geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir yavrucak.sünnet olursa da ilerde rahat edersin.biz 7 günlük yaptırdık hiç bişey anlamadı.tabi anne için zor ama onların iyiliği için...
aynen balım o büyüdükçe benim de sevgim bağlılığım büyüyo ona karşı.eskiden daha sabırsızdım daha kolay sinirlenirdim yeri gelir çocuğu azarlardım şimdi ne kadar huysuzluk da yapsa uykusuz da kalsam mutluyum:)mesela şuan çok uykusuzum yine gece uyanıp durdu ama artık doğal geliyor:)
bu arada yanlış alıntı yapmışım diğer mesajına yazmak istemiştim
özlem çekseydinde aynı olurdu bence...ben iki düşük yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım.aklıma geldikçe yine gözlerim doluyor...hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyordum ve çocukları o kadar çok severdimki..sonra bebeklerden çocuklardan soğudum hiç sevmek bile istemedim...off ne günlerdi eşimi bile suçladığım zamnalar oldu sen çocuk istedin işte gördünmü olanları diye...hamile kalmadan iki ay önceside bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim eve kendimi zor attım bir ağladım ama evi dar ettim...belki kıskandım belkide üzüldüm ama iki aysonra hamile olduğumu öğrendim...ben hastalık geçirir gibi hamilelik geçirdim...haftada bir yada 15 günde bir kontrole gittim hergün iğne vurundum göbeğimden kolumdan..her tarafım mosmordu...şimdi bu yaşadıklarıma değdimi evet hemde yaşadığım acının bin katı fazla bir mutluluk olarak..ama arada benimde sabrım kalmıyor yaşadıklarımı unutuyorum kızıyorum eymene ama sonra bir aklıma geliyor ben ne zorluklarla bir bebek sahibi oldum allahımın zoruna gider diyorum..o yüzden bugün dert yanmak yerine oğluma olan sevgimi paylaştım..:kedi::asigim:
cok sagol canim, kotu bir zamnlamaydi defne icin yoksa ben daha cektirecektimKızlar yumurtanın beyazını napıyosunuz ben hep atıyorum ama yazık ya her gün bir yumurta beyazı çöpe gidiyor.
evde yemeklik bişey kalmamış , ne yemek yapcam bilmiyorum( zaten ne yemek yapcamı bulmakta hep zorlanmışımdır hep aynı şeyleri yapıyorum şimdi iyiyce zor olacak...
Flor veriyo musunuz bebişlere??
İNAYSA çağan napıyo 8,500 kilo olmuş maşallah bence kötü değil..
YEŞİM bayıldım fototlara hatta çok kıskandım en kısa zamanda biz de çektircez. Maşallah hepsinde de çok tatlı
canim ya ben istemedigim halde kaldim yani zaten korunuyordumgeçen gün ne düşündüm kızlar sizle de paylaşayım.sizi bilmem ama ben ilk denememde hamile kaldım.yani hiç bebek özlemi yaşamadım.olsun dedik ve oldu binlerce şükür.eğer senelerce bekleseydim bu bebeği acaba o zaman daha mı sabırlı olurdum.hiç çaba harcamadan sahip olduğum için mi dert yanıyorum bazen.sinirlendiğimde kendimi çok kötü bi anne gibi hissediyorum.size de oluyo mu?
gittim foto çektirdim kimlikler için, buarada cüzdan taşımıycam artık die cebime koydum paramı..muhtarlığa uğradım fotoğrafçıdan bi belge almak lazımmış nüfus müd gitmeden, elimi cebime bi attım para yok:))))ahah düşürmüşüm kafayı yedim neyse adam parasız yaptı işlemimi, dönüşte artık sölene sölene bari dedim bi sigara içiiim eve gidince, girdim tanınmadık bi bakkala:)dedim en ucuz sigara hangisi buarada arabanın gözünde 3250 para vardı,adam maltepe var dedi:)o sırada bi kız ben veriim olmaz öle şey dedi marlboro alcak param oldu:))))ve yolda bi araba yanaştı yol sorucak sandım naz çıngıraanı düşürmüş onu verdi yani yuh ne dengesiz bi memleketiz yani bunu anladım iisi çok ii kötüsü berbat
gittim foto çektirdim kimlikler için, buarada cüzdan taşımıycam artık die cebime koydum paramı..muhtarlığa uğradım fotoğrafçıdan bi belge almak lazımmış nüfus müd gitmeden, elimi cebime bi attım para yok:))))ahah düşürmüşüm kafayı yedim neyse adam parasız yaptı işlemimi, dönüşte artık sölene sölene bari dedim bi sigara içiiim eve gidince, girdim tanınmadık bi bakkala:)dedim en ucuz sigara hangisi buarada arabanın gözünde 3250 para vardı,adam maltepe var dedi:)o sırada bi kız ben veriim olmaz öle şey dedi marlboro alcak param oldu:))))ve yolda bi araba yanaştı yol sorucak sandım naz çıngıraanı düşürmüş onu verdi yani yuh ne dengesiz bi memleketiz yani bunu anladım iisi çok ii kötüsü berbat
yeşim yumurta kabuktan çıktıktan sonra çok durmaz bozulur
ben ogün tüketmeyeceksem atıyorum ki genelde hep atıyorum o gün tüketemiyrm
napılır bilmiyorum ama saklamakta anlamsız zaten besin değerini geçtim zehirler bile allah korusun
bu arada bende gün aşırı veriyorum yumurtayı pek sevmioo kerem tiksindirmemek için
ayşegüll taksici olayından sonra kapmışsın arabayı:)
ne güzel ist trafiğinde sürebiliyorsun demek
ankaranın trfğne bile cesaretim yokkk ki daha düzenlidir
ama dolmuşcular korkutuyo beni burada adamlrın trafik krol anlayışleri
yok kafalarına göre durup kalkıyolar
magandalarda ayrı tabii
ayy yok ben hiç cesaret edmiycem snırım
bi kere kaza yaptım ogünden beri geçemiyorum direksiyona
şehirler arası yolda hemde 140km hızla annem babam kardeşim vardı arabada
nasıl bi dehşetti anlatamam yaşadığim
aklıma geldi şimdi((((
selam başak
ankara trafiği ist. göre daha tenha oluyor ama ist herkes daha bi güzel araba kullanıyor ben de şehirde kullanmayı hiç sevmiyorum
Allah korumuş o hızla iyi kimseye bişey olmamış (olmadı di mi)
gözlemlediğim kadaıyla böyle kazalardan sonra hemen kullandın kullandın yoksa tekrar cesaret etmek zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?