2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar,

coktandir giremedim su kan olayini hala arastiriyorum ama sanirim benim diyet devam edecek artik dusunmuycem de yoruldum...neyse sizler nasilsiniz? gecmisi okuyamadim pek...sanirim okuyamam da hazirlik var evde..toplaniyorum yarin aksam 11de ucagimiz kalkacak ve insallah paris uzerinden toplamda sanirim 13-14 saat sonra tr.de olacagiz...dua edin kizlar cunku korktum bebekle...insallah sag salim kazasiz geliriz....gelince de bi sure giremem kayinvalidenin evinde internet yok..ama anneme gecince ekimde yazarim...bu arada bi gozum de tv.de dogum programi...sadece dogumlar var...ay az once gozumun onunde kestiler kadini...bebegi cikardilar..ne ic aciciyim...neyse...

herkesleri ve bebekleri opuyorum benimkinden sesler geliyor..uyanmis olabilir....

Barcli canım hoşbulduk...Sen nasılsın?
Filizcim herşeyin hayırlısı..Zaten ist dışına çıkmak istemiyodun..Vardır bunda da bir hayır
Ayşegül çok çok geçmiş olsun,ciddi anlamda sana bi ton kurşun lazım, ancak arındırırsın bu nazarları..

lida sağ salim kazasız belasız gelin inş...hayırlı yolculuklrr..
bende iiim gamze saol..böcükle uğraşıyom işte ne olsun

Aman hepimiz aynı işte...
Çorbaydı çalandı zaman geçiyor barcli..Valla zamanın çoğunu kızıma çorba uydurmakla geçiriyorum

ben kullanıyorum multitabs gamze
ewt her işte vardır bir hayır bekleyip görücem artık

canım kadir tuğcuya inaysa diye biri böyle bir soru sormuş ben de nick aynı yaş aynı olunca sen zanettim başkasının olacağı aklıma gelmedi çok pardon

hocam merhaba oğlum tam 8.5 aylık oldu bugün itibari ile kilsu 8.500 boy 71 baş çevresi 46 cm oğluma günlük 500 cc süt vde mutlaka et yedirmeye çalışıyorum onu dışında birde meyve yiyor yoğurt ve muhallebi türlerini asla yemiyor kahvaltı olayımız ise bir türlü oturmadı sizce gelişimi nasıl yoğurt vede kahvaltıda zorlamıyorum pğlumu acaba illaki yemesi mi gerekli

gelişim - ANNELER FORUMU

sheeda canım bizimki süt içse ben göbek atarım valla malesef oraya üye değilim keşke ben olsaydım o
ama ilginç benimle aynı niki kullanıyor

iyi geceler kızlar nasılsınız? ben hiç iyi diilim şahp yeni uyudu huzursuzluk gene hat safhadaydı bende bile durmaz oluyo deliricek gibi oluyorum... ona bağırmamak için kendime zarar veriyorum...bugunkafamı yumruklamaktan başım ağrıdı okadar kötü duumdayı ya....
incicim kolay gelsin güle güle kirlet ewini...
bu arada multitabs nedir die sorsam çokmu cahilce olur???

saol denizim bitmedi işallah yarın bitirim kıslar az önce acaip düştüm çağana bakar vede buraya yazarken tabiki hoş olmadı eşimde kızdı bana vede haklıydı bir süre buraya uğrayamıyacağım kendinize ve bebeklerinize iyi bakın hoşçakalın

ayy incicim ya geçmiş olsun bişi oldu mu ki...bekliyoruz seni inş fazla açmazsın arayı..
denizcim sende yumruklama kafanı götür cocuğu bir an öne dra da sende rahatla oda rahatlasın cnm yaa
herkese ii geceler

iyi sahurlar bayanlar... yatmadan bir bakayım dedim... ama kızım baktırmayacak

inci geçmiş olsun. Çok bekletme bizleri...

Son düzenleme:
evett aybüke hanım uyandı ve yarım saattir uyutmaya çalışmama rağmen uyumadı.. ışte burdayız... Sabah babamızın toplantısı olduğundan bugün gece mesaisini ben yapıyorum....

Gunaydin hanimlar
yine uykusuz bir gune merhaba dedik bugun
kizim aksam masallah 9 :30 gibi yatti ve arada emzirdim uyudu sabaha kadar yani
6 ya kadar , bende biraz keyif yapayim diye gec yatmistim,
tabi uykumu almaadim sabahta kahvaltisini verip yatayim dedim
velet birakmadi suan o uyuyor ama benim kafam sersem gibi,
bacaklarim titriyor resmen demin uzandim bu sefer uykum kacmis uyuyamadim
garip bir hal icindeyim yani

slm arkadaslar bugun ögretme atamaları sonuclandı 68 ile atanamadım mafoldumbensehirdısı yazmamıstım bizim baraj 65 de kaldı benden düşük puanlılar atandı:gitme:cok mutsuzum cooooooksenağlama

canim ya uzulme bende 79 aldim 2 yil once bende atanamamistim bende girmedim bi daha
saglik olsun arada alimlar olmuyormu ek yerlestirme orayada basvurusun
belki seneye yine denrsin hem metinde buyumus olur biraz

tubacim cok sanslisin masallah bak arada kocana paslayabiliyorsun aybukeyi
ama benim oyle bir durumum yok hersartta kosulda ben ilgilenmek zorundayim
keske evelnmeden once sozlesme falan yapsaymisim simdi aklim olsa yapardim
valla :))) yuklu birde tazminat almistim simdiye :)

bende uykusuzum bugun vede uzun bir aradan sonra oruca basladim.
sahurada kalkamadim, ama olumsuz olmayacgim iyiyim iyiyim iyiyim

günaydın:)))
mvontecim üzü lme canım işallah ek atama falan olur..nie yazmadın şehir dışı,bekliodum ben buraya..:)
yeşim üzgünüm arkadaşım ya nie uyumuo bu çocuklar anlamıorum ben!??
okuyamadım gene geçmişi kusura bakmayın...v vopuyorumnanaktan

kıss geçmiş olsun ama hala temizlik diosun be canım,boşver azcık yat dinlen de hemen iileş ,gel..
seni ve çağanı öpüorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…