2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aybüke de uyuyor şuan, bende biraz keyif yapayım dedim... şimdiden kolay gelsin..

saol canım
canım bizde senin düşüncene karşı kendi düşüncelerimizi söledik burda kimse kimseyi yadırgamıyo zaten isteyen istediğini yapmakta özgür baştada yorumumun başındada sölemiştim zaten düşüncene saygı duyuyorum.
ve bizde seni seviyoruzzz

Sağolun kızlar... aslında benimde tv de en keyif aldığım zamanlar haberlerden sonra başlıyor ama aybüke uyanık oluyor o saatlerde. ya onunla birlikte izlicem ya izlemicem.. onun izlemesindense ben izlemem dedik...

Artık bende sizden alırım özetleri:)

deniz cocugu sen dr goturdunmu o yapisiklik icin
acaba idrarirni yapamiyorda huysuzlniyor, ben ondan supheleniyorum

dün akşam hanımın çifiliği die dizi var ya tekrarı vardı ilk bölümün onu izledik çok hoşumuza gitti bugünde yeni bölümü var tavsiye ederim
canim ya tavsiye etmeseydin keske
ben dizi izlemyi cok seviyorum ama filmleri hep 1 gun sonra izleyebiliyorum
oda zar zor buluyorum artik yayinlamiyor her sitede, telif haklari varmis : (
bide yorumlarda gozume carpiyor heyecani gidiyor dizinin,
kotu oldu yaw boyle

bu arada 9 eylul kanal d haberlerini az once izledim kizlar
icim yandi sehitlere birde o sel felaketini canli ilk kez goruyorum
dunku habere baktim yoktu keske bugunkunude izleyebilsem
gerci uzulmekten baska elimden birsey gelmiyor.
o kadar kizginimki yani niye bizim ulkemizde boyle seller oluyor
niye alt yapilar saglam yapilmiyor vergileri toplamak icin sokak sokak arac gezdirip
son tarih su gun odeyin demesini biliyor ama :mymeka:

merhaba herkese nasılsınız

dün gündüz eymen 20 dakika uyudu gecede saat 3 te bir kalktı uyutmak için neler yaptık.sallladım emzirdim mama yaptım su verdim birazda eşim salladı ama yok uyumuyor.en sonunda kakasını yaptı derdi oymuş demekki sonra uyudu artıkkaydirigubbakcemile3

her geçen gün bakmak zorlaşıyor.tutunup kalkmaya başladıktan sonra her yeri karıştırcam diye uğraşıyopr pc ye zor bakıyorum artık.şimdi yatak odasında sesler geliyor nereyi döküp saçıyorsa :bbo:

neyse kizlar
size iyi aksamlar bnaada iyi uykular kiz uyuyor uyku arasi emzirip yatayim bende
sabah gec kalkiyor oyle yapinca
butun bebislere huzurlu uykular diliyorum

iyi geceler yeşim

neyse bende kaçtım görümceye iftara gitcez..kayınvalidegil almaya gelcekmiş birazdan..bende anca hazırlanırım

selam kızlar nasılsınız

ben hiç giremiyorum artık onat paşa hiç fırsat vermiyor

herkes iyidir umarım

tüm bebişleri ve annişleri öpüyorum

iyi geceler

iyi akşamlar kıslar nasılsınız bugun bakalım şahap paşa çok huysuz kaç gündür yorgunluktan geberdim
ancak oturabildim ya

selam elacım
nasılsın,uzunca zamandır bende giremiorum pek buralara
1 eylülden beri okulada başladım
kızın napıo uslandımı acıkkk:))))

slm millet metin i zar zor uyuttum bir iki kere uyandı neyse yattı mutfagı toplayıp dusa girip yatıcam ayyyyyyyy cok yoruyo beni öncede cok takılırdık KK ya şimdi nerdeeeeeeeeeeee
gecmişi okumak lüks oldu umarım herkes iyidir çok öptüm sizleri

filiz bende anca berrak uyuduktan sonra gece topluorum mutfagı falan bütün gün birikio
bazen aynı odada ayağa kalkınca bile ağlıo,birde artk hissediomu ne işe gittiğimi ewe gelince sürekli üstümde

iyi akşamlar hatta geceler bayanlar... herkes yavaş yavaş dökülüyor. Aybüke aç aç uyuyor. Yatacağım ama uynaır diye yatmıyorum... Ben nezaman uyanır diye yatmaam aybüke saatlerce uyur, ben yatıncada yarım saat içinde uyanır... şaştım kaldım bu işe:)))

aynen öle walla,o uyuduğunda bende azcık kestıreyım desem yarım saatte hemen uyanır,geçen uyumadım bende gündüz oturdum 2 saat uyudu,mafoldumben

ozaman çok zoruma gidiyor benim Esra... Bazen 3 saate kadar uyuduğu oluyor ama ben yatınca nedense hemen uyanıyor... bende belki kokumu alıyordur emmek istiyor o yüzden uyanıyordur diye başka odada yatıyorum yinede uyumuyo.. bu kız beni hiç sevmiyo

öle deme kısss,sewmezmi hiç annesiniopuyorumnanaktan
az kaldı öyle böyle geççek bu günlerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…