2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filiz valla hem tek başımıza bebek bak hemde olumsuz birçok şey yaşayınca ister istemez negatif oluyoruz :çok üzgünüm:

ablam hala yogunbakımda ufak gelişmeler var ama hayati tehlikeyi atlatamadı eşimde bir gün evde bir gün hastanede çok mutsuzuz ailece....
zaman ilerledikce geriliyoruz :çok üzgünüm:

merhabalr herkese...filizciim inş geçecek bu günlerinizz...
off elvinde pişik oldu hemde baya bi fena kırmızı nasıl poposu altını açtım nasıl kaçıyo ağlayarak içim acıdı kimbilir nasıl yanıoo..yıkadık şimdi de uuyudu inş geçer..niveanın var bende pişik kremi ii gelir mi??

ben hametan sürdüm evde 4-5 tane pişik kremi var bakalım hangisi iyi gelcek bizimkine
bunlar cete galiba aynı andan pişik olmalar aynı anda delirmeler filan 3G kullanıyolar galiba:)

kızlar bebeklerini emzirenler gece çok kalkıyomu?? ben duru ya saat 21 de mama veriyorum 80cc sabaha kadar uyandıkça emziriyorum ama doymuyomu acaba en az 4 kere uyanıyo sabaha kadar ?

metin biberonla sadece süt içiyo devam sütü mama hiçbirsey içmiyo dün cok kalktı kesin doymuyo benimki

ben pişik kremi koleksiyonu yapacak kadar çeşide sahibim duru da 1 kere pişik oldu ama sebamed den çok memnunum chicco nunki hava aldırmıyo oyüzden bıraktım!!

ablam hala yogunbakımda ufak gelişmeler var ama hayati tehlikeyi atlatamadı eşimde bir gün evde bir gün hastanede çok mutsuzuz ailece....
zaman ilerledikce geriliyoruz :çok üzgünüm:

geçecek inşallah canım çok mücadele etti başarıcak Allahın izniyle

ay canım ben zorlanıyorum sen gene iysin valla 2 çocuk bide hamilelik Allah sana kolaylık versin inşallah 12.haftadan sonra geçer bulantın!cinsiyeti belli oldumu?bence kız zemuszemus

bakalım canım umarım öle olur oğlumda hamileliğim süresinde devam etmişti ama kızımda sadece 3 ay sürmüştü

valla öle bi slm verirdi aten son zamanlarda ama artık oda kalmadı

gelirde hematan daha ii onu al cnm yarın fırsat olursa evde durmasında fayda var cilt sorunlarının çoğunda kullanılıyo ve etkili

ben hametan sürdüm evde 4-5 tane pişik kremi var bakalım hangisi iyi gelcek bizimkine
bunlar cete galiba aynı andan pişik olmalar aynı anda delirmeler filan 3G kullanıyolar galiba:)

:dance:

iyi geceler kızlar bugün ceylin çokkkkkkk üzdü hem hiçbirsey yemedi hem de çok huysuzdu öldüm yani
sevdacım onunla uğraşmaktan bakamadım iyiyiz diyelim canım ama çok yorgunum yatacağım hemen
demişin ya kızlar bu zamana kadar sizin sevginizle büyüdü diye işin kötüsü benimki büyümedi işte
neyse sanada Allah yardım etsin
kızarık popolar da biran önce iyileşsin

niye büyümedi cnm bi başkasıda bakmış olsa senin bebeğin o ve bebeğini seviyosun sonuçta bundan daha öte bir gerçek varmıdırkii.bak ne güzel demişsin hiçbişey yemedi çok huysuzdu öldüm die sonuçta sen emek veriyosun bebeğine cnm

sevda, demet benim ben..:) sağolun tuğba ve yeşim..
yeşim bayıldım boncuğunun resimlerine, ne üzmüşsün kendini, yarın süslen püslen bi daha git. gerçi bence gerek yok, feysbuk'taki 7. fotoya bayıldım bittim ben.
elagülce, ben 2 saatte bir kalkıyorum hala, uyanıp emmek istiyor, doymadığından mıdır bilmem ama dr lar emen bebeğin sık kalkmasının normal olduğunu söylüyorlar. bence bebelerin sıkıntısı yok da biz zombi olduk.
dün beratı sallarken oturduğum yerde uyuyakalmışım. sırtımı yatağa yaslamıştım. okul zamanından beri ilk kez oluyor.delikafadulden
filiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz geçecek bugünler canım ya yine çok mutlu olacaksınız..:Saruboceq:
iyi akşamlar herkese

doğru söylüyorsun canım sağol
hiçbir yaptığımı yemedi ama ya varmı böyle birşey bir 7 kiloyu görsek
ceylin de gece çok kalkıyor 3-4 kere en az
mama yese ben yatarken veririm 3-4 saat tok tutar ama nerde ne mama yedi ne biberon aldı ne de emzik ne de kilo aldı
zor çocuk işte zor

chefcim hepimiz aynıydık bugün, bizim de son zamanlarda sebepsiz çığlıklarımız mevcut.

aycaaaaaaa naber? bugün ilaç gibiydin benim için canım, sagoll.

çözdüm cnm çözdüm :))

çığlık ha o da güzel ne yaparlarsa kabülümüz artık yapacak birşey yok
bir de kızlar ceylin 2 gün önce ağlarken uğundu 1 dakika filan sesi hiç gelmedi o kadar korktum ki salladım çoçuğu ama yok gitti sandım bir an dudaklaı da mosmor oldu
Allah bir daha göstermesin çok korkunçtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…