2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle glüle giyin kızlar cicişlerinizi...

derya ezgi nasıl oldu cnm düzeldi mi tamamen?
ayşegül naz nasıl oldu??
deniz geçmiş olsun dra git bi istersen belki huzursuzluğu ondandır..
ayy yeşimcim kıyamam size ben daha nice bayrmlar önümüzde buraya gelince çıkartırsınız acısını..zaten beni kara tasalar tuttu nasıl gezicez elvinle die..yok mama saati yok uyku saati bütün düzen gidicek yine...bizimki artık belirli saatlerde uyuyo o saatler geçince de olan oluo napıcam bilmem gitmezsekte herkes bekler offf

iyiyiz cnm bugün hapşırması öksürüü geçti hafif burnu tıkalı ne güzel sizde var ziyaret olayı bizim eşimin tarafında hiç yok gidip gelme sadece bigün dışarda yemek yeniyo hep beraber 50-60kişi oluo kafalar kazan:)annemlerde var ama orda yaşıycaz bayramı inşallah

güle güle giydirin kızlar cicileri bende bişi almadım henüz kızıma yazlıktayım ve burda hiç güzel bebek mağazalrı yok pazardanda almak istemiyorum bakalım dr kontrolüm var pazartesi istanbulda ozaman alırım heralde kendime almıycam çünkü ben hamişim:))geçen bayramda hamiştim zaten alıştım bayramları hamiş geçirmeye :)))

sevindim ağır geçmemiş hastalığı çok şükür...sizde annenlerde yaşarsınız artık bayramı ayşegülcüm..sizin kayınvalideler bi hoş zaten böle olması beklenirdikaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hanımlar... nasılsınız bakalım.. biz iyiyiz çok şükür. Bugün ailecek gezdik. Sağlık ocağına gittik, tartıldık boyumuzu ölçtürdük. Sonrada alışveriş derken iftardan bir saat önce eve girdik...

kuzum 8350 olmuş...

aşkı memnu gecesi alisha kaçar hadi öptmm

inşallah canım okadar emek veiyoruz ay sağlığı sıhhatleri yerinde olsun kuzuların sıkıntısı olmasın işallah defnenin huzursuzluğuda dştendir cnım işallah çabucak çıkarıda rahatlarsın

maşallah aybükeye

İyi geceler kızlae, dün gece egeyi uyuttum, onu uyuturken bende uyudum.İyi oldu.Saat 9,30 da uyuduk, gece uyansamda uykumu almış gibi kalktım sabah.
1 haftadır sol bileğim ağrıyor, özellikle sabahları kalktığımda.Niye olduğunu çözemedim, ptesi bir dr. a gideceğim bakalım.Dünde bel ağrısı başladı, sanırım üşüttüm bu ay, havalar bir soğuk bir sıcak.Fazla takılamıyorum o yüzden, geçmişi okudum, ama fazla aklımda birşey kalmadı.Kalanlar için:))))))

İnci sevindim az bile olsa kilo almış, rahatlamışsınıdır.Ama o kadar uğraşmana almasaydı ayıp yapacaktı çağan bey:))))
Elif ben somon, et tarzı şeyleri piştikten sonra ya çatalla eziyorum ya da elimle tiftip veriyorum.Öyle yiyor.
Ayşegül, derya kızlar iyileşmiş sanırım sevindim.Öpün cadıları benim içinde:)))
Bende dün biraz çarşıda dolaştım, ege için kıyafet, ayakkabı baktım ama doğru dürüst birşey bulamadım.Yaaa kızlar için ne kadar güzel şeyler var, erkek çocuklarına hep aynı şeyler.
Yeşimcim işin zor güzelim.Bende çoğunlukla bayramın geldiğini anlamazdım, farklı memlekette olmak değil, farklı şehirde bile olmak bayramı yaşamayı etkiliyor.Bu sene annem yanımızda olunca bizim kardeşler bana gelecek, hem zor hemde zevkli geçecek bayram.

ayyyyyyyy beşirmiii yaniiiii bu dizi insanı delirtir yaww tbr etmek lazım senaristleride yönetmenidee
kafam karıştı vallaa

iyi geceler herkese.tebrikler için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

bugün bende temizlik yaptım etraf bir kirlendiki sormayın her yer mermer tozu oldu.temizle temizle bitmedine zormuş tadilat işi.allahtan annem geldi eymene o baktı iftara bitirebildim ancak.iftarada yengemler davet etmişti koştur koştur birde oraya gittik...tabi eymen beyin yaramazlıkları başına iş açtı.yengemin elindeki çaya bir uzandı yengem tutuncaya kadar eline döküldü.ilk yanık olayınıda yaşadık:gitme:nasıl ağladı yavrum ne yapacağımı şaşırdım.eşimde telaşından elindeki bardağı fırlatıvermiş ayy sonra birde ona güldük.kaydirigubbakcemile3öyle kızarıklık su toplama olmadı hafif yanmış.

geçmişi okudum ama aklımda birşey kalmadıkafamçokkarıştıçok yorgunum ama size buraya uğramadanda duramıyorum sırnaşık şey

Son düzenleme:
meralim saolsın canım sanada geçmiş olsun buaralar benimde kolumda ağrı var valla nededir anlamadım
balım barçli chadi sevda nasrsiniz kıslar

sağol inci...birde diğer yengem hemen hametan krem sürün pişik kremi dedi onu sürdük onunda faydası oldu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…