geçmiş olsun cnm yaa..çok komik olmuş gerçekten...dün çok komik bişey oldu, işte hsonu ben cüzdanımı çaldırdım, eşimin şantiyesini sel bastı yeni döşediği boruları sökmüş götürmüş çok zarar gördük bu hsonu yani, neyse dün alışverş merk gittik ikimizde karabulut gibi dolaştık indik otoparka ara ara araa belki yarım saat araba yok yerine dikkat etmemişiz ama her yere baktık bu arada eşim benden ayrıldı biz nazla bekle bekle bi geldi bulamamış kesin çalındı dedik artık ağlamak üzereydim kiiiii ne göriim bodrm 1deymişiz başka kat varmış:)))))neyse indik arabayı görünce serap görmüş gibi olduk sevindik baya eşeğimizi kaybettik bulduk
günaydın herkeseopuyorumnanaktangüzel birgün geçirirsiniz umarım
ben oğluma hergeçen gün dahada bağlanıyorum.yaramazlık yapıyorya birde beni kızmasın diye zorla gülmeye çalışıyor ya da başlıyor alkışa..canım benim ya..öpmeye doyamıyorum bazen içime sokasım geliyorkaydirigubbakcemile5ne kadar zevkliymiş çocuk büyütmek tabiki zorluklarıda çok ama dünyanın en güzel varlığı bebeklerimiz ve en güzel duygusuda annelikmiş.:1hug::asigim:bugün dert yanmak yerine oğluma olan sevgimi anlatayım dedim...
deniz neden bayram sonrasını bekliyosun belki çocuk ondan durmuyo çişini yaparken zorlanıyo hemen götür derim en azından dr sünnnet yapmasada başka bişi yapar ilaç verir en azından yazık yavruya
ayy canım haklısın aslında dur ben eşimle bi konuşayımda götüreyim yarın felan randevu işini halledebilirsek hemen götüreyim yarın yaa düşünemedim.. ilaçlık bi durumu varmıki acaba hani iltihabı kurutup öylemi yaparlar acaba sünneti ne bilim ya düşünemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?