2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu tur durumlarda insanin icine oturuyor
napalim bizde insaniz hesaplayamadigimiz seyler oluyor iste
esim diyor cok abartiyorsun ama yapim bu biraz pimpirikliyim bide
yoldan mi topladim canim kizimi olcam o kadar :)))

kaka yapınca yıkıorm cnm genelde ama ben yenidoğduunda bile pamuk falan kullanmadım ya unibaby ya da nivea soft kullandım hep, chicco da pişik kremimiz her seferinde sürerim ama işte bu mendil ne kadar adi bişeyse daha ilk sürdüümde yapmış pişik sanırım
ay bugün çok berbat geçio benm için babamız hala yok şantiyeyi sel basmış naz ağlıo 2de bir cüzdan aklımdan çıkmıo cüzdan diilde salaklıım

oyle deme ya
Allah korumus sizi,naza birsey olmamis sana birsey olmamis
hersey beklenir oylelerinde
bankalari filan aradinmi? Adam kartini kullanmasin gerci sifrelidir ama yinede
tedbirli olmak lazim.
karakoluda arayip durumunu anlatabilirsin, calinti ihbari icin
bebeginle suan gelemeyecegini soylersin, en azindan ismin filan not edilir.
benim icinde kotu birgun evet ama atlatacagiz

naz da poposundan agliyordur o krem kisa surede rahatlatir
sarmasaydin altini acik kalsa daha iyi olur gerci yerindede durmazki ?

valla cnm karakola gelmen lazım dediler öle telden olmazmış zaten artık öle gazteye fln ilan vermek gerekmiomuş ptesi muhtarlığa gidicem ordan nüfus müd ne falan halledicem inşallah zaten ben polisin bu durumlarda hiç işe yaramadıını düşünüorum

merhaba herkese 3 saattir ancak yazabiliyorum oğlandan.

ayşegül geçmiş olsun inşallah o çaln herifede harcamak nasip olmaz.

yeşim bence sende çok stres yapmışsın blki çok istediğin birşeydi am ne yapacaksın bebek bunlar.işlerine geldikleri gibi yapıyor herşeyi seni sen umurlarında bile olmuyorsun

aybükeninde 8. ayı kutlu olsun

başka ne vardı unuttum 3 saatte okursam ancak bu kadar kalır aklımda.

bu aralar bizde hiç iyi şeyler yaşamıyoruz..ben bu çocuğa bakamıyorum:gitme:hiç iyi bir anne değilmişim gibi hissediyorum kendimimafoldumben

bu aralar bizde hiç iyi şeyler yaşamıyoruz..ben bu çocuğa bakamıyorum:gitme:hiç iyi bir anne değilmişim gibi hissediyorum kendimimafoldumben

Az once bende senin gibi hissediyordum inan, bakamiyorum dedim , beceremiyorum
ama suan gecti
cok ustlerine dusuyoruz , mutlu etmek icin ugrasiyoruz ama neticede onlar bebek
bizde insaniz, mukemmel olamayiz
elimizden geleni yapmaya devam edecegiz
kendini yetersiz hissetme lutfen inanki eymeni dunyada hic kimse senin kadar dusunup
en iyisni vermeye calisamaz canim

selamlar ben geldim nihayet ay çok yorucu bir güdü
ayşegül geçmiş olsun çalan hayrını görmsin
yeşim fotolar süper maşallah defneye
aybükenin 8 ay kutlu lsun ,
bugün çağanın odası geldi onu yerleştidik öğleden sonra berbere gittik oğlumun saçları keisldi ay berber içerde kesemedi dışarı çıkadık benim kucağımda kestik geldik duş aldırdık buarada babamız bir kova suyu hole döktü halılar falan ıslandı hepsini balkona çıkardık yarına bir dünya iş çıktı oruç oruç yapamam bugün dim zaten çok yorulfdum yarın halledicem artıkın
çağanda bugün hiç bişey yemedi yine iştahı tamamen gitti biara altını alırken sürekli kaçmaya çalışıyordu bağırdım artık bir kaç sefer babsıda diyorki sen neden bağırdın dedim durmuyor napim bağırınca kızınca anlıyor biaz duruyor bari yoksa bende kıyamaıyorum ama apim içim g,d,yor o öyle dudağını büzünce ama öbür türlüde altını açınca bağlamak imkansız

neyse kizlar benim hemen yatmam lazim
saat 2 oldu tum bebislere uzun uykular diliyorum
gorusuruz yarin :1hug:

valla bende bakamıyorum bu çoçuğa yediremiyorum hiçbirşey yediremiyorummm
önce sabır sonra yardım bekliyorum
yeşimcim fotolar güzel be daha ne olacak her halleri tatlı onların birde sen selçuk mezunu musun?

merhba millet :) diycem ama kimsecikler yok galiba...çok yorgunum.oruç,ev işleri,çocuk,iş çok yoruluyorum ama hiç zayıflayamıyorum ya.63te kaldım.

canımm geçmiş olsun gene sür cnm mavi olsun sorun deil her ikiside işe yarıyo hemen geçirir zatenn.

karamsar olma canım ya olan olmuş artık giden mal olsun napcaksın daha kötü niyetlide olabilirdi Allah korusun size bişi olmamış inşallah hayrını görmez.

ayy kızlar sirkelenin acık yavv daha ilk bebeklerde sizin yelkenler hemen suda daha durun bakim yolun çokkk başındasınısssss ikiciyi üçüncüy bi göründe sonra dert yanın

hem bu çocuklar 8 aydır sizin ilgilerinizle büyüdü demekki bakabiliyosunus dimi amaa

aslı fotolar süper kulaklarında pembe ponponlu olana bayıldım tickere onu koy derim.......
aysegül gecmiş olsun ne kansız herifmiş yaaaaaaa mübarek günlerde...
metin de ilk defa pişik oldu hametan sürdüm ben bezini degiştirdim huggies kullanıyodum yoktu markette molfix almıstım acaba o mu yaptı bir süre pamukla silcem birde hametan kullancam ilk defa pişik oldu kuzum
ayyy cok yorgunum dişleri cıkıcak galiba hep mutsuzdu bugun bir yeri yanmıs gibi agladı durdu bende mutsuz bir kadın oldum hep şikayet eden cevreye negatif elektrik yayan gözü hep uykuda olan bir filizmafoldumbenbir büyüse öööööööfffffff zormus anne olmak calısan arkadaslara özeniyorum
seda nbr bebişler nasılyerimseniben

seda ,filiz iyim valla duru tüm zamanımı alıyo ara ara girip okuyorum tam yazıcam kız uyanıyo büyüdükçe dahada zorlaşıyo bebeklerle baş etmek kafamçokkarıştı
seda senin hamileleik nasıl gidiyor canım iyimisin??duru nasıl?

çoluk çocuk iyiyiz canım nasıl olalım koşturmacaq uğraşmaca işte bu ara yemek yiyesimde yemek yapasımda yok.malum mide bulantısı ama yinede yapıyom kociş için.

sen ve metin nasılsınız cnm ablanda bi gelişme varmı dicem ama olsa sen zaten yazardınn:çok üzgünüm:

ii cnm sen gibi bende duru peşindeyim iştee.hamilelik bulantılııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…