2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydııınnn

sıpamı uyutttum. gece 40-50 dk da bir kalktı. gündürzleri bi sorunu yok gece bi sorunmu var diyorum yoksa alışkanlık mı yaptı.

neyse yeşim kızın çok tatlı çıkmış.
taksicinin gazabına uğrayan arkadaşıma geçmiş olsun.
pişik olanlara da tabi.
ben doğdu doğalı pamuk kullanıyorum. eşim medikal marketten büyük pamuklar aldı. şu hastanede kullanılan koca toplar varya onlardan. 3.topa daha yeni geçtim tanesini 5 liraya almış bence çok ucuz haberiniz olsun.
birde her alt açmadan sonra bepanthene pomat sürüyorum. geçenlerde bizimki pipisini çekiştire çekiştire kızartmış. o zamanda trosyd sürdük. bi günde geçti.

neyse işte bu kadar.

herkese iii pazarlar...evet ya bende kara kara düşünmeye başladım kışın da böle açarsa üstünü hasta olmaması kaçınılmaz ne zaman baksam açık...dünürüm geçmiş olsun

aynen bizimkide oyle hep acik hic kapali goremiyorum
incecik bir tulumu var bende onu giydirip yatiriyorum napayim.

kizlar belimede birsey oldu dogru durust egilip kalkamiyorum
sanirim saptirdim belimi yarin temizlik yapacaktim kaldi artik
daha kotu olur diye dusunuyorum
ara ara boyle oluyorum, defne 8 kilo alip kaldiriken oluyor sanirim
bide duzgun kaldirmiyorum galiba bacaklari kirip almak lazimmis
iki buklum kaldim

selam kızlar..
benim yavruda bişey var 2 gündür, uyku falan yok..önceden en fazla 3 saat uykusuz kalabilirdi, hemen gözlerini ovuşturur, uyutayım diye mızırdanırdı..şimdi cin gibi, uyku belirtisi yok..saatler geçiyo bizimki hala ayağa kalkma, biyerlere tırmanma davasında..yemi mi fazla geldi dicem ama, aman aman zaten yediği yok :bbo:

merhaba kızlar,nasılsınız.walla parça parça uyumak çok fena yapıyor insanı.birde yarın nöbetçiyim,artık enkaz halinde dönerim eve.ama çocuk enkaz filan dinlemiyor,ilgi istiyor.Allah herkese kolaylık versin.

ya ona yetsin o uyku da benim için hiç problem değil uyanık kalması..ama dalamama sorunu da var. bir heyecan, öğrenme merakı var sanki, ondan kıpır kıpır, uyumak istemiyo..kayıp zaman olarak görüyo uykuyu sanırım. bi de diyorum artık büyüyo da uyku ihtiyacı mı azalıyo..görücez bakalım ilerleyen günlerde..

benimki de 7 den beri yeni uyuduğu için, hiçbiyere çıkamadık, başını bekliyoruz..gerçi babasının canına minnet yattı, yarışarak uyuyo..gece o emzirdi ya..kızgınım zaten ona. yatağına koyup ilgilenmicekmişiz, o oynar oynar yorulunca uyurmuş..tabi çocuk ağlar ağlar, pörtler ağlamaktan, sesi çıkmaz, bayılır dedim ben de. ne kadar rahat olabiliyolar bu erkekler ya klava:

cnm belki de eşin haklıdır bizimki öle uyuyo:)uyumadan önce 1saat falan bence muhallebininde etkisiyle cin gibi oluyo önce bizim yatakta 10dk falan güreşip iyice yoruyoruz sonra yatağına koyuyoruz kendi kendine kalkıo oturuyo düşüyo iyice uykusu gelnce mızmızlanma sesleri gelio 120lik mama içirioruz uyuyo,hiç uslu falanda diil bütün yatak takımının korkuluk parçalarının iplerini koparmış onlara tutnup kalkmaktan ama yatağını çok seviyo

montesoriii çok geçmş olsun canım
karşılaşamadık seninle ablan nasıl daha iyidir umarım
Allah tez zamanda şifa versin inş canım

bizimki de kalkıyo, kenarlarında yürüyo, düşüyo, çarşafını duman ediyo, yuvarlanıyo ve en sonunda ağlıyo. ben denedim, gidip sakinleştirdim konuştum,sevdim,yanlız bıraktım sonuç değişmedi..önce oyun sandı güldü, sonra durmaksızın ağlamaya başladı. kıyamam valla..kucağımda hafif hafif sallıyodum müziğini dinleterek, kıvama gelince birlikte yatıp uyutuyodum. aslında çok kolay ve de zevkti benim için ama, 2 gündür dellendi kaydirigubbakcemile

acaba bu hava değişimimi etkiledi bebekleri. biyoritimleri mi bozuldu ki. tesadüf olamaz bence. benimki zaten çok uyuyan bi bebek diil ama iki gündür hepten sapıttı..30-50 dk arasında değişiyo geceleri uyanma sıklığı..

slm hanımlar.. bende çok yorgunum.. herkes gibi yarı uykusuzluktan sonra birde bütün gün iş yaptık. Camları sil, balkonları yıka, yerleri önce çamaşır suyla sonra temiz suyla sil, tozu al derken bitmiş durumdayım.. Evi sağolsun kocacığım süpürdü. Sonra biz aybükeyle uyumaya gitti biz uyurken babamıs sağolsun mutfağıda toparlamış, tertemiz etmiş...

akşama yemek kaldı. ıçli köfte yaptırmıştım ana yemek belli ama yanına ne yapsak:)

ayça biz ferrum damla kullanıyoruz
günde 10 damla demişti dr geçen ay bu ay böyle kullandık
bu ayki kontrolümüz yaklaştı ama her ay değiştiriyor ölçüyü

ayça biz ferrum damla kullanıyoruz
günde 10 damla demişti dr geçen ay bu ay böyle kullandık
bu ayki kontrolümüz yaklaştı ama her ay değiştiriyor ölçüyü

banada verildi fakat kan tahlili yapmadan demir eksikliği (anemi) görülmeden verilmesi pek mantığıma yatmıyor..
Geçenlerde enfeksiyon şüphesi nedeniyle kan alındı o zaman söylenirdi olsaydı diye düşünüyorum.. o yüzden ben demir kullanmıyorum.

selam kızlar kaanla ugrasıyorm su ara hıc ama hıc durmuyor problemlıyız

esımsız evlılık yıl donumu kutluyorum 6 yılı gerıde bıraktık

merhaba..
biz geldikopuyorumnanaktan
herkesi çook özledik..
umarım herşey yolundadır..
ben kötüyüm nil göğüslerimi parçaladı,iltihap kaptı ama gene de emio,ben de ağlıorum..
şimdik çok yorgunum ama yarın yeniden aranızdayımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…