2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ceylin bugün hasta oldu burnu akıyor doktora götürdük aferin verdi antibiyotiğe gerek yokmuş
inci insan manevi olarak daha çok yoruluyor yemedikleri zaman değil mi ben de dün öyleydim

valla bu kadar olur çok kalabalıktı zaten, üzüldüm şimdi bak, neyse bayrama az kaldı bayramdan sonra görüşürüz artık

geçmiş olsun ahucum , havalar değişken çok dikkat etmemiz lazım benimkide hafif öksürüyor dr kendi kendine atlatabilir ilaça gerek yok dedi

ahu geçmiş olsun ceyline
benimki de haftasonu hastaydı ,yine boğazları şişmiş antibiyotik kullanıyoruz,ateşide vardı
bugün daha iyi..
bu yazı ayda bir hastalanarak geçirdik..her aybaşında antibiyotik almasa olmuyor..

eguşada geçmiş olsun aylincim

ben her sabah ıhlamur içiriyorum Onata kahvaltısınıda ıhlamurla ıslatıyorum iyi oluyor

kızlar ben kaçıyorum çook uykum geldi hepinize iyi geceler

sağolun kızlar sizede geçmiş olsun aylin
zayıfız ama bizim daha ilk hastalanmamız kızlar biliyormusunuz
bir de hastalıkla uğraşsaydık herhalde iyice erirdik

iyi geceler emelcim..

sağol ahu,aman inşallah hasta olmazlar sıksık
yaz daha zor geçiyor bence terleyip üşütüyorlar
umarım kışı rahat geçiririz..

chefcim geçmiş olsun canım işallah bir an önce atlatır ceylin
aylin eguşada geçmiş olsun canım
chef bşr sen bir ben varız caım valla yemedikçe bugn çöktüm resmen yaptığımı döktüm yaptığımı döktüm ay nezaman işatahı açılcak yavrumun yaa

herkese ii geceler ahu,aylin geçmiş olsun
özlem nice mutlu senelere...
inci ahu allah kolaylık versin size...

hekese günydınlar sahur saati kimsler yok tabiki bende uyku tumadı bir bakim dedim yarın temizliğe başlıcam kısmetse urayamam belki öperim tüm bebbelri

gunaydin kizlar ya
bende bu sabah uykusuzum diye soze baslamak istiyordum ama burcunun face deki video
sunu izledikten sonra boyle sikayet etmeye icim el vermiyor.
bugunlerde gecer Allah bebislerimize bizlere saglik versin, gerisi hallolur
selam kızlar kaanla ugrasıyorm su ara hıc ama hıc durmuyor problemlıyız

esımsız evlılık yıl donumu kutluyorum 6 yılı gerıde bıraktık
canim tebrik ederim, esin niye yaninda degil ? bende evleneli 2 yil oluyor ama ne yilbasinda
nede benim dogum gunumde biraraya gelemedik yurtdisindaydi, cok zor oluyor gercekten
daha nice yillarla huzurlu mutlu erersiniz ins
valla ben çıldırmk üzereyim çağan uyumuyor yemiyor sürekli mızmız şu an babsı ilgileniyor bende kafa dağıtmak için pc başına geçtim bugün çığrından çıktı iyice
canim sana Allah sabir versin, ama en azindn bak esin ilgileniyor
bir yazi okudum sabah eslerinde bebek bakiminda yardimci olmalari lazimmis
cocugun saglikli gelisimi icin, ama bizim babamizin sagolsun alaksi yok defneyle
tek
basima bakiyorum ist olsak kardesimi annemi cagirip arada nefes almak isterdim
kocadan hayir yok belki kizin asisina gelirim turkiyeye
cocuk babasi varken babasizlik cekiyor resmen yani ben ona alt al yedir demem zaten
ben hepsini yapiyroum sadece istedigim biraz ilgilenmesi oynamasi oda defne icin.
neyse
guzel bir hafta diliyorum
bende kalkayim tatli yapayim bari canim cekti

günaydın
nbr duygu benm hala sinirlerim çok bozuk muhtarlığa gittim foto getrmemişim die işlem yapmadı o kadar uzakki..taksiyede binmek istemiorum şuan hep aklıma gelio o taksicinin pis suratı,bisürüde para vericez kaybettik sayılıo kimlikleri, çünkü gerizekalı güvenlik yüzünden hiçbişey ispatlayamıorum kamera kayıtta diilmiş ay çok kötüyüm çooook

günaydın:))
çok özlemişim yahu:))
bi yabndan evi toplayıp bi yandan da bakacağım işallah:))
şööle bi göz attım dün geceye devalla nedir bu yaramazlardan çektiğimiz..
nil tatilde sağ göğsümü ısırdı,parça geldi ,kanadı ama solu yanlış emio die acıo sanıodum bi baktım orası da öle sanırım sol emerken çekio ya o sıra oldu çünkü dişlerinin olduğu yer!!!
neys gene geleceğim..

günaydın,naz ve ayşegüll:))

günaydın kızlar
geçmişolsun dilekleriniz için sağolun
ama biz birazdan bursaya götüreceğiz ceylini dün burdaki sağlıkocağına götürmüştük zaten bu hafta içinde kontrolümüz vardı bugün götürelim dedik
yavrum durmadan hapşuruyor her seferinde de burnu akıyor sildirmek istemiyor
bir de bayram alışverişi için gidecektik zaten şehire:))
duygucum hoşgeldin ve kolay gelsin
ayşegül sende canını sıkma ne yapalım sağlık olsun

günaydın hanımlar.oğlumu uyuttum kkya bakıyorum ohh ne güzel bi an bu an ya:)her sabah iş güç öfff bugün tatil ilan ediyorum:)
yeşim ben de eşimi dürtmesem olmuyo geliyo iki seviyo sonra tv ye dalıyo gidiyo yazık kuşum nasıl bakıyo babasına oynasın diye.oğlumuz sana bakıyo babası bak oynamak istiyo diyorum da öyle oynuyo nasıl kahkaha atıyo yavrum bana atmıyo o kadar kıskanıyorum bi yandan da:)

ianna içim sızladı göğüs acısını hissettim bi an.ben çok yaşamadım ne yazıkki emziremediğim için ama yaşadığım kadarını bile unutamam hayatım boyuncaAllah yardımcın olsun krem kullan canım bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…