2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi gün salak anımdı herhalde, uykudan uyandı ağlayarak, ben de kucağıma almak yerine sallamaya başladım, öyle ağladı ki rengi mora kaçtı.. elim ayağım titredi birden..
bi daha inatlaşmak mı, tövbe....

chef cnm moralini bizimkide arada beni çok kzıdırıyor.. Babası onun için her çeşit yoğurdu alıyor ama hepsi çöpe gidiyor.. Keyfi yerinde olursa yer.. Bugün iftara gittik çok uslu durdu maşaAllah. Ama 5:30 dan beri uyanıktı 11 de uyudu... Yinede huysuzluk yapmadı aybüke.

kayın validem bişeyler göndermiş. Fasulye, fındık mısır felan. Cnm çekti gece gece mısır kaynatıyorum. yiyip yatacağım...

ıyi gcler bayanlar...

filiz dua ediyoruz cnm.. inş güzel haberleride yazacaksın...

Aybükenin 8. ayını kutlayan herkese teşekkür ediyorum.. i gclr...

ii geceler kimse kaldı mı hala:)ben bi elimde klavye bi elimde park yatağı sAllıyorum ama oğlum hala emeklemeye çalışıyo yatağın içinde dört dönüyo:)ne azimli maşallah ama uyusa da annesi de uyusa gözü yatakta bi kadın var burda.
yeşim maşallah meleğine tam melek olmuş fotoları çok güzel bence.
ayşegül geçmiş olsun canım bence canına gelceğine malına gelsin.artık insanlar para için çok daha korkunç şeyler yapıyo maalesef.selden telef olmuş evleri bile yağma edecek kadar insanlıktan çıktı milletimiz ramazan mubarek günlerde.değil sel taş yağsa başımıza normal.çok korkuyorum nasıl bi dünyaya geldi bebeklerimiz
emzirenler gece sık kalkıyosunuz normal ben mama veriyorum yatırıyorum 3 saat sonra kurulmuş saat gibi uyanıyo:)tabi en ii ihtimalle.bu ara saat başı uyanıyo sallıyorum öyle dalıyo.hele bazı geceler o da yetmiyo babası da kalkıyo çığlıklara.çarşafta sallıyoruz beraber:)galiba bir süre daha bize uyku yok:)ama büyüyolar işte...

Son düzenleme:
iyi geceler herkese..

ne demek cnm, her zaman

internetim feci yavaş yav, yazamaz edemezsem ihmal edin beni..bugün kk ya girmek lükstü benim için. oğlum uykusuzluğunun dorugundaydı. sabahın 7 sinden gece 22 ye kadar ancak 1 saat uyumuştur. uyutmaya çalıştığım süre ise 7-8 saati bulur. burdan bakınca çok beceriksiz görünüyorum :))geçmişi de okuyamadım. sadece yeşimin veryansınlarını okudum da, yanlız değilmişim bugün dedim..demet de bizdenmiş gerçi :) napalım kızlar, konuşup dertlerini söylediklerinde daha güzel iletişim kurarız inşallah..

oo maşallah gece gece herkesler burdaymış çağan hala uyumadı babası kitap okuyor bende kavak yelleriniizliyorum birde buraya bakim dedim herkes uykusuz galiba neyse geçicek işallah bugünler ,
çağanda sabah iç çekerek ağlayarak uyandı korktu galiba yavrum içim gitti yanıma aldım yine susmadı en son baba uyandı oynadık biraz rahatladı au uyurken bile iç çekiyor ya bazen oluyor böle çok üülüyorum ozaman
pişik olanlar bizimde omuştu halada kızarıklık var dr gösterdim normal çok sık kaka yapıyor ondan dedi hematen sürünce azaldı sarı olanı aldık biz baya işe yaradı

iyi geceler

bende eymeni yeni uyuttum.iyice direndi uyumamak için.birde mama içmişti içmesiyle kusması bir oldu niye öyle olduysa..uzun zamandır kusmadı diye seviniyordum bende.

dün akşam eymen oynarken boğazına elma kaçtı nefes alamadı morardı herşey üst üste geldi..kendimi çok kötü hissettim bende...akşam markete gittik birz alışveriş yaptımda kendime geldim...havada yağmurlu öfff..

ayy bebek kabus görür mü ayol, çığlık çığlığa uyanmak niye?
kucağıma aldım, göğsüme yaslanınca uyuyakaldı kuzum.
yatırdım yine bakalım kalk borusu kaçta çalacak?
ben de yatıyorum, herkese iyi geceler.

ayyy Allah korumuş canım ya.. ne korkmuşsundur. geçmiş olsun

iyi geceler inaysa..
ohhh yarın tatil, çok şükürrrrrr

evet demet sorma ellerim titredi uzun süre kendime gelemedim...her geçen gün çok tehlikeli olmaya başladı...bir dakika göz ardı etmeye gelmiyor

inci iyi geceler sanada

yatanlara iyi geceler..umarım bebişler sabaha kadar uyur :)

geçmişe baktım da, herkes dertli bu veletlerden, büyüdükçe daha mı zorlaşıyo ne..sabır kızlar, geçecek bugünler de elbet..

alisha geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

yeşimcim fotolar süper bence..tickerdakini eşime de gösterdim, pek sevdik..

balım Allah korumuş cnm ya, aman ben de korktum şimdi..benimki de herşeyi kendi yemek istiyo, ilaki eline alacak, çorbayı bile..tam afrikalı oldu bu çocuk..

inaysa sana da kolay gelsin cnm, sular falan filan..

demeet, inatlaşma yavruyla lmaz:

herkese ii geceler...fazilet geçmiş olsun hp gözler üstlerinde olacak bu veletlerin..
3G olayına bayıldım eeee zamane çocukları aynı anda pişik bile oluyolar...

Guanydin hanimlar
Fotograflari begenen herkese cok tesekkur ederim

bizde sabah kalktik emdi banyosunu yapti kahvaltisini etti ve suan sallayorum
uyudu gozukuyor ama iyice dalsin istiyorum yatga koyunca mivayliyoe hemen

Ahucum cok zor bir durum Allah sabir versin, ins istahi gelir biran once
bende Secuk uni gittim ama benim onlisanti canim, cok istedim devam edeyim diye
ama basina hep garip durumlar geldi bir turlu devam edemedim
en son sinava kayit oldum herseyi yatirdim ama bu seferde esimin kore isi cikti (gecen
yil) sinavin oldugu gun ben koredeydim giremedim, ama hala cok istiyorum
turkiyeye temelli donunce (cunku belki onumuzdeki yilda burda olabiliriz) Defnede
biraz buyuyunce oss ye giricem planim bu tabi ama hrsey nasip gercekten
bir turlu olmadi cunku 2003 2005 yillari araasi Konyanin merkezinde kaldim canim,

Ela cim ben gece yatmaya yakin 150 cc kadar mama yada muhallebi veriyorum
ve sabah 6 civari kalkiyor 11 gibi yatiyor
ama eger gece kalkip emzirirsem 8 e kadar uyuyor ama ben bir kere emziriyorum
alistirmak istemiyorum gece beslenmeye , cunku biyolojik saat diye birsey var

Demetcim sen gece yatarken sadece emziriyormusun
o sekilde kesin uyanir
ciglik isine gelince bizimkide bir ara oyleydi
bende anlam veremedim aglayarak uyaniyrodu
sonra kayboldu belki bir yeri agriyordur disi filan onun acisiyla uyaniyordur
bu morarma olayida beni korkuttu , Allah korusun ya zaten eskiler derlerya katilir cocuk
cok aglatilmaz diye ondan demekki

Aycacim ya evet aynan oyle huysuz oluyorlar bazen ve insan caresiz kaliyor ,
ins duzelirler dedigin gibi bir konusmaya baslasalar dertlerini anlatsalar
bunlar olmayacak gibi geliyor
Atladigim varsa affola
bende kalkim kahvalti yapayim bari esim sagolsun 1 olmadan uyanmiyor
gecede 3 olmadan yatmiyor turkiyeye gore yasiyor benim kocam

günaydın hanımlar
umarım bugünümüz dünden güzel olur hepimizin
ceylinin akşama kadar yaptığı yetmedi sabaha kadar da devam etti 7-8 kere kalktı üzüntüden süt yoktu tabi
8 de de tamamen kalktı haftaiçi okul var haftasonu tatil diye birsey yok yani
hava da ne kadar iç karartıcı

günaydın kızlar

ahucum merhaba , benimkide çok uyandı gece birde üzerini açıyor hep üşütücek diye korkuyorum eşimde çok hastalandı gece tirtirtitredi ateşi yoktu ama sıtmalandı

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun...dün nette sorun vardı bütün gün yağmurdan kaynaklanan bi kesilme yaşandı...yeşimcim resimler çok güzel çıkmış ya bayıldım... eee nede olsa benim gelinim dimi? diğer geçmişleri okuyacak kadar vaktim yoktur kızlar özür dilerim yeşimin fotoları merkatan girdim fazla kalamayacağım bugun iftara misafirim var gene ölcem yorgunluktan işlere girişmem lazım....ayy bide görümcem gelenler biliyomusunuz:)))

günaydın kızlar

ahucum merhaba , benimkide çok uyandı gece birde üzerini açıyor hep üşütücek diye korkuyorum eşimde çok hastalandı gece tirtirtitredi ateşi yoktu ama sıtmalandı

merhaba emelcim ne olacak bu uyanmalar bilmiyorum ne onlar dinleniyor ne de biz
eşine de geçmiş olsun
Allahtan bugün kahvaltısını yedi
inci merhaba nasılsın
deniz sana da kolay gelsin ben de bugün alacaktım ama vazgeçtim haftaiçine erteledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…