selamlar sheeda canım çağan henüz 8 kilo yeni oldu sen yanlış anlamışssın galiba neyse işallah bundan sonra daha çok alır dicem ama yine yememe olayı had afhada zorla bir kaç kaşık ağzına tıkıyorum
yeşimim eğer çağan emiyor olsa zaten ben ne beslenmeyi nede kiloyu sorun etmem canım ama emmediği için bütün vitaminleri dışardan alması gerekiyor bu yüzdende yemsi bir şekilde artık hayırlısı bu olay beni çok kastı bir süre bu durumdan konuşmucam yoksa daha çok bunalıyorum
denizim bayram temizliğine başladım o yüzden ara ar girdim tam yazıcam bu sfer çağan huysuzuk yaptı yazamadım canım nasılsın şahap nasıl yarına biter işallah temizlik olayım sıkı tutarsam
sevdacım heronun bebe bisküvisi zaten görürsün mavi paket ay şeklinde
tatil dönüşü gelenlşer hoş gelmiş
gülce senin kız hala yürümyormu ben nille duru yürümeye başlamışlardır diyordum çağanda koltuklara tutunup odada dolaşıyor birde taytay yapmaya başladı oğlum
slm arkadaslar bugun ögretme atamaları sonuclandı 68 ile atanamadım mafoldumbensehirdısı yazmamıstım bizim baraj 65 de kaldı benden düşük puanlılar atandı:gitme:cok mutsuzum cooooooksenağlama
saol denizim bitmedi işallah yarın bitirim kıslar az önce acaip düştüm çağana bakar vede buraya yazarken tabiki hoş olmadı eşimde kızdı bana vede haklıydı bir süre buraya uğrayamıyacağım kendinize ve bebeklerinize iyi bakın hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?