2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

katılımın için saol canım bikerem balıda dedim ben:roflol:
düzelir canım sıkma canını ara ara hepimize geliyolarr bölee

çok teşekkür ederim cnm maske çok iyi fikir.
işten bebeğin içinmi ayrılmayı planlıyorsun
borç olayı gerçekten kötü ama inan Allah rıskını veriyor
şöyle örnek vereyim : evlendiğimiz ilk zamanlar eşimle ben boyumuzdan fazlası kadar borca girdik o da bende çalıştığımızdan üstesinden gelceğimize inanıyorduk.
ki ben ilk ay hamile kalınca işi bıraktım.
çalışsam olurdu ama çalışmadım derken çok şükür üstesinden geldik.
depresyon moduna girip kendini bunaltmamalısın.
mantıklı karar vermen dileğiyle canm iyi geceler...

Gunaydin Kizlar
Dun aski memnu gunuymus hatrlatmiyonuzda ask olsun :dilcikar:
sabah sevdanin yorumunu okurke aklima geldi
hemen izledim, ay ne kadar heyecanliymis ya. arap sacina dondu
hepsi bir alem , super yapmislar, haftaya besir kendini aciklar herhalde
o behlulede hasta oluyorum ya saclarini arkadan toplayinca harika oluyor
ay ev dandini yemek yapmadim aski memenu derdine dustum
defnenin yemeginide kolay birsey yaptim , bir ton is beni bekli yor
bide haftasonu iftara misafirimde gelebilir
Tubacim masllah aybukeye erhalde bu kilolar bu aya normal benimkide 8kg di
Meralcim gecmis olsun canim kremle filan ovdur belki duzelir kolun
birde surekli kucaktaya bebekler onlarda agirlasti artik belki incinmistir.

ayyyyyyyy beşirmiii yaniiiii bu dizi insanı delirtir yaww tbr etmek lazım senaristleride yönetmenidee
kafam karıştı vallaa
Besirmis ya hic de belli etmiyor mahsus tanda 1 hafta milleti merak ettiriyorlar
ilk annesi odaya girince ben sandim kesin annesi
o arabayla alanda sevgilisiydi sanirim
cok karisik durumlar coook kafamçokkarıştı
Fazilet cok gecmis olsun canim bende hametan diyecegim ama zaten demis herkes
cok iyi bir merhem gercekten .
Meralin ilacinida aklimmizda bulunsun ins hic gerek olmazda,
lah geçer bir an önce, kanmam gelecek sanırım, onun belirtisi olabilir bu, üşüttüğümde olur çünkü.

chadi cok kotu bir durum ya
ins duzelir istahi ,bende iki oldu borek yapiyorum ilki coktuzlu
oldu diye attim dunde yaptim bu seferde cok tuzsuz bide o kadar ugrastim
sinirlari bozuluyor gercekten insanin ya
Elifcim bende birseyler yazacaktim ama kizlar hepsini demis
gecmis olsun canim, evden disari cikmamak hasta olmani engellemez tabi bence,
hatta hastada edebirlir, bence disari cik idil de hava alir
umarim toparlarsin kendini

canim neden isten ayrilmak istiyorsun
bebegine kendinmi bakmak istiyorsun yoksa ordan birilerimi canini skyor
eger oyleyse hic kimse icin isinden olma, bak borcunuzda varmis
cok zor borc olayi ah aahhhh ilk evlendigim yil korkuyordum martilar camimizi tiklatacak
diye esim sagolsun ucan kusa borc yapmis
bide bana da soylemiyor ,
evlendik 1 kurus ailesinin destegini gormedik hep kendi basimiza birde esimin borclari
ben dedim esime paranin olmadigini biliyoum ama bu kadar borcun oldugunu bilsem biraz
daha beklerdim diye.
neyse gecti gitti o gunler herkesin boyle bir donemi oluyor ins kisa zamanda
duze cikarsiniz Allah cok buyuk gercekten , guclu ol canim

herzamanki gibi 1 kayitli kullanici ve 0 misafir
neyse ben kalkiyimda islerimin basina gideyim,
heryer dandini ya , mutfaga giresim yok
ne yemek yapsam onuda bilmiyorum
karnabahar kizartiyim dicem esim burun kivirirmi acaba ??
neyse herkese guzle bir gun diliyorum :)
Şeniz a.s.

Günaydınlar kızlar, bir girip çıkacağım.Nasılsınız_?

Elifçim, geçmiş olsun arkadaşlar söylemiş zaten, aynılarını söyleyecektim bende.Bende geçen sene bir kez grip oldum ama bebişime geçmedi allaha şükür, evdeki herkes geçirdi.Ama o emdiği için atladı.Sende emdirmeye ara verme, sadece ağzını ve burnunu kapat.Nefesinden almasın.İnşallah ona atlamadan geçer gribin.

Günaydın bayanlar...

Elif cnm geçmiş olsun... ınş atlatmışsındır...
bugün ve yarın yemek derdim yok çok şükür. Kızımın kahvaltısını yaptırıp uyutacağım. O uyurken bir kaç ütüm var onları yapıp o uyanıncada evi süpürüp sileceğim...

Biz artık yaprak dökümü dışında dizi izlemeyeceğiz. Eşimle öyle bir kara aldık. Aşkı memnunun aile dizisi olmadığını hatta aile bağlarını zedelediği ve ahlaka aykırı olduğunu düşünüyordu eşim ve benide ikna etti.. Artık yaprak dökümü ve önemli haberler dışında tv açılmayacak bizim evde... Bol bol kitap:)

watefull & nohcoy çok sağolun kızlar dediğiniz gibi yaptım birde eczaneci katarin verdi onu kullanıyorum.
doktorda aşırı uyutur ama kullan sorun olmaz dedi
ben uyursam çocuğa kim bakcak bilinmezde neyse yeterki iyileşiyim kuzuma geçmesin
tşkler tekrardan :)

canimi cektirdim tuba tramisumu yapsam bende
onuda hazr kekten ypiyordum simdi burda oda yok kendim yapmam lazim
profiterolu iyi tutturmustum belki onu yaparim.

kizda uyumadi gitti
uykusu var direniyor anlamiyorum sallayiyorum habire.

bende gidip kızın yanına kıvrılıyim az ben uyucamya onunda uyanası tutarda neyse.. :))
görüşürüzz kızlar iyi bakın güzelliklere

günaydın kızlar geçmiş olsun elifçim, tuğba nasıl zedeleybilirki aile bağınızı bana mantıksız geldi koskoca insanlarız artık:)ne biliim bi filmde cinayet işleniosa gidip birini mi öldürmek istersin, zaten çocuklara tv tamamen yasak onlara evet zarar verir, ama benim bi dizi keyfim var valla 2 saat kafam boşalıyo eğleniorum keşke daha uç konular işlense iice kafam dağılsa

8dk lık pasta diye bi tarif var yeşim denedin mi inanılmaz pratik çokta güzel oluyo tavsiye ederim

zaten aşkı memnudaki konu yaprak dökümündekine yakın zaten, ordada 2kız kardeş aynı adamla oldu bari onuda izlemeyin tam olsun:)

8dk lık pasta diye bi tarif var yeşim denedin mi inanılmaz pratik çokta güzel oluyo tavsiye ederim
tarifi nasil yazarmisin Aysegul?
birde tubacim ben dizi konusunda Aysegule katiliyorum, icimden gecenleri yazmis
oda tehlikeli bir dizi aslinda 2 kardes ve bir adam.
bide aski memnu cok heyecanli ay ben izlemesem kudururum
isi gucu biraktim sabah onu izledim valla, gercekten insanin kafasi dagiliyor
tabi yine senin dusuncene saygiliyim canim.

Günaydın Yeşimmm

gunaydin canim gormeden cikmisim
ins kisa surede toparlarsin

bu arada kizlar ya bu face bookta ne guzel videolar oluyor ben cok
begendim hatta bende koyuyorum hele o ramazan olayina koptum ya
arada sizde bakin gercekten iyi geliyor tavsiye ederim:)

hrkese günaydın kızlar ne güzel NQ yapmıştım bağlantı gitmiş..aklımda kalanları yazıcam..
elif çok geçmiş olsun inş bulaşmaz bebişine..maske tak bol bol ıhlamur iç inş çabuk atlatırsın..ayy havalar birden bozzdu bende hasta olmaktan korkuyrm..
fazilet çok geçmiş olsun..allahtan fazla yanmamış..
bende dizi konusunda ayşegüle katılıyorum.be yaprak dökümünü izzlemiyrm artık..bence o dizi daha berbat..aşkı memnuyu zevkle izliyrm...insanın etkileneceği varsa zaten diziye gerek yok yeter ki o insanın içinde olmasın...
kızlar dü gece bilgisayar açık kalmış ben başnda değildim kusra bakmayın

Son düzenleme:
bide kızlar siizn fikirlerinizi almak istiorum bi tanıdığım var kızı bu sene okula başlıcak annesine biz nasıl olduk demiş..anneside ne diyeceğini bilememiş..anne baba birbirlerini severler çocuk olur dicektim ama bu sefer eve çocuğu olmayan bi tanıdık gelecek sonra onlara sorabilir siz birbirinizi sevmiyomusunuz die demedim dedi...lafı geçiştirmiş bi şekilde..bende şöle böle demek gerekli diyemedim aklıma bişi gelmedi..ilerde kızım da bana bu soruyu sorarsa mantıklı bi cvp vermek istiyrm ama ne??

ah canım sıormaya ne günlerdi şükür kavuştuk yavrularımıza :))

ah canım sakın bıkma valla benimki bir ay hiç kilo almadı ertesi ay aldığını verdi yine almadı ama hiç yılmadım kaç kutu hazır mama çöpe gitti yemekler desen yine aynı yoğurdun meyvenin haddi hesabı yok ama çok şükürki biraz daha iyi olmaya başladı vede az bile olsa ilo aldı sende sakın yılma beni düşün aylardır uğraşıyorum

geçmiş olsun canım

canım sakın bunaltma kendini valla bizdede bir dünya borç oldu ama çağanı bırakıp çalışamam belki şubattan sonra eğer bakıcın iyiyse bence çalışmaya devam et kimse için yavrunun geleceğini etkileme

ayy kimse yok bugün

ben geldim
günaydın kıslar bu sabah geç kaldım kocişe kahvaltı çağandı derken bu saat oldu uyuttum nerdeyse uyanır birde salonu temizledim malum çağanın elleri sürekli heryede ordanda ağzına neyse ben uyanmadan şunun köftesinide yapim gelim güzel birgün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…