2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Basakcim hayirli olsun disiniz :) devamida hemen gelri insallah
batuhanin da oyle olmustu sanirim

hosgeldin Gamze nasilsin? bebsi nasil ?

Şeydacım selamlar
Ya kızlar bişi sorcam,Zeynep Bade nin göz altında bazen de üstünde isilik tarzı oluşumlar var..Kontrolü 16 sında,çevremdekiler panikleme diyor ama canım sıkılıyor..
Hani geçiyo ama bi daha çıkıyor,böyle bir döngü
Bi de tutunup ayağa falan kalkmıyor,tembel teneke oturuyor habire..kıçının üstünde habire geri geri gidiyor

Yeşimcim merhaba
Fotoğraflara bayıldımmmm,Çok tatlı canım benim
ıyiyiz şükür de geceleri sık uyanıyoruzz,geç yatırmaya da alıştırdım kesmiyor,habire meme istiyor..Aman çok şükür sağlıklı olalım da....
Sen nasılsın bayan hamarat?

aynen beinkide oyle geri geri gidiyor
emeklemiyor henuz yurutecle gidiyor ama oda yan yan
bir dogru gidemedi yani

isiliklerde sicaktan nemden diyecegim ama
elleri heryerde simdi bebeklerin acaba bir yerden toz falan alip gozunemi surtuyor
birde alerji geldi aklima ama bence bekleme 1 gun kalmis zaten
tabi sen bilirsin

captan dustuk artik gamze
2 kere borek yaptim attim biri tuzlu oldu biride tuzsuz
kariyerime profiterol uzerinde devam etmeye karar verdim :)

bizimkide 2 gundur 9 gibi yaityor
masallah , ins boyle devam eder, bende dinlenirim en azindan
3 gundur pek huzurumuz yok gibi ama idare ediyoruz

Yok hayatım sen maşallah becerirsin...
Sabırlısın hem,oralarda kolay mı yaaaa...Herşeyden önce seni takdir ediyorum,bebekle yaban ellerde psikolojini sağlam tutyosun

gamze hoşgeldinn...az kalmış zaten sık dişini alerji falandır belkide..inş kötü bişiyi yoktur..geçmiş olsun
başak dişiniz hayırlı olsun...bizim 6.yoldaa

selamlar
sedakt bisküvi carfursada var canım ben aldım

aa sevindim cnm neydi ismi ya ben bakamadım bi yaz sana zahmett canım
buarada ben üç gecedir biberonda milupa devam sütüne yine milupa pirinç unlu muhalebiden ekliyorum bikaç kaşık hem daha yoğun oluyo hemde daha doyurucu ve duruda severek içti işede yaradı galibaa

selam kızlar kaanla ugrasıyorm su ara hıc ama hıc durmuyor problemlıyız

esımsız evlılık yıl donumu kutluyorum 6 yılı gerıde bıraktık

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm bundan sonra da nice mmutlu seneler dilerim tabi eşin ve bebeğinle

hoşgeldin cnm tatil nasıl geçti hiç anlatmamışın bayada oldu sanki siz gidelii

gülermisin ağlarmısın valla kıs sen bi kendini okut kurşun murşun döktür ne bu bulutlar böle siyahından:)))
neyseki güzel şelerde olabiliyomuş en azından
he bide yanaşan arabaya adres sorcak heralde diyebilmişin kıss ii kapkaççı sanmadın ee bukadar olumsuzluktan sonra sansanda hakkındır
bide bu site güvenliğinin kayıtta olmaması suç deilmi cnm yanii eğer öleysee gerekli noktalara şikayet etmelisin bence işlerini daha düzgün yapsınlar.

bizde dün gezdik acık ailcek okuyamadımda geçmiş bugünde yarı iş yarı okuma anca bitirdim valla

selamlar sheeda canım çağan henüz 8 kilo yeni oldu sen yanlış anlamışssın galiba neyse işallah bundan sonra daha çok alır dicem ama yine yememe olayı had afhada zorla bir kaç kaşık ağzına tıkıyorum
yeşimim eğer çağan emiyor olsa zaten ben ne beslenmeyi nede kiloyu sorun etmem canım ama emmediği için bütün vitaminleri dışardan alması gerekiyor bu yüzdende yemsi bir şekilde artık hayırlısı bu olay beni çok kastı bir süre bu durumdan konuşmucam yoksa daha çok bunalıyorum
denizim bayram temizliğine başladım o yüzden ara ar girdim tam yazıcam bu sfer çağan huysuzuk yaptı yazamadım canım nasılsın şahap nasıl yarına biter işallah temizlik olayım sıkı tutarsam
sevdacım heronun bebe bisküvisi zaten görürsün mavi paket ay şeklinde
tatil dönüşü gelenlşer hoş gelmiş
gülce senin kız hala yürümyormu ben nille duru yürümeye başlamışlardır diyordum çağanda koltuklara tutunup odada dolaşıyor birde taytay yapmaya başladı oğlum

iftar saati gelmek üzree az kalmış gidimde asayı hazırlim hayırlı iftarlar hepinize

ayşegül kız bencede siz nazar olmuşsunuz..nas ve felak surelerini oku istersen evde..gerçekten durumun bi ii bi kötü olmuşşş..

herkese hayırlı iftarlar.

slm arkadaslar bugun ögretme atamaları sonuclandı 68 ile atanamadım mafoldumbensehirdısı yazmamıstım bizim baraj 65 de kaldı benden düşük puanlılar atandı:gitme:cok mutsuzum cooooooksenağlama

üzülme filizcim hakkında hayırlısı olsun bu memlekette okusan suç okumasan suç, kızımın kendi de istemesse tabi asla burda bi üniden mezun olmasını istemiorum..
ii geceler kızlar öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…