2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emiomu hala,ben bu saatlerde uyanırsa muhallebi veriorum,uyanmazsa emio deam edıo yıne uyumya

cnm iftara gitmiştik karşı komşuma orda da uyudu normalde eve gelince yedirecektim. sonra baktım uyanamıyo emzirdim ama birazdan uyandı.. muhallebi yiyip uyutacağım...

esra sende gitmiştin yalnız çekilmiyo bura bende gideyim. kızımın altını değiştirip karnını doyurayım...

ıyi geceler...

gunaydin kizlar

hoftasonu diye kimse yok sanirim
defne uyusa bende bir dus alacacagim ama nerdeee
elleirini inceliyor, onun uyumasi uykusunu almasi, benim dus yapmam
kuafore gitmem , guzel bir elbise begenip almam ve saat 5 de fotografciya gitmemiz gerekiyor. yetisirmiyim bilmiyorum

tuba aynisini yapiyor bana bende cok sinir oluyorum, istiyorki annem hic uyumasi n hazir
nazir beklesin beni

neyse optum herkesi

dünürüm seninle ikimiz varz nasılsın onat nasıl düzeldi mi azcık mız mız haala?

selam hanımlar.uzun bir aradan sonra...ramazan çok süratli geçti.bir güne ne sığdırabilirsek kar saydık.galiba herkesin aynıdır.kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimiz büyüdükçe tüm zamanımızı onlar alıyor.çalışan arkadaşların Allah yardımcısı olsun nasıl yetişiyorlar.gece uykularınız ne alemde.bizim oğlan eskiden 3 saatten önce uyanmazdı.şimdi saat başı kalkıyor salııyorum tekrar yatıyor.bir de gündüzleri iştahı hiç yok kahvaltı yaptıramıyorum.sabah 7 den beri hiç bişey yemedi.inşallah uyanınca yer.emekleme çalışmaları tam gaz sürüyo.yazık sinir oluyo emekleyemeyince.dün bütün gece hiç durmadan yerde yuvarlandı durdu ama nafile:)

Son düzenleme:
çok mutsuzum hayvan taksicinin teki cüzdanımı çaldı nazın kimliği benim kimliğim kredi kartlarım ehliyetim hepsi gitti nası insan bu ya ramazan günü allah belasını versin

ayşegülcüm geçmiş olsun plakasını falan almadın mı??nasıl çaldı ya ayy insanlık die bişi kalmadı valla

slm kızlarr nasılsınıs bizz ciddi bir yağmurla başladık güne inanılmaz iddette yağmur yağdı burda ama şuan kesildi.

ayşegül geçmiş olsun cnm nasıl oldu taksici yanii taksidemi unuttun yoksa elinden falan mı aldı anlamadım..

aslnda sitenin güvenlik kamerası var sorucam birazdan aşağı inip belki çıkmıştr plakası, adam şöle yaptı cnm tam iniodum elimde bi kocaman toyzshop çantası bide nazın çantası bi de naz vardı ben çantaları alıyım siz arabayı alın dedi:)bende çakmadım salak gibi, arabanın arkasından bebek arabasını çıkardım buarada adam nazın bebeğpini biberonun falan düşürdü:)karıştırdı yani çantaları elime tutuşturdu daha nazı aranaya koymadan vın uçtu o ç

herkese merhaba
iyiyiz sevdacım sen nasılsın yine ceylinin beslenmesiyle uğraşıyoruz can sıkıntısı yani
ayşegül geçmişollsun ne insanlar var ya

iiimm sevdacım sen nasılsın duru nasıl??bebiiş bulandırıyo mu hala mideni??elvinde ii uyuyoo şimdi
yaa bende bilmiyorum hafize kim

anladım cnm ama dediğin gibi güvenlik kamerasında çıkmıştır belki plaka çıktıysa hemen şikayet et karakolaaa görsün.kimseye güven kalmadı yaa aslında bagajdan arabayı onun indirmesi gerekirdii Ayy neyseki cana gelmemiş yaa.çok geçmiş olsun cnmm

kizlr cok fenayim ya acayip moralim bozuk
sinirden agliyorum lacka oldu sinirlerim bu bana yapilirmi
defne hanim mahvetti gunumuzu elim ayagim titriyor resmen
ne heveslerle gittik fotocuya gursagimda kaldi hevesim
ben nerde hata yaptimki
ne zamandir bu gunu bekliyordum, ogleden sonra mumkun degil uyutamadim
saat 5 oluncada uykusu geldi tabi taa saat 3 te basladi aglamaya
yani 12 de yemek yedirmistim 3 saatte nasil acikiyor ben cozemedim bu kizi
saat 3:30 da yemek yedirdim 100 gr tavuklu mamadan 1 kavonozda meyveden
sustu ama uyumadi yine saat 5 olunca uykusu geldi
tam fotocudayken basladi aglama susmuyor yaptigimiz
soytariligin haddi hesabi yok sinirlerim acayip bozuldu , zor zor susturduk ama gulumsetmek ne mumkun belki 50 resimden 2 tanesindegulmustur
boyle bir bebek olamaz herhalde ya bakiyorum orda daha once cekilmis fotolara
kaholuyorum milletin bebegi masallah nasil gulecegini sasrimis gozlerini ici guluyor
bizimki aglak surat dokuk dokuk verdi pozlari
ay sinirimden kuduruyorum daha ne yapayim ben bu kizi mutlu etmek icin
ne hayallerim vardi cok seymi istedim allahim ya cok sinirlerim bozuk
bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum birseyleri alip kirmak firlatmak istiyorum
ay lacka oldu moralim bu bana yapilirmi ya

herkese merhaba
iyiyiz sevdacım sen nasılsın yine ceylinin beslenmesiyle uğraşıyoruz can sıkıntısı yani
ayşegül geçmişollsun ne insanlar var ya

iiyiz ahucum duruyla koşturmaca devamm.düzelir cnm ara ara iştahsız oluyo bunlar işte

iiimm sevdacım sen nasılsın duru nasıl??bebiiş bulandırıyo mu hala mideni??elvinde ii uyuyoo şimdi
yaa bende bilmiyorum hafize kim

iiyis cnm duruda ortalığı yıklamla meşgul ne var ne yok indiriyo aşşağı bende peşinde
buandırmazmı feci hemde gündüzde devam ama özellikle geceleri çok oluyoo

hafizeyi gördümde facede merak ettim hafize ve demet isimlerini çıkaramadım yani niclere alıştım isimleri karıştırıyorum ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…