2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duygucum geçmiş olsun nasıl oldu öyle cadı nil neyaptı öyle?

özlem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım benim eşimde geçen sene unutmuştu bebiş olunca unutuyorlar boşver

ıYı GECELER kızlar..

özlem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara..

duygu hoşgeldin özledim seni :)

esra, emel naber kızlar..

tesekkur ederım arkadaslar
emelcım esım unutmadı ama yanımızda degıl bu yuzden uzgunum neyse allah can saglıgı versın
gecmıs olsun duygu ay içim acıdı ınankı ısırdımı naptı oyle yaramz nıl offff cokkk gecmıs olsunnn

özlem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yılları kutlarsınız inşallahalkisalkisalkis
duygu geçmiş olsun duru da benim göğüslerimi ısırıyo benimde enfeksiyon kapması yakındır yada kopacaklar valla meme uçlarım klava::çok üzgünüm:
bugün dışarı çıktık arabasında durmuyo kollarımız koptu eşimle taşımaktan bas bas bağırıyo bide sesinimi tanıyo ne kaydirigubbakcemile3

saol canım
kaan da oyleeee bazen oyle oluyorkı az sussa bu kezde kulaklarım ugulduyor aynı seslerı duyuyorumm

selam gülce naber nasılsın bende bugün kucağımda taşıdım biraz mağazada kollarım koptu her yere sarkıyor kıyafetlerin etiketlerine yapışıyor elbiseleri tutuyor çekşyor en son poss makinesine sardı kasada ne ağladı ellicem diye :)

özlem evlilik yıldönümüz kutlu olsun
duygu hoşgeldin geçmiş osun
gülce emel aylin nabersiniz kıslar

valla ben çıldırmk üzereyim çağan uyumuyor yemiyor sürekli mızmız şu an babsı ilgileniyor bende kafa dağıtmak için pc başına geçtim bugün çığrından çıktı iyice

bir arkadaşım doğum yapmıştı bugün 40 ı çıktı bize geldiler kırk uçurmaya minicik bebek eski günlerim geldi aklıma ne heyecanlıydım kırkımız çıkarken , bebeklerimiz büyüdüler valla zaman ne çabuk geçiyor 3.5 ay sonra doğum günümüz olacak birde bakmışız yıllar geçmiş

aynıyız inaysa ne gece nede gündüz uyumuyor
ama bizim diş geliyor yeri çok kabardı ve belli acaba sizdede öyle birşey olabilirmi?

ıYıDıR ıNCı sen nasılsın,

emel sanki benim sıpayı anlatmışsın,bugün palladiumdaydık mağazalrda zor dolaştık :)

bizim 4.dişte geliyor, 2 alt 2 üst

bende 17:30 civarı mothercarede pos makinesinden Onatı uzaklaştırmakla meşguldum :)))

evet görüşelim valla özledik sizi

aaa aynı saatte mothercaredeydik bizde
ama kasaya gitmedik,tühh kıl payı kaçırmışız birbirimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…