2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben boyle hayal etmemistim ya
bide kuafore gittim guya elbise bakacaktim bakamadim zaten
ay hersey cok kotu oldu ya

sevesim gelmiyor kizi ya
kendimi zor bastiriyorum
niye boyle yaptiki babasini zor ikna ettim zaten yok ufak daha diyor baska birsey demiyor
orda cekilen ufak bebeklerde vardi ne guzel gulucuk sacmislar
suan salliyorum hala mizirdaniyor ya sabir Allahim sabir
gelir gelmez yemegini yedirdim daha en istiyor anlamadim
ya ben bakamiyorum galiba bu cocugu beceremiyorum herhalde bana gore
degil demekki bebek bakmak
ay cok sinirlerim bozuk kizlar ya
coktum resmen ya

hafize chadi kızlar
yeşim cnm sakin ol bizde naz 4aylıkken gitmiştik kız deli gibi ağladı bende çok sinirlendim ama sonradan dr a gtürdük susmayınca geçici körlük yaşamış..yani suçlu bebekler diil hiçbi zaman bizleriz..onların bi düzeni var ve bizim keyfimize uymak zorunda diiller ama biz mecburuz onlara uymaya..biz istedik dünyaya gelmelerini çünkü onlar değil, kızma sakın bağırma ona melek o annesi naapsın karanlık flaşlar evinden uzak, tek istedii yatağında uyumaktır belki nerden bilsinki

yeşimcim takma kafana güzelim çocukla çocuk olunmuyo işte bozzma moralini...emzirsedin bari fotocuda belki susardı...çok cadı olacak defne şimdiden başlamış çektirmeye

ayşegül cnm geçmiş olsun... ınş plaka gözükmüştür kamerada...

Yeşim belkide makinalardan korkmuştur ya... ondan huysuzluk yapmıştır..

ben bugün iyi uyudum kızımla. dün dedikodusunu yaptım kızımın oda uyudu beni yalanlamak için resmen.. :)

ben de bazen deliriorum yemiyo altını aldırmıyo ağlıyo yüzümü tırmalıyo nasıl hırçın ben de öfkeleniorum sesim biraz yüksek çıkıyo falan soonra babası alıyo bi bakıorum sırtını kaşırken uyuyakalmış:)o şimdi senin ona kızdığını anlamıştır çok zeki oluyo bebekler hemen bi 10dk uzaklaş yanından kendini topla öle yanına gel konuş oyna bak nasıl gülüyo sana
hem boşver ya resimlerde gülmesin noolcak şimdi dijital mak var binlerce fotoları oluyo benim valla toplasan 10tane bebeklik fotom yoktur

HERKESE MERHABAAA
alisha geçmiş olsun ,adi herife bak ya.. çok sinir oldum
taksinin adı felan dikkatını çekmemişmiydi cnm özel taksimiydi yoksa
umarım kamerada görünür cezasız kalmamalı nböyleleri

uykusuzdu uyumadi gunduz normal uykusunu ondn yapti bide yabanci gorunce basliyor
aglamaya kizlar ugrastikca o daha bir costu.
haklisin aysegul bizim tercihimizdi dunyaya getirmek
kizlar karanlik biryer degildi yani ondan korkamaz bide ben hep yanindaydim yani kesinlikle
uykuya bagliyorum bide yabanciladi sanirim
fotografcidan ciktik hemen uyudu kucagimda salladim arabasina koydum ve dua ettim
hemen uyanmasi diye cunku bagiracam biliyorum kendimi acayip sinirliydim
allahtan uyanmadi bagirmadim ama tas gibi oturdu bugun ya
neyse sagligi yerinde olsun da ne yapalim tek derdimiz bu olsun
ama cok heveslenmistim kizlar ya ondan boyle uzuldum

aysegul cok gecmis oldun canim, bide taksici bunu yapan inanamiyorum ya
sinir oldum o adamada ya bu sinirle keske benim karsima ciksa
hastanelik ederim kesin adami , olumune dalardim herhalde
iyiki naza birsey yapmadi Allah korusun, kimlikler gitmis ama olsun cana gelicegine .

kizlar fotolarin cd sini aldik dedigim gibi belki 50 resim var ama 4-5 tanesi duzgun
koyucam simdi sizde gorursunuz

sakinlesmeye calisiyorum

yeşim sıkma canını ya,eminin ilerde gülerek anlatacağın bir anı olmuş bugün
ayşegülün dediği defnenin bi suçu yok o sadece yatağını istemiş yabancı ortam makinalar ışık korkmuş yavrucak
herşey bizim istediğimiz gibi olamaz onlarda bir birey artık unutmamalıyız istekleri zevkleri var artık hatta
:)))) hiç üzülme bence bebeğinin keyfini çıkar bu günler çabuk geçiyoo büyüdüklerinde arıycazzz bebekliklerini herşeye rağmen eminim çünkü biz anneyiz:)

haklisin oyle, bende bebekken flas acitir diye dogru durust cekmemsitim
cektiklerimde hep bulanikti falssiz oldugu icin
ama ani kalsin istedim onlar biraz daha guzel cekiyor benim cektiklerimin cogu kotu oluyor yani ben hic fotograflara onem vermedim
ama bu gunler gelmiyecek ve hizla gecip gidiyor zaman
bir ani olur dedim
neyse ekliyorum simdi bakarsiniz sizde bizim aglak cadiya

dogru basakcim ya
onlarda bir birey artik
iyiki varsiniz ya yatisti sinirim, o yondende dusunmek lazim
yabanci bir ortam zaten uykusuz tabi huysuz oldu oda
onlarda bizim her istedigimide istedigimiz tepkiyi vermeyebilir
daha ogrecengim cok sey olucak sanirim
:enbuyukkk:

cnm sıkmaanını ya Allah başka dertler vermesin yarın öbürgün daha uygun bir proğram yapar tekrar gidersin ne olcak sanki yavrundan değerlimi sanki,bırak o mutlu olsun.yavrum korkmuştur belki kalabalıktan sonuçta her daim insanlarla iç içe deilki bu yavru annesi.

hafize chadi demek ay saol kıs valla düşün düşün kimdir die neyseki çözdük sayende sen demetide biliyosundur bide onu merak ettim biliysen söle canımm

senin güvenlik kamerasından haber varmı cnm

selammm
kötü bir gün olmuş sanırım
ayşegülcüm geçmiş olsun,ne insanlar varya,hadi yoldan gecerken biri alsa kaçsa neysede taksicinin yapacağı kimin aklına gelir,belkide adam bu tür hırsızlık yapıodur hep müşterilerine yardım ederken falan,muhakkak polise bildir canım

yeşim seninde sinirlerin harap olmuş anladığım kadarıyla,geçen bende senin gibi olmuştum ewde uyuymuo yemio içmio süreklı ağlıodu sinirimden bağırdım dahada ağladı en kafamı duwarlara vurasım geldi en son yataktaki yastığımı yumrukladım sinirle ki hayatımda ilk defa böle sinirden birşey yaptım,sonrada sakinleşip kızımı susturdum ve vicdan azabı çektım nie böle oluorum die ama elimizde olmuo bazen,o akşam zaten regl oldum sanırım yorgunluk gerginlik hormonlar derken böle bir sinir patlaması yaşadım,sinirli olduğumuzda o an bebeği eşe yada bir yakına bırakıp rahatlamak gerekıo ama ewde kimse olmayıncada yararı yok,tek başına olmak bizi yoruo zaten

sewda canım burasıda dünden berı yağmurlu çok yağdı gece,şu an acayıp kasvetli,dikakatli olun

bende bugun odanın birinin perdesini attım cam silinecek oda toparlanacak,ocağa şerbet koydum revani yapılacak ,hiçbirinide yapasım gelmıo şimdi napsammmm kii

kizlar yolladim fotolari bakin iste bizim dokuk surat
bundan sonra ona oyle dicem artik :)
esra ya aynen oyle oluyor bir sinir patlamasi belkide yigiliyor yigiliyor
sonra son damalada olan oluyor tek bakiyorum defneye
onun da etkisi var sinirlenince sakinlesene kadar paslayacagim biri yok maalesef yanimda
bende normalde cok sabirsiz ve sinirli biriyim ama
defneyle kendimi astigima inaniyorum

haklisin sevdacim yavrumdan hicisey degerli degil
o mutlu olsun yeter ben hep onun icin ugrasiyorum

bu arada demet dagevi canim

ayy yeşimm hepside çok güzel.. hele o kanatlı melek yokmu... maşaallah subhanallah diyelimde nazarımız değmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…