- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
ben de bazen deliriorum yemiyo altını aldırmıyo ağlıyo yüzümü tırmalıyo nasıl hırçın ben de öfkeleniorum sesim biraz yüksek çıkıyo falan soonra babası alıyo bi bakıorum sırtını kaşırken uyuyakalmış:)o şimdi senin ona kızdığını anlamıştır çok zeki oluyo bebekler hemen bi 10dk uzaklaş yanından kendini topla öle yanına gel konuş oyna bak nasıl gülüyo sana
hem boşver ya resimlerde gülmesin noolcak şimdi dijital mak var binlerce fotoları oluyo benim valla toplasan 10tane bebeklik fotom yoktur
yeşim sıkma canını ya,eminin ilerde gülerek anlatacağın bir anı olmuş bugün
ayşegülün dediği defnenin bi suçu yok o sadece yatağını istemiş yabancı ortam makinalar ışık korkmuş yavrucak
herşey bizim istediğimiz gibi olamaz onlarda bir birey artık unutmamalıyız istekleri zevkleri var artık hatta
:)))) hiç üzülme bence bebeğinin keyfini çıkar bu günler çabuk geçiyoo büyüdüklerinde arıycazzz bebekliklerini herşeye rağmen eminim çünkü biz anneyiz:)
kizlr cok fenayim ya acayip moralim bozuk
sinirden agliyorum lacka oldu sinirlerim bu bana yapilirmi
defne hanim mahvetti gunumuzu elim ayagim titriyor resmen
ne heveslerle gittik fotocuya gursagimda kaldi hevesim
ben nerde hata yaptimki
ne zamandir bu gunu bekliyordum, ogleden sonra mumkun degil uyutamadim
saat 5 oluncada uykusu geldi tabi taa saat 3 te basladi aglamaya
yani 12 de yemek yedirmistim 3 saatte nasil acikiyor ben cozemedim bu kizi
saat 3:30 da yemek yedirdim 100 gr tavuklu mamadan 1 kavonozda meyveden
sustu ama uyumadi yine saat 5 olunca uykusu geldi
tam fotocudayken basladi aglama susmuyor yaptigimiz
soytariligin haddi hesabi yok sinirlerim acayip bozuldu , zor zor susturduk ama gulumsetmek ne mumkun belki 50 resimden 2 tanesindegulmustur
boyle bir bebek olamaz herhalde ya bakiyorum orda daha once cekilmis fotolara
kaholuyorum milletin bebegi masallah nasil gulecegini sasrimis gozlerini ici guluyor
bizimki aglak surat dokuk dokuk verdi pozlari
ay sinirimden kuduruyorum daha ne yapayim ben bu kizi mutlu etmek icin
ne hayallerim vardi cok seymi istedim allahim ya cok sinirlerim bozuk
bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum birseyleri alip kirmak firlatmak istiyorum
ay lacka oldu moralim bu bana yapilirmi ya
hafize chadi kızlar
yeşim cnm sakin ol bizde naz 4aylıkken gitmiştik kız deli gibi ağladı bende çok sinirlendim ama sonradan dr a gtürdük susmayınca geçici körlük yaşamış..yani suçlu bebekler diil hiçbi zaman bizleriz..onların bi düzeni var ve bizim keyfimize uymak zorunda diiller ama biz mecburuz onlara uymaya..biz istedik dünyaya gelmelerini çünkü onlar değil, kızma sakın bağırma ona melek o annesi naapsın karanlık flaşlar evinden uzak, tek istedii yatağında uyumaktır belki nerden bilsinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?