haklisin canim bu aksam erken yatacam , hic aliskanligim yok gunduz uykusunaGünaydın herkese,
monmtecim bunda da vardır bir hayır, Allah gönlüne göre doğru zamanda verecektir.
Yeşim sen de benim gibi gündüz uyuyamayanlardasın, bu gece en iyisi erken yat , bebişlerimize dgösterdiğimiz özeni kendimize de göstermemiz gerekiyor..
duzelir ins bir an once uykusu.kıs nw maşallahı bu gece hiç uyumadı yaa deli etti beni desem yeridir. dün iyi gibiydi ama bugun beter böcük.... kadir geceniz mübarek olsun kıslarr hepinizi öpüyorum...
maaleseeeefhuuu..uyuo musunusss??
ben de kutluyoru herkesin kadri gecesnigünaydın herkeze,rabbim duaya kalkan ellerimizi boş cevirmesin.
kadir geceniz mübarek olsun insALLAH
günaydın kıslar!!! bu gece uyumama rekorunu ben kırdım kimse geçemez beni çünkü oğlum hala uyumadı uyutuyorum gözümden uyku akıyo ama cırlamaktan uyumuyo.... şuan zombi gibi dolanıyorum evin içinde...incicim çok geçmiş olsun canım yaa. bekletme fazla meraklardayım...
Günaydın herkese,
monmtecim bunda da vardır bir hayır, Allah gönlüne göre doğru zamanda verecektir.
Yeşim sen de benim gibi gündüz uyuyamayanlardasın, bu gece en iyisi erken yat , bebişlerimize dgösterdiğimiz özeni kendimize de göstermemiz gerekiyor..
inaysa geçmiş olsun, burası keyif veren kötü bir alışkanlık gibi ; iş, güç kalıyor doğru dürüst bebeklerimizle bile ilgilenemiyoruz...
Deniz maşallah diyelim nazar değmesin.. Havalardan mıdır nedir Efe de son 2 gündür çok az kalkıyor ve 12 saat uyuyor.
herkesin kadir gecesi mübarek, tüm dualarınız kabul olsun..
haklisin canim bu aksam erken yatacam , hic aliskanligim yok gunduz uykusuna
bide yatakta debelenip durdukca basimda agiyor
duzelir ins bir an once uykusu.
maaleseeeef(
ben de kutluyoru herkesin kadri gecesni
benimkide uyandi
ben simdi diyorum balik versem mi biraz ama ne baligi bilmiyorum adini
biz yiyoruz tadida guzel
karar veremedim dokunurmu acaba???
firinda yaptim hafifte oldu ay bilemiyorum
aynen valla bende senin gibiyim...elvin nazda aynı çıt dessek uyanıooo eşlerin bu halde yemek yapmamıza şükretmeleri lazım...yeşim bu eşine de ki beenmiosa hizmetçi tutsun:)allalla ya çocukla yemek yapmak kolay mı sanıo, bi yemeği kaç saatte yapıorum git gel ve benim kızım uyurken çıt çıksa uyanıyo mecbur uyanıkken yapıcam ben topluorum o dağıtıyo zır zır ağlıyo düşüyo bacaklarıma tırmanıyo valla yemek yaptııma şükretsin benimki
ne kadar çok misafir var ya neden saklanıosunuz hanımlar ben anlamıorum bu işi
bugün biraz asabiyim sanırım galiba heralde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?