ii cnm sen gibi bende duru peşindeyim iştee.hamilelik bulantılııııı
ablam hala yogunbakımda ufak gelişmeler var ama hayati tehlikeyi atlatamadı eşimde bir gün evde bir gün hastanede çok mutsuzuz ailece....
zaman ilerledikce geriliyoruz :çok üzgünüm:
ay canım ben zorlanıyorum sen gene iysin valla 2 çocuk bide hamilelik Allah sana kolaylık versin inşallah 12.haftadan sonra geçer bulantın!cinsiyeti belli oldumu?bence kız zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...teler/312000-bornova-kacamagi-boyle-olur.html
heraya bakın yaaaa bizim topic hariç heryerdelmaz:
merhabalr herkese...filizciim inş geçecek bu günlerinizz...
off elvinde pişik oldu hemde baya bi fena kırmızı nasıl poposu altını açtım nasıl kaçıyo ağlayarak içim acıdı kimbilir nasıl yanıoo..yıkadık şimdi de uuyudu inş geçer..niveanın var bende pişik kremi ii gelir mi??
ben hametan sürdüm evde 4-5 tane pişik kremi var bakalım hangisi iyi gelcek bizimkine
bunlar cete galiba aynı andan pişik olmalar aynı anda delirmeler filan 3G kullanıyolar galiba:)
iyi geceler kızlar bugün ceylin çokkkkkkk üzdü hem hiçbirsey yemedi hem de çok huysuzdu öldüm yani
sevdacım onunla uğraşmaktan bakamadım iyiyiz diyelim canım ama çok yorgunum yatacağım hemen
demişin ya kızlar bu zamana kadar sizin sevginizle büyüdü diye işin kötüsü benimki büyümedi işte
neyse sanada Allah yardım etsin
kızarık popolar da biran önce iyileşsin
niye büyümedi cnm bi başkasıda bakmış olsa senin bebeğin o ve bebeğini seviyosun sonuçta bundan daha öte bir gerçek varmıdırkii.bak ne güzel demişsin hiçbişey yemedi çok huysuzdu öldüm die sonuçta sen emek veriyosun bebeğine cnm
iyi geceler kızlar bugün ceylin çokkkkkkk üzdü hem hiçbirsey yemedi hem de çok huysuzdu öldüm yani
sevdacım onunla uğraşmaktan bakamadım iyiyiz diyelim canım ama çok yorgunum yatacağım hemen
demişin ya kızlar bu zamana kadar sizin sevginizle büyüdü diye işin kötüsü benimki büyümedi işte
neyse sanada Allah yardım etsin
kızarık popolar da biran önce iyileşsin
çözdüm cnm çözdüm :))sevda, demet benim ben..:) sağolun tuğba ve yeşim..
yeşim bayıldım boncuğunun resimlerine, ne üzmüşsün kendini, yarın süslen püslen bi daha git. gerçi bence gerek yok, feysbuk'taki 7. fotoya bayıldım bittim ben.
elagülce, ben 2 saatte bir kalkıyorum hala, uyanıp emmek istiyor, doymadığından mıdır bilmem ama dr lar emen bebeğin sık kalkmasının normal olduğunu söylüyorlar. bence bebelerin sıkıntısı yok da biz zombi olduk.
dün beratı sallarken oturduğum yerde uyuyakalmışım. sırtımı yatağa yaslamıştım. okul zamanından beri ilk kez oluyor.delikafadulden
filiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz geçecek bugünler canım ya yine çok mutlu olacaksınız..:Saruboceq:
iyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?