Ben örnek olarak aşkı memnuyu verdim yoksa yabrak dökümünü savunmuyorum... Yaprak dökümününde önceki bölümleri karışık bölümlerdi. Ben hem kendi fikrimi söyledim. Bizim aile bağlarımızı tabiki zedeleyemez ama her aile bağıda sizin bizimki gibi kuvvetli değil.. 3. sayfa haberlerde görüyoruz:) Yaprak dökümünüde izlemicektik ama bende sadece bir dizi keyfi yapayım istedim. Biz genel olarak tv yi azaltma kararı aldık. Böylelikle hem kendimize hem de çocuğumuza daha fazla vakit ayırmış olacağız. Öte yandan çocuğumuzun göz sağlığınıda azami şekilde korumuş olacağız. hatta ve hatta elektrik faturasınıda azatmış olacağız:))) delikafadulden
Hepinizin fikrine saygı duyuyor ve sizleri seviyorum:)
Aybüke de uyuyor şuan, bende biraz keyif yapayım dedim... şimdiden kolay gelsin..
deniz cocugu sen dr goturdunmu o yapisiklik icinkıslar nasılsınız ? sabah beri şahap durmuyo çok huysuz birtek bulaşık yıkadım birde üstünkörü ortalığı toparlar gibi yaptım okadar ama çok ta yorgunum... yeni uyudu daha ya deliricem nesi var bu çocuğun anlayamadım gitti...
canim ya tavsiye etmeseydin keskedün akşam hanımın çifiliği die dizi var ya tekrarı vardı ilk bölümün onu izledik çok hoşumuza gitti bugünde yeni bölümü var tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?