2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir yavrucak.sünnet olursa da ilerde rahat edersin.biz 7 günlük yaptırdık hiç bişey anlamadı.tabi anne için zor ama onların iyiliği için...

sünnet düğünü felan olsun kendide bilsin azcık yürüsün o elbiseleri giysin istedim ama sanırım olamayacak bi mevlitlede atlamak istemem ama bakalım belki ilerde yaparım düğününü!!

ya o iyi olsun da gerisi boş tabiki götürücem bakalım yarına ayarlamaya çalışıcam ama!!

bu arada yanlış alıntı yapmışım diğer mesajına yazmak istemiştim

özlem çekseydinde aynı olurdu bence...ben iki düşük yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım.aklıma geldikçe yine gözlerim doluyor...hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyordum ve çocukları o kadar çok severdimki..sonra bebeklerden çocuklardan soğudum hiç sevmek bile istemedim...off ne günlerdi eşimi bile suçladığım zamnalar oldu sen çocuk istedin işte gördünmü olanları diye...hamile kalmadan iki ay önceside bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim eve kendimi zor attım bir ağladım ama evi dar ettim...belki kıskandım belkide üzüldüm ama iki aysonra hamile olduğumu öğrendim...ben hastalık geçirir gibi hamilelik geçirdim...haftada bir yada 15 günde bir kontrole gittim hergün iğne vurundum göbeğimden kolumdan..her tarafım mosmordu...şimdi bu yaşadıklarıma değdimi evet hemde yaşadığım acının bin katı fazla bir mutluluk olarak..ama arada benimde sabrım kalmıyor yaşadıklarımı unutuyorum kızıyorum eymene ama sonra bir aklıma geliyor ben ne zorluklarla bir bebek sahibi oldum allahımın zoruna gider diyorum..o yüzden bugün dert yanmak yerine oğluma olan sevgimi paylaştım..:kedi::asigim:

Son düzenleme:

Allah evladını sana bağışlasın acısını göstermesin.çektiğin sıkıntılar karşısındaki sabrına da mükafatını vericektir emin ol.inşallah her zmaan pozitif oluruz meleklerimize karşı.mutlu çocuklar olarak büyürler,büyürüz...

denizcim belki iltihap vardır dediğin gibi iltihap varsa önce ilaç verirler sonra sünnet ederler.ama belkide sünnetlik bi durum yktur da huysuzluğu diştende olbilir enn iisi dra gitmek..

faziletçim çok güzel anlatmışsın..kolay dıoğup büyümüolar..inş onlarda ilerde bizlere karşı hayırlı birer evlat olurlar..

selam kızlar..
duru bu sabah koltuk örtülerini kaldırmıştım örtü olmayınca tutunamadı deri olduğu için kafa üstü parkeye yapıştı ay bukız ömrümden 20 yıl götürdü :çok üzgünüm:
kocaman halı var gitti nereye düştü ben 9 aylık yürümüşüm sanırım bizimkide yürücek ay dertler artıyo giderek emeklerken bile daha rahattım akannehir

cok sagol canim, kotu bir zamnlamaydi defne icin yoksa ben daha cektirecektim
1 yasinda yine goturecegim ins.
ben sakliyorum bir kapta beyazlarini zaten ben 2 gunde bir yumurta veriyorum
hergun agir olur diye vermiyorum. beyazlariylada bir tane tatli varya beze
diyorlar ondan yapicam nasil olucka bilmiyorum.

ben hergun flor veriyorum canim
inci 8,5 kilomu cagan masallah annesi benimki bile 8 kilo ?
yemeside duzgun ustelik

Aysegulcum ya cok skntili gunler gercekten Allah yardim etsin, araba olayida komik olmus. ama insanin omrundende gitmistir ya farkedene kadar

canim ya ben istemedigim halde kaldim yani zaten korunuyordum
hamile kaldigimda aldirsakmi diye konustuk hatta esimle o istemiyordu cunku
ve bende biraz gurur yaptim yani benden olucak cocugumu istemiyor ben hic sana
cocuk dogurmam diye
sonradan kendime geldim ne yapiyorum diye, Allah vemis ben kimi istemiyorum diye dusundum
birde o ara maddi acidan acayip kotu bir durumdaydik. neyse dogurmaya karar verdim
ve dogurdum iyikide esime uyup cahilce birsey yapmamaisim
kendimi asla affetmezdim. bende sinirleniuorum bazen ama inanki kendimi astim
normalde asla sabredemeyecegim seyelri kizim yapinca gozume bile gorunmuyor
mesela henuz temizledigim bir yeri tukurmek suretiyle mamasiyla kirletince hiic sinrilenmiyorum, gozume batmiyor
ama tabi coook uykusuz ve yorgunsam kiziyorum
yansitmamaya calisiyorum ama anliyor cingoz

suanda salliyorum ve uyumuyor
ama kizimi coook seviyorum iyiki var iyiki dogurmusum haytim anlamlandi onunla
canyoldasi oldu boncugum

gittim foto çektirdim kimlikler için, buarada cüzdan taşımıycam artık die cebime koydum paramı..muhtarlığa uğradım fotoğrafçıdan bi belge almak lazımmış nüfus müd gitmeden, elimi cebime bi attım para yok:))))ahah düşürmüşüm kafayı yedim neyse adam parasız yaptı işlemimi, dönüşte artık sölene sölene bari dedim bi sigara içiiim eve gidince, girdim tanınmadık bi bakkala:)dedim en ucuz sigara hangisi buarada arabanın gözünde 3250 para vardı,adam maltepe var dedi:)o sırada bi kız ben veriim olmaz öle şey dedi marlboro alcak param oldu:))))ve yolda bi araba yanaştı yol sorucak sandım naz çıngıraanı düşürmüş onu verdi yani yuh ne dengesiz bi memleketiz yani bunu anladım iisi çok ii kötüsü berbat

yeşim yumurta kabuktan çıktıktan sonra çok durmaz bozulur
ben ogün tüketmeyeceksem atıyorum ki genelde hep atıyorum o gün tüketemiyrm
napılır bilmiyorum ama saklamakta anlamsız zaten besin değerini geçtim zehirler bile allah korusun
bu arada bende gün aşırı veriyorum yumurtayı pek sevmioo kerem tiksindirmemek için

şeyda naber görüşemedik baya oldu?
nasılsınız? efe sen?
yeme sorunu var mı?
topiğin genel sorunu diye sordum:)

zemuszemus
herşey düzeliyor demek , bu kadar şeyi üst üste yaşadın şimdi de inşallah bir sürü güzel şey yaşarsın

sanda aksilikler ustuste geliyor
calinma , kaybolma
nazarami geldiniz acaba ben negatif elektrige inaniyorum canim sen
dua filan okuttur annene yada herhangi birine gecmis olsun tekrar
birde bel cantalari var onlardan kullanirsan hem calsrimazsin hemde dusme
durumu olmaz
evet iyiside cok iyi olur

ayşegüll taksici olayından sonra kapmışsın arabayı:)
ne güzel ist trafiğinde sürebiliyorsun demek
ankaranın trfğne bile cesaretim yokkk ki daha düzenlidir
ama dolmuşcular korkutuyo beni burada adamlrın trafik krol anlayışleri
yok kafalarına göre durup kalkıyolar
magandalarda ayrı tabii
ayy yok ben hiç cesaret edmiycem snırım
bi kere kaza yaptım ogünden beri geçemiyorum direksiyona
şehirler arası yolda hemde 140km hızla annem babam kardeşim vardı arabada
nasıl bi dehşetti anlatamam yaşadığim
aklıma geldi şimdi((((

elektrik diyorum ya ne kiroyum enerji diyecektim negatif enerji :)

yaa ben bilmiyordum
sagol canim ya atayim o zaman iyikide yapmamisim
40 yilin basi tutumluluk yapayim dedim onuda yuzume gozume bulastiracaktim az kalsin

selam başak
ankara trafiği ist. göre daha tenha oluyor ama ist herkes daha bi güzel araba kullanıyor ben de şehirde kullanmayı hiç sevmiyorum

Allah korumuş o hızla iyi kimseye bişey olmamış (olmadı di mi)
gözlemlediğim kadaıyla böyle kazalardan sonra hemen kullandın kullandın yoksa tekrar cesaret etmek zor oluyor

yok olmadı çok şükür canım mucizevi bir şekilde atlattık
dediğin gibi hemen geçmezsen direksiyona bi daha geçemezsin dediler ama
ben bi kere deneye bildim sadece başarısız oldum ellerim ayakların zangır zangır titredi
tekrar bile deneyemedim denemeyi geçtim bi ara arabaya bile zor biniyordum başkasının kullandığı sürekli tetikte ter dökerek inene kadar ama onu atlattım

aaaa hayırlı olsun ilk dişiniz canım darısı bizim başımıza....

incicimmmmm sobeee
nasılsın incicim ya nerelerdesin? görüşemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…