dikkatini başka bişeyle çekmeye çalışıorum olmuyo, her seferinde aynı şey giydirirkende gözyaşıyla ağlıyo resmen işkence bütün enerjim gidiyo
geldim canım ya aylincim barçlicim çağan azda olsa kilo almış evet öyle olunca dr ilaç mama falan vermicem zor olucak ama sen yine uğraşarak kilo aldırıcan sağlıklısı bu dedi çağanda gece uyumayınca gündüz pek huysuz uykusuzluktan aç aç uyudu şimdi çorba yapıyordum bende kkyı açık bırakmıştım
ay benimde iyice şaftım kaydı kıslar yaa dmkülüyorum valla yatsam kalkamam kesin akşama yemek yapılcak ev almış başını gidiyor vede kollarımda acaip bir ağrı var nedenini bilmiyorum ay bugün pek dertlyim
cnm ben hiç bir eti geçirmiorum blendrdan, kıymayı sevmiyo ama dana kuzu tavuk balık hepsini çorbanın içinde parça yiyo ben geçirme derim çünkü 1 yaş civarlarında çok problem oluomuş bu pütürlü yeme konusu alışmaları lazım artı vitaminide kaybolmaz böylece
ben uzun kollu alıcam ince kadife elbise gördüm benettonda onu alabilirim
canım iyi sen nasılsındeniz naber ben eşime sordumda yapışıklık varsa sünnet ediyolar dedi.
kızlar bebişlere kendinize bayramlık aldınız mı?? ne giydircez kararsızım kısa kollu yoksa uzun kollu mu almak lazım
aynı cnm..eline kemirebileceği bi oyuncak falan veriyorum. ama çoğunlukla o bile kar etmiyo..
iyi hadi az da olsa almış. inşallah bu ay biraz daha alışır tatlara, yemeklere de çok çok alır..bizim de haftaya bugün kontrolümüz valla sınava girer gibi hissediyorum kendimi ama, elimden de pek bişey gelemiyo bu sefer..
herkese merhaba
bugün okula kızımı da götürdüm Allahtan üzmedi beni orda
uykusuzluk dışında herkes iyi galiba
inci sevindim valla az da olsa kilo almış çağancık
elif somonu teflon tavada pişirip küçük küçük parçalara ayırıp un çorbasının içine koyabilirsin
ben daha hiç alamadım somon ilçede olmak zor şey işte...
canım iyi sen nasılsın
yapışık diil canım ya sıyrılmıyo sadece
Haklisin cnaim ya zaten iyice buyusunler , 3 yasida zor oluyormusyeşim ben 2. çocuğu işe başlamadan önce düşünüyordum,artık düşünmüyorum.çünkü aklım hep bebişimde 2. si olursa dahada zor.üstelik benim burada kimsem yok.
Caganin kilo almasina sevindim inci , o kadar cabana almasa ayip olurdugeldim canım ya aylincim barçlicim çağan azda olsa kilo almış evet öyle olunca dr ilaç mama falan vermicem zor olucak ama sen yine uğraşarak kilo aldırıcan sağlıklısı bu dedi çağanda gece uyumayınca gündüz pek huysuz uykusuzluktan aç aç uyudu şimdi çorba yapıyordum bende kkyı açık bırakmıştım
ay benimde iyice şaftım kaydı kıslar yaa dmkülüyorum valla yatsam kalkamam kesin akşama yemek yapılcak ev almış başını gidiyor vede kollarımda acaip bir ağrı var nedenini bilmiyorum ay bugün pek dertlyim
burcu kiz yarami destin bize bayram yok ki senağlama olsun napalimkızlar bebişlere kendinize bayramlık aldınız mı?? ne giydircez kararsızım kısa kollu yoksa uzun kollu mu almak lazım
canim ben elimle minicik veriyoum ama kuru oldugu icin portakal suyuyla vermistimkızlar selam tünaydınlar :)
somon balığını bebeklere nasıl yediriyorsunuz?
dün aldım attım buzluğa ama nasıl verceğimi bilemedim
blenderdanmı geçircem bilgisi olan yardım lütfen hihoyyyt
ne oldu canim damadima ya?canım iyi sen nasılsın
yapışık diil canım ya sıyrılmıyo sadece
slm kızlarr
kızlar bebişlere kendinize bayramlık aldınız mı?? ne giydircez kararsızım kısa kollu yoksa uzun kollu mu almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?