- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
bu aralar bizde hiç iyi şeyler yaşamıyoruz..ben bu çocuğa bakamıyorum:gitme:hiç iyi bir anne değilmişim gibi hissediyorum kendimimafoldumben
nazda 3gündür altını silerken garip garip sesler çıkarıodu değişik bi çığlık iç çekme gibi, salak ben bugün anladım pişik olmuş markette ii mendil bulamamıştm uyduruk bişey almılştm kızım ilk defa pişik oldu yavrum nası canı yanıyosa kuzu gibi sesler çıkarıodu mavi hematen ii gelirmi
kaka yapınca yıkıorm cnm genelde ama ben yenidoğduunda bile pamuk falan kullanmadım ya unibaby ya da nivea soft kullandım hep, chicco da pişik kremimiz her seferinde sürerim ama işte bu mendil ne kadar adi bişeyse daha ilk sürdüümde yapmış pişik sanırım
ay bugün çok berbat geçio benm için babamız hala yok şantiyeyi sel basmış naz ağlıo 2de bir cüzdan aklımdan çıkmıo cüzdan diilde salaklıım
bu aralar bizde hiç iyi şeyler yaşamıyoruz..ben bu çocuğa bakamıyorum:gitme:hiç iyi bir anne değilmişim gibi hissediyorum kendimimafoldumben
valla bende bakamıyorum bu çoçuğa yediremiyorum hiçbirşey yediremiyorummm
önce sabır sonra yardım bekliyorum
yeşimcim fotolar güzel be daha ne olacak her halleri tatlı onların birde sen selçuk mezunu musun?
aslı fotolar süper kulaklarında pembe ponponlu olana bayıldım tickere onu koy derim.......
aysegül gecmiş olsun ne kansız herifmiş yaaaaaaa mübarek günlerde...
metin de ilk defa pişik oldu hametan sürdüm ben bezini degiştirdim huggies kullanıyodum yoktu markette molfix almıstım acaba o mu yaptı bir süre pamukla silcem birde hametan kullancam ilk defa pişik oldu kuzum
ayyy cok yorgunum dişleri cıkıcak galiba hep mutsuzdu bugun bir yeri yanmıs gibi agladı durdu bende mutsuz bir kadın oldum hep şikayet eden cevreye negatif elektrik yayan gözü hep uykuda olan bir filizmafoldumbenbir büyüse öööööööfffffff zormus anne olmak calısan arkadaslara özeniyorum
seda nbr bebişler nasılyerimseniben
seda ,filiz iyim valla duru tüm zamanımı alıyo ara ara girip okuyorum tam yazıcam kız uyanıyo büyüdükçe dahada zorlaşıyo bebeklerle baş etmek kafamçokkarıştı
seda senin hamileleik nasıl gidiyor canım iyimisin??duru nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?