2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam millet dicem ama kimse de kalmamış..
bir ağırlık var üzerimde..nq yapmaya bile üşendim :)) aklımda kalanlar;

waterfull geçmiş olsun cnm, krem tarifin de aklımda, sağolasın..

balım Allah korumuş eymen i..çok çok geçmiş olsun cnm, tam afacan oldular..

elif çok geçmiş olsun, dikkat et kendine..bebişini de memeden uzak tutma, geçmez Allah ın izniyle..

barcli soru güzelmiş :) ben sormamıştım gerçi, kendimce yorumlamıştım..insanlar evlenir, birlikte yatar ve Allah da istediği zaman onlara bebek verir kaydirigubbakcemile3

ee geldim kimse kalmamış çağanın köftesine üçbeşte fındık attım fındıksız ayrıda yaptım yemesse diye hazır bir şekilde uyanmasını bekliyoruz ay benim afacan gece uyumuyor gündüz uyumaya başladı yaa nasıl değişçek bu düzen bakalım

normal koftenin icine mi findik atiyorsun inci??

cok guzel bir cevap Ayca bende o sekilde soylerim , guzel yorumlamissin :)

Yeşim bu arada o mor yada kırmızı hatta bazen yeşil görüyorum onlar ne oluyor?
moru sende bilmiyorsun sanırımda kırmızı ne demek?

evet yeşimim fındıkları iyşce havanda ezdim un gibi oldu soğan pirinç fındık ve kıymayı yoğurdum

Yeşim bu arada o mor yada kırmızı hatta bazen yeşil görüyorum onlar ne oluyor?
moru sende bilmiyorsun sanırımda kırmızı ne demek?
kirmizi pro uye oluyor, kk karti varmis onu alinca pro uye oluyorsun normal
uylerden daha etkin kullanabiliyorsun siteyi
ama yesili ve moru bende merak ettim

evet yeşimim fındıkları iyşce havanda ezdim un gibi oldu soğan pirinç fındık ve kıymayı yoğurdum
inci ya nerden geliyor aklina iy fikir ?
bende denerim bide aycanin su mucverini yapacaktim bugun aski memnuyu izlicem diye
daha basit bisey yaptim :)
valla bu bebeler bizi usta asci yapacak, kizim dogdu ben daha bir duser oldum su
yemek mevzuuna

kıslar nasılsınız ? sabah beri şahap durmuyo çok huysuz birtek bulaşık yıkadım birde üstünkörü ortalığı toparlar gibi yaptım okadar ama çok ta yorgunum... yeni uyudu daha ya deliricem nesi var bu çocuğun anlayamadım gitti...

herkese slm kızlarr
balım Allah korumuş canımm yaa bu yanık işi çok zorr çok dikkat etmek lazım valla

canım düşüncene saygı duyuyorum

ama bende dizilerimden taviz veremem valla tek zevkim dizi akşamdan akşama dizilerle stres atıyorum azcık
ve kızlarında dediği gibi biz kocaman insanlarız dizilerden etkilenip kendimizi değiştircek değilizz.ve eğer gerçekten etkileseydik bencede yaprak dökümü daha fazla etkilerdi iki kardeş bir adam arası mekik,düşman başına bi gelin ve başı beladan kurtulmayan bi aile.ben dizi izlemeden duramıyorum valla aşk ı memnu,yaprak dökümü kurtlar vadisi hanımın çiftliği dahada var izlediğim diziler yeni birkaç taneyide sabırsızlıkla bekliyorum valla şu kenan'ın ezeli ve nejat'ın dizisini başlasada izlesekk napim valla kafam dağılıyo acık..

canım hasta deilse ya dişi çıkıyodur yaa oyun istiyodur sıkma bukadar kendini bu durumda olan tek sen deilsin canım bırak iişlere dağanık kalsın o evde yanlız yaşamıyosun ama ufak bi bebeğin olduğunuda unutmasınlar ev halkı azcık yardımcı olsunlar canım sanada yaa yetiştiği kadar napcaksın olmuyosa olmuyoo.

valla dua ediyorum bayramdan sonraki şu taşınma işiniz olsunda rahatla azcık
en azından yemek yapamasanda kocana yapamadım dersin dağanıklığınıda bi kocan görürr

yap yeşimim sorma valla bu çocuk bni usta aşçı yaptı eşim diyork,i lokanta falanmı açsak acaba :))
deniz hayırdır canım neden huysyz dişlermi çıkıcak acaba

dün akşam hanımın çifiliği die dizi var ya tekrarı vardı ilk bölümün onu izledik çok hoşumuza gitti bugünde yeni bölümü var tavsiye ederim

bende bugün duruşuma un çorbası yaptım yani önceden yapıp dolaba atıyorum azar azarda pişiriyorum kolay oluyo içinede balık ekledim güzel oldu dünde tarhana yapmıştım zaten başkada çorba içmiyoo duru hanımm

zaten aşkı memnudaki konu yaprak dökümündekine yakın zaten, ordada 2kız kardeş aynı adamla oldu bari onuda izlemeyin tam olsun:)

Ben örnek olarak aşkı memnuyu verdim yoksa yabrak dökümünü savunmuyorum... Yaprak dökümününde önceki bölümleri karışık bölümlerdi. Ben hem kendi fikrimi söyledim. Bizim aile bağlarımızı tabiki zedeleyemez ama her aile bağıda sizin bizimki gibi kuvvetli değil.. 3. sayfa haberlerde görüyoruz:) Yaprak dökümünüde izlemicektik ama bende sadece bir dizi keyfi yapayım istedim. Biz genel olarak tv yi azaltma kararı aldık. Böylelikle hem kendimize hem de çocuğumuza daha fazla vakit ayırmış olacağız. Öte yandan çocuğumuzun göz sağlığınıda azami şekilde korumuş olacağız. hatta ve hatta elektrik faturasınıda azatmış olacağız:))) delikafadulden
Hepinizin fikrine saygı duyuyor ve sizleri seviyorum:)

Aybüke de uyuyor şuan, bende biraz keyif yapayım dedim... şimdiden kolay gelsin..

tubacım cnm yanlış anlama yani sen eşim beni de ikna etti dedin ya ben ondan öyle bi cevap yzdım sonuçta erkeklerin maçtır oyundur-en azından benimkinin-başka hobileri oluyo bayanlarında yapabilceği en masum şey yani oturup dizi izlemek:)ben evde gündüz artık hiç tv açmıorum haberde izlemioruz 8de kızı yatırıp ya film ya dizi izlioruz 2saat, kitap gündüz kız yatınca okuorum öyle yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…