2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel çıkmış resimler canım,bende özendim walla,1 yaşında çektirmek istıorum bende kısmetse
tuğba hayırlı olsun 8. ayınız canım

revanimi koydum fırına,bu arada berrağa yemek yedirip cam olayına geçsem iyi olacak :bbo:

saglun kizlar ya kerpetenle gulucuk aldik valla sipadan ya
zor susturduk, bir ara costu tamam dedim eve gidelim o derce huysuzdu
evet ins keyfi yerinde olsunda ben cok istiyorum soyle bol gulucuklu bir albumu olsun
ama bziimki dudagini bukuyor
kayananmida aradim o sinirle :) dedim sana benzemis ayni senin gibi somurttu durdu
dedim ziyan etti gunumu kaynaamda guluyor aferin kzima diyor
gulucukmu sacacak diyor agir kizmis o :)
bana benzese sicak kanli olur hep guler dedim neyse saglik olsun
can sagligi yeirnde olsunda
alah razi olsun kizlar sizdende ya
valla sakinlestim , iyiki varsiniz

aslıcım iiyis siz nasılsınıss
ben sıkılıyorum bugün hava çok kasvetli
esra kolay gelsin cnm
hafize kız sen chadimişsin bende seni soruşturdum bugün yani nicini iibiliyomda gerçek isii bilmediim iççin neyseki ayşegül söledi
ama demet hala çözülemedi

Sağolun kızlar...

Bugün bende cam ve kapıları silecektim ama yağmur yağıyor arada, bide hava kapalı hiç iş yapasım yok:) bahanemde hazır:)

yeşim resimler çok güzel bayıldım valla faceden baktım benn süper olmuş valla bukadarını çekebildiğinize şükredin bi lokma çocuk ne anlasın resimden pozdan elinden geldiğince poz bilem vermiş valla öpte başına koy kıss

selam kızlar..
alisha geçmiş olsun,kolay para yakalansa caydırıcı cezasıda yok birde sana bela oluyolar evinide öğrenmiş ben çok kokuyorum valla ..ülke olarak nereye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin:Saruboceq:
yeşim kızının fotoları harikaŞeniz
tuğba 8.ayınız hayırlı olsun!!

sevda o verdigi pozlarda benim babasinin basarisi diyorum ben :)
bir parende atip amuda kalkmadigimiz kaldi inan
esim bile gulsun diye opucuk yapiyor caresizce :)
onuda beceremiyor zaten
ay sinir oluyordum simdide komigime gidiyor ya
sipa mahvetti bizi

olsun canım sonuçta güzel olmuş.kıs bunlar bebek nerden bilsin resimlerde gülmesi gerektiğini yaww elinden geleni yapmış işte yavrum bide uykusuz falan eli boş dönmediğinize şükredin siz aklı erdikçe ne fotolar çeker ve çektirirsinizz boşverrr.

yeşimcim bende çok beğendim sen biraz mükemmelliyetçisin herhalde annesi daha ne yapsın çocuk hakkını yeme...o ortamda uykusuda gelmişken ii dayanmış kuzum..kızma ona annesi...

aybükenin 8.ayı kutlu olsun

2. poz süper ya bi de bisürü kıyafet değiştirmişsin bide benim kıza yapsam hala şuan ağlıo olurdu:)güvenlikten akşama alıcaz bakalım plakayı, aslnda şimdide karakola gitsem ii olurdu ama karakol anasının gözünde, sel var en önemlisi de param yok:)allam nası bi gün bu:)

canim ya cok uzuldum senin durumunada ya ins yakalanir o pis herif
baska kimsenin canini yakmadan,
taksicide niye yapar boyle seyi zaten isini yapiyor demekki karakter meselesi.

evet sevdacim simdi dusununce baya zorladik cocugu aslinda birkac fotografin da
resmen gozu acik uyuyor, uzuldum de ama ben onu uyutmaya cok ugrastim yarim saat
kalaya kadr, kizlar daha guzellerini cektiririz insallah.
canim ya resmen uyku gozunden akiyor
vicdanda yaptim smdi

nazda 3gündür altını silerken garip garip sesler çıkarıodu değişik bi çığlık iç çekme gibi, salak ben bugün anladım pişik olmuş markette ii mendil bulamamıştm uyduruk bişey almılştm kızım ilk defa pişik oldu yavrum nası canı yanıyosa kuzu gibi sesler çıkarıodu mavi hematen ii gelirmi

ahh kiyamam ya yazik
aysegulcum isine karismak gibi olmasin ama ben zorda kalmadigim surece
huggies te olsa once islak mendili sicak suyla yikiyorum (dogdugundan beri)
icindeki sabunda pisik yapar diye oyle siliyorum
Hametani bende kullandim cok iyi geliyor
sur canim ama istersen once bir ilik suyla yika poposunu
yerim onu poposunu ben ya

birde suan chicco kullaniyorum gercekten oda cok guzel geciriyor
az bir kizarsa bir suruste kayboluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…