kirmizi pro uye oluyor, kk karti varmis onu alinca pro uye oluyorsun normalYeşim bu arada o mor yada kırmızı hatta bazen yeşil görüyorum onlar ne oluyor?
moru sende bilmiyorsun sanırımda kırmızı ne demek?
inci ya nerden geliyor aklina iy fikir ?evet yeşimim fındıkları iyşce havanda ezdim un gibi oldu soğan pirinç fındık ve kıymayı yoğurdum
Günaydın bayanlar...
Elif cnm geçmiş olsun... İnş atlatmışsındır...
bugün ve yarın yemek derdim yok çok şükür. Kızımın kahvaltısını yaptırıp uyutacağım. O uyurken bir kaç ütüm var onları yapıp o uyanıncada evi süpürüp sileceğim...
Biz artık yaprak dökümü dışında dizi izlemeyeceğiz. Eşimle öyle bir kara aldık. Aşkı memnunun aile dizisi olmadığını hatta aile bağlarını zedelediği ve ahlaka aykırı olduğunu düşünüyordu eşim ve benide ikna etti.. Artık yaprak dökümü ve önemli haberler dışında tv açılmayacak bizim evde... Bol bol kitap:)
kıslar nasılsınız ? sabah beri şahap durmuyo çok huysuz birtek bulaşık yıkadım birde üstünkörü ortalığı toparlar gibi yaptım okadar ama çok ta yorgunum... yeni uyudu daha ya deliricem nesi var bu çocuğun anlayamadım gitti...
slm sedakt sadece ikimiz varız. nasılsın...
, tuğba nasıl zedeleybilirki aile bağınızı bana mantıksız geldi koskoca insanlarız artık:)ne biliim bi filmde cinayet işleniosa gidip birini mi öldürmek istersin, zaten çocuklara tv tamamen yasak onlara evet zarar verir, ama benim bi dizi keyfim var valla 2 saat kafam boşalıyo eğleniorum keşke daha uç konular işlense iice kafam dağılsa
zaten aşkı memnudaki konu yaprak dökümündekine yakın zaten, ordada 2kız kardeş aynı adamla oldu bari onuda izlemeyin tam olsun:)
canım düşüncene saygı duyuyorum
ama bende dizilerimden taviz veremem valla tek zevkim dizi akşamdan akşama dizilerle stres atıyorum azcık
ve kızlarında dediği gibi biz kocaman insanlarız dizilerden etkilenip kendimizi değiştircek değilizz.ve eğer gerçekten etkileseydik bencede yaprak dökümü daha fazla etkilerdi iki kardeş bir adam arası mekik,düşman başına bi gelin ve başı beladan kurtulmayan bi aile.ben dizi izlemeden duramıyorum valla aşk ı memnu,yaprak dökümü kurtlar vadisi hanımın çiftliği dahada var izlediğim diziler yeni birkaç taneyide sabırsızlıkla bekliyorum valla şu kenan'ın ezeli ve nejat'ın dizisini başlasada izlesekk napim valla kafam dağılıyo acık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?