2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşegül valla sinir olunmucak gibi değil ne demek kamera kayıtta değilmiş!niye koymuşlar oraya dekor olsun diye mi?valla bizim sitenin de güvenliği çok dandik Allaha emanetiz

DUYGU hoşgeldin , neler yaptın anlat bakalım.. Bu arada geçmiş olsun bir kaç kez ısırdığında kızıp emmeyi bırakınca bir daha yapmıyolar..

ÖZLEM evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bizimkide 16 'sında 3 yıl bitiyo :) Kaan'ın tüm sorunları biter umarım. naptınız sünnneti , ne zaman olcak??

Kızlar yumurtanın beyazını napıyosunuz ben hep atıyorum ama yazık ya her gün bir yumurta beyazı çöpe gidiyor.

Dün gece Efe tam 12 saat uyudu akşam 20:00 sabah 08:00. Eşim kaç kez ilgilendi bilmiyorum ama ben 3 kez kalkttım çok iyiyim keyfim yerinde

evde yemeklik bişey kalmamış , ne yemek yapcam bilmiyorum ( zaten ne yemek yapcamı bulmakta hep zorlanmışımdır hep aynı şeyleri yapıyorum şimdi iyiyce zor olacak...

Flor veriyo musunuz bebişlere??

ıNAYSA çağan napıyo 8,500 kilo olmuş maşallah bence kötü değil..

YEŞıM bayıldım fototlara hatta çok kıskandım en kısa zamanda biz de çektircez. Maşallah hepsinde de çok tatlı

aaa AYŞEGÜL'e yazdığım şeyler çıkmamaış. tekrar yazayım canım geçmiş olsun , yaşadıkların bize de ders oldu uyanık olmak lazım kimseye güvenmiceksin. Çalınanlar ayrı bir dert tekrar onları yerine koymak ayrı bir dert.. İşin zor , kolay gelsin..

Benimde bi kere arabama girip ne var ne yoksa almışlardı. o akşam o zamnki erkek arkadaşım kocamla tatile çıkacaktık valizler , notebook falan arabadaydı. bi yemek yiyelim dedik döndüğümüzde arabanın içi bomboştu. Ay tatil falan kalmıştı..

herkese günaydın...duygucum geçmiş olsun ayy kimbilir nasıl acıyodur allah sabır versin...hoşgeldin özlemiştik sizi..
ayşegülcüm terslikler almış başını gidiooo..nasıl kayıtta olmazmış allha korusun daha kötü şeylerde olabilirdi o zaman ne olacktı bu nasıl bi sorumsuzluk yaa...boşver cnm sıkma canını bu kadarla kaldın ya şükret..o gerizekalıda allahından bulsun

ayşegül senin yaşadığın olaydan derste çıkarmamız gerekiyor. demekki artık taksiye binerken plakasını ve hangi duraktan olduğunu alıcaz. gerçi korsan taksicide dolu piyasada ama ..aklıma geliyo ya plaka da yanlışsa diye ne biliyim modelini falanda mı almak lazım ki..
bide taksicilerde fatura kesiyo bildiğim kadarıyla olmadı her taksiciden fatura isteyelim. bu pislikler rahat ça cirit atamasınlar ortada dimi. ( sözüm bu taksici gibi olanlara)

ay nilde ne kötü yapmış öyle içim sızladı valla. dünde benimki uyku arası ağzından çıkarırken dişleriyle sıkıştırıp çıkardı. korkuyorum ya.. bide bunlar büyüdükçe bi dönem daha çok ısırıyolarmış. ay vay dedikçe de zevk alıp daha çok yapıyorlarmış. en iyisi sheeda nın dediği gibi cezalandırmak herhalde..

çağan uyuyo bende uyusam iyi olacak. bu gece bizimki nerdeyse hiç uyumadı. gece bi ara nerden doğurdum ben bunu diye söykendim allahın gücüne gitmesin. yorgunlıuk uykusuzluk çok kötü çok..

serpil..

bizim gecemizde çok kötü geçti...bende uykusuzum ama yeşiminde dediği gibi halime yinede şükrediyrm..kızlar sizde hiçbirzaman yakınmayın gerçekten görmediğimz bi çok şey var hayatta...ve bizler bu kadar ii şeylere sahipken bebişlerimizi daha ii bakıp daha ii yetiştirmeliyizz

benim olaydan evet ders çıkarılabilir mesela mümkün olduunca duraktan çağırıp binmek daha doğru, snra ben bağdat caddesinden binmiştim sanırım daha zengin muhitlerde dolaşıolar, bi de asla ama asla çantanızı tutmak isterse vermeyin adam gözümün içine baka baka ben arabayı açarken fermuarı açmış almış

dün çok komik bişey oldu, işte hsonu ben cüzdanımı çaldırdım, eşimin şantiyesini sel bastı yeni döşediği boruları sökmüş götürmüş çok zarar gördük bu hsonu yani, neyse dün alışverş merk gittik ikimizde karabulut gibi dolaştık indik otoparka ara ara araa belki yarım saat araba yok yerine dikkat etmemişiz ama her yere baktık bu arada eşim benden ayrıldı biz nazla bekle bekle bi geldi bulamamış kesin çalındı dedik artık ağlamak üzereydim kiiiii ne göriim bodrm 1deymişiz başka kat varmış:)))))neyse indik arabayı görünce serap görmüş gibi olduk sevindik baya eşeğimizi kaybettik bulduk

günaydın herkeseopuyorumnanaktangüzel birgün geçirirsiniz umarım

ben oğluma hergeçen gün dahada bağlanıyorum.yaramazlık yapıyorya birde beni kızmasın diye zorla gülmeye çalışıyor ya da başlıyor alkışa..canım benim ya..öpmeye doyamıyorum bazen içime sokasım geliyorkaydirigubbakcemile5ne kadar zevkliymiş çocuk büyütmek tabiki zorluklarıda çok ama dünyanın en güzel varlığı bebeklerimiz ve en güzel duygusuda annelikmiş.:1hug::asigim:bugün dert yanmak yerine oğluma olan sevgimi anlatayım dedim...

kıslar hergünn ki gibi dertler gene uykusuzluk napacaz bilmiyom valla...
alishacım ne kötü bişey yaşamışsın geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım yaa ben tek iken taksiyi hayatta tercih etmem zaten korkarım...
yaramaz nil naapmış öle geçmiş olsun canım...
balımcım doğru söylüyosun hergün dert yanıyoruz bugünde sevigimizin büyüklüğünden bahsedelim...
canımın içini şimdi uyuttum bende bugun tatil ilan ettim kendime birtek süpürgeye çekicem evi okadar ya dün misafirimiz vardı öldüm yorgunluktan...
oğluşumda sağolsun akşam 17 de kalmıştı en son daha sonra 10,30 da yatağa düştü oda zorla uyuttum.. gene çok uyandı deli edio bazen ama olsun bunların hepsi geçici rabbim sabır versin de dayanırım napayım diorum başka çaremiz yok...
bu arada kıslar demiştim ya oğlumun pipisi sıyrılmıyo die eşimin iş yerindeki doktorun eşi çocuk doktoruymuş..eşime demişki sıyrılmıyosa pipisi iltihap yapar ve o iltihap çocuğu rahatsız eder ondanda uyumayabilir çocuk demiş... bayram sonrası il işim oğlumu hastaneye götürüm göstermek olucak gerekirse hemen sünnet ettiricez... düğünü daha sonrayada kalsa olur napalım yani...

aynen balım o büyüdükçe benim de sevgim bağlılığım büyüyo ona karşı.eskiden daha sabırsızdım daha kolay sinirlenirdim yeri gelir çocuğu azarlardım şimdi ne kadar huysuzluk da yapsa uykusuz da kalsam mutluyum:)mesela şuan çok uykusuzum yine gece uyanıp durdu ama artık doğal geliyor:)

geçmiş olsun cnm yaa..çok komik olmuş gerçekten...

ohh maşşaaallah ne güzel nazar değmesin..

geçen gün ne düşündüm kızlar sizle de paylaşayım.sizi bilmem ama ben ilk denememde hamile kaldım.yani hiç bebek özlemi yaşamadım.olsun dedik ve oldu binlerce şükür.eğer senelerce bekleseydim bu bebeği acaba o zaman daha mı sabırlı olurdum.hiç çaba harcamadan sahip olduğum için mi dert yanıyorum bazen.sinirlendiğimde kendimi çok kötü bi anne gibi hissediyorum.size de oluyo mu?

deniz neden bayram sonrasını bekliyosun belki çocuk ondan durmuyo çişini yaparken zorlanıyo hemen götür derim en azından dr sünnnet yapmasada başka bişi yapar ilaç verir en azından yazık yavruya

ayyy ewet sorma ben ya bazen bana öyle oluyo ben 10 ayın üzerine hamile kaldım ama ben okadar sabırlı diilim.. kızdığımda kendimi üvey anneymiiş gibi hissediyorum kendime gelince napıyorum ben deyip yavruma sarılıyorum... daha sonrada deliriyorum galiba ben die düşünüyorum...

deniz neden bayram sonrasını bekliyosun belki çocuk ondan durmuyo çişini yaparken zorlanıyo hemen götür derim en azından dr sünnnet yapmasada başka bişi yapar ilaç verir en azından yazık yavruya

ayy canım haklısın aslında dur ben eşimle bi konuşayımda götüreyim yarın felan randevu işini halledebilirsek hemen götüreyim yarın yaa düşünemedim.. ilaçlık bi durumu varmıki acaba hani iltihabı kurutup öylemi yaparlar acaba sünneti ne bilim ya düşünemedim...

merhaba
kıslar balım ne iyi yaptın hep burdan şikayet ediyoruz meleklerimizi
sevgimizi hiç haykırmıyoz tüüü bize
çok ayıppp

geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir yavrucak.sünnet olursa da ilerde rahat edersin.biz 7 günlük yaptırdık hiç bişey anlamadı.tabi anne için zor ama onların iyiliği için...

meseLA BEN oğluma sadece bir gece bağırdım
o oldu ertesi gün çok vizdan azabı çektim daha da bağırmadım
sinirlerim alınmış gibi oluyorum o huysuzlandıkça çok şükür
bazen dayanamayacğmı düşünce eşime verip uzaklaşıyorum bi süre
o benim yüreğimm herşeyimmm iyiki doğmuşum iyiki doğurmuşum dediğim

deniz tabiki hemen götür derim bende beklemeye ne gerek var ki
çocuk ondan huysuz sanırım ben olsam hiç beklemezdim bugün götürürdüm
imkanım dahilinde nereye götürebilirsem acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…