2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanımlar..herkes iyidir inşallah..kandilliniz kutlu olsun..bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olur inşallah..
montenin ablası rahatsızdı nasıl oldu?
sadakt hamiş di sanırım.gerçekten bebiş var mı?
başka haber var mı?
oğluşumla iyiyiz çok sükür..ben yazıyorum o siliyor..inatla yazacağım..oğlum oturduğu yerde emekliyor var mı bizimgibisi.)) yemek yemeyede yavaş yavaş geçiyoruz çok şükür bir sabah bir de yatarken yiyoruz..bu gün yemedik ama olur artık o kadar..yanlız kakası sorun oldu şimdide.günde iki üç kez yapan bebek şimdi 3-4 günde bir yapıyor.normal kaka oluyor ama .bir rahatsızlıkta vermiyor.dr da danışamadım henüz.inşallah normaldir

kimsenin olmadığı ana denk gelmişim.malesef çıkmak zorundayım..hepinizde öpüldünüz...

şu misafirlerden biri dürüstçe çıksın anlatsın affedicem hayır yani mantığı nedir saklanmanın bilelim bizde yaparız arada:))

aşıkçım filizin ablası daha ii ama hala yoğun bakımda sanıyosam, sevda hamiş bebeğin cinsiyeti oylamaya sunuldu:)
kaka sayıları değişken cnm artık büyüyolar hergün değişiyo huyu suyu hepsinin

Haklisin, ama ben kendim ugrasiyorum yoksa burda kafayi yerim
yemektir Defnedir derken aksam oluyor
sabah kahvaltiya herzaman kalkamiyorum bu sabah kalktim hazirladim baya sevindi
Alistirmamak lazm aslinda :))
Defne cok huysuzken dogru durust yapmiyorum zaten o yiyecek diye cocugumu aglatamam

slm arakadaşlar

öncelikle filiz allahdan acil şifalar dilerim ablan inş düzelmişdir.

uzun bi süredir girmedim çoğu şeyden habersiz kaldım inş herkez iyidir bizi merake denler bende kızımda iyizi.
miray henüz diş çıkartmadı ve aşırı derecede kabız doktorumuz dişlerden de olabilir dedi bilmiyorum artık ferrum da kabız yapıyor diye biliyorum neyse ferrumu kullanmak istemiyorum aranızda kullanmayan arkadaşlar varmı.

kadir gecemiz mübarek olsun güzel dualrınızın kabul olması dileğiyle

yeşim döktürmüşsün gene..,
ayşegül ya bişi yazamadım ben senin taksiciye ama tam anlamadım çünkü belki onun yorgunluğu vardır üstünde..
kan damlası veremiorum ben..
z<<<<<benim regl 19 gün gecikti..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 kere oldu die tırsmıorum..

offff çok yoruldum öldüm yorgunluktan varya bide sorsan sadece günlük ew temizliği birde şahap huysuz olunca yorulmamak elde diil. allahtan dedesi 2 dk dışarı çıkardı da rahatladım biraz... bu arada oğlumu galiba bayram sonrası sünnet ettiricez... iltihap yapmış pipisi ondan durmazmış... birde dişleri sertleşmiş yakındır çıkması dedi... aldık ilaçları geldik bakalım... nasıl olacak?

iyi akşamlar hanımlar.. heçç keyfim yok. Doktora gittik Allaha şükür sağlık sıkıntımız yok.... Ama kilo almamşı. Ben buraya 8350 yazmıştım ya meğersem 7950 olmuş. sadece 150 gr almış... ben bekliyorum ki 8500 bi baktım tartıya... of işte neyse yaa.. zaten iştahsız..

doktor diyetisyene yönlendirdi. O da çok hareketli o yüzden yediğini yakıyor olabilir dedi. Kaç gündür yemiyorda olan kiloyu yakacak diye korkuyorum neyse yaaa kiloyu dert etmicem diyorum hep dert ediyorum.. Allah hastalık, dert vermesin...

iyi akşamlar kızlar

bugün çok yoruldum bir sürü ev işi yemeğide yaktım sonra bir daha yemek yaptım birini zor yaparken iki kere yaptık valla neyse biraz dua edip yatıcam hepinize iyi geceler iyi kandiller

iyi akşamlar kıslar uzun ve yorucu bir günün sonundan merhaba hepinize çok yorgunum gene uykusuz gece bekliyo beni ama belki uyur bu gece dr a gittik pipisi sünnet olacak dedi ama önce iltihap kuruyacakmış... antibiyotik iyi gelir belkide rahatlar yavrum... sizler napıyosunuz?

sepetçi canım saol...

deniz geçmiş olsun cnm,çabuk iyileşir umarım
nohcoy bende dert etmiycem diyorum ama ediyoruz işte malesef diş çıkarıyorlar iştahsızlıkları ondan kabul etmek ve üzülmemek gerek ama bende kendime bile dinletemiyorum bunu bide sana akıl veriyorum gerçi:)
rabbim sağlık sıhhat versin huzur mutluluk neşe bereket evlerimize
dertlere deva hastalara şifa borçlara eda.....
yoksullara yardım etsin ülkemizi milletimizi korusun
tüm bebeklerimizi hastalıklardan nazardan şerden görünmez kazadan korusun rabbim
AMıN:!!

H.Z .AYŞE VALıDEMıZ(Kadir gecesinde okuması için)Peygamberimizden dua öğretmesini istemiş:
"Ya Resulallah!Nasıl dua edeyim."demişti
H.z peygamber ALEYHıSSELAM."Ya Aişe!"
"ALLAHümme inneke affüvvün,Kerimün tühibbül'afve ve fa'fü anni'diye dua et'diye buyurdu.
MANASI:"ALLAHım şübhesiz (gerçek) ki sen affedicisin.Kerem sahibisin.sen affetmeyi sevensin Ya Rabbi beni de affet."
BU DUA COK HAYIRLI BıR DUA ARKADASLAR HıÇBıR SEY YAPAMIYORSAK BUNU BOL BOL OKUYALIM GECEMıZ MÜBAREK OLSUN

Arkadaşlar hepimizin Kadir Gecesi Mübarek olsun..Allahım dualarımızı kabul etsin,herkesin evladına sağlık sıhhat hayırlı ömür,içinde bizim evladımıza da tabii..Bizleri de yavrularımızın başından eksik etme yarabbimm,hep beraber hayırlı,uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin

iyi akşamlar kızlar hayırlı kandilller
dün ve bugün hiç giremedim
dün ceylini doktora götürdük doktor kilosu için birşeyler yapmamız lazım dedi
çilekli süt tadında içeçekler varmış tıbbi amaçlı günde 3 tane ondan içireceksiniz dedi tanesi 5,6 tl
ama rapor çıkarttı kilosu ortalamanın 2 kilo altında diye devlet ödüyor yani
bugün de akşama kadar onun beslenmesiyle uğraştık
bademcik iltihabı olmuş antibiyotik verdi iştahı iyice gitti
işte böyle uğraştırıyor bu kız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…