talyacım baban nasıl oldu cnm
günaydın cici anneler
Talyacım çok üzüldüm canım Allah bir an önce sağlık sıhhat versin canım herşeyin hayırlısını versin
Ahucum çok zor bilirim görümcemin oğlu yemiyordu bebekliğinden beri 2 yaşında şimdi biraz yemeye başladı , ama zorladıkça daha kötü oldu zorlama sakın derim ben , bizim çocuğun iştahsızlığı psikolojikmiş bebekken zorla yedirdikleri için ileride daha zorlanırsın zorlama aldıkça vermeye çalış , akıl vermekle olmuyor biliyorum yaşadığımız için inşallah geçicidir en kısa sürede düzelir, şu an kaç kilo bizim dr Onat için 1 yaşında 10 kg olsa yeter daha fazla almasın dedi, ben zayıf çocuktan değil kilolo çocuktan korkarım dedi , boyu baş çevresi iyiyse kiloya pek bakmıyor bizim dr
Yeşimcim kaç gündür yazıcam fırsat bulamadım Defnenin resimleri bence çok güzel çıkmış kızına büyük haksızlık etmişsin o gün yakınarak canım , bebişcik ne yapsın uykusuz uykusuz hem poz vermiş hem birde çocuğu soymuşunuz giydirmişiniz poz verdirmişiniz uykusunu alan çocuk bile o kadar zahmete katlanamzdı yani hiiiç üzülme arkadaşım harika resimleriniz olmuş
Elifcim sizede geçmiş olsun havalar kötü bende korkuyorum kapıvericem bir yerden hastalık diye
Denizcim sizede geçmiş olsun canım ihaml etmeyin bir an önce yapın sünnetinizi bizde 1 yaşında düşünüyoruz kısmetse
Lajocum hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini, güzel neşeli yazılarını okuyamadık ne zamandır ( uç özgür kelebek lafınıda hiç unutmuyorum senin yazını gördükçe aklıma geliyor)
Günaydınlarrrrrgünaydın cici anneler
Talyacım çok üzüldüm canım Allah bir an önce sağlık sıhhat versin canım herşeyin hayırlısını versin
Ahucum çok zor bilirim görümcemin oğlu yemiyordu bebekliğinden beri 2 yaşında şimdi biraz yemeye başladı , ama zorladıkça daha kötü oldu zorlama sakın derim ben , bizim çocuğun iştahsızlığı psikolojikmiş bebekken zorla yedirdikleri için ileride daha zorlanırsın zorlama aldıkça vermeye çalış , akıl vermekle olmuyor biliyorum yaşadığımız için inşallah geçicidir en kısa sürede düzelir, şu an kaç kilo bizim dr Onat için 1 yaşında 10 kg olsa yeter daha fazla almasın dedi, ben zayıf çocuktan değil kilolo çocuktan korkarım dedi , boyu baş çevresi iyiyse kiloya pek bakmıyor bizim dr
Yeşimcim kaç gündür yazıcam fırsat bulamadım Defnenin resimleri bence çok güzel çıkmış kızına büyük haksızlık etmişsin o gün yakınarak canım , bebişcik ne yapsın uykusuz uykusuz hem poz vermiş hem birde çocuğu soymuşunuz giydirmişiniz poz verdirmişiniz uykusunu alan çocuk bile o kadar zahmete katlanamzdı yani hiiiç üzülme arkadaşım harika resimleriniz olmuş
Elifcim sizede geçmiş olsun havalar kötü bende korkuyorum kapıvericem bir yerden hastalık diye
Denizcim sizede geçmiş olsun canım ihaml etmeyin bir an önce yapın sünnetinizi bizde 1 yaşında düşünüyoruz kısmetse
Lajocum hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini, güzel neşeli yazılarını okuyamadık ne zamandır ( uç özgür kelebek lafınıda hiç unutmuyorum senin yazını gördükçe aklıma geliyor)
uykuluyusssssss
geçmiş olsun canım,umarım ilaç kuruturda hemen yaptırırsınız..offff çok yoruldum öldüm yorgunluktan varya bide sorsan sadece günlük ew temizliği birde şahap huysuz olunca yorulmamak elde diil. allahtan dedesi 2 dk dışarı çıkardı da rahatladım biraz... bu arada oğlumu galiba bayram sonrası sünnet ettiricez... iltihap yapmış pipisi ondan durmazmış... birde dişleri sertleşmiş yakındır çıkması dedi... aldık ilaçları geldik bakalım... nasıl olacak?
iyi akşamlar hanımlar.. heçç keyfim yok. Doktora gittik Allaha şükür sağlık sıkıntımız yok.... Ama kilo almamşı. Ben buraya 8350 yazmıştım ya meğersem 7950 olmuş. sadece 150 gr almış... ben bekliyorum ki 8500 bi baktım tartıya... of işte neyse yaa.. zaten iştahsız..
Allah kabul etsin canmım..iyi akşamlar kızlar
bugün çok yoruldum bir sürü ev işi yemeğide yaktım sonra bir daha yemek yaptım birini zor yaparken iki kere yaptık valla neyse biraz dua edip yatıcam hepinize iyi geceler iyi kandiller
oo yemek çok leziz olmuştur şimdik:)
geçmiş olsun canım,umarım işe yarar bunlar,kaç kilo şimdik:uhm:iyi akşamlar kızlar hayırlı kandilller
dün ve bugün hiç giremedim
dün ceylini doktora götürdük doktor kilosu için birşeyler yapmamız lazım dedi
çilekli süt tadında içeçekler varmış tıbbi amaçlı günde 3 tane ondan içireceksiniz dedi tanesi 5,6 tl
ama rapor çıkarttı kilosu ortalamanın 2 kilo altında diye devlet ödüyor yani
bugün de akşama kadar onun beslenmesiyle uğraştık
bademcik iltihabı olmuş antibiyotik verdi iştahı iyice gitti
işte böyle uğraştırıyor bu kız beni
geçmiş olsun..merhabalar herkese hayırlı kandiller..
nasılsınız?
ben kızı yine Grip yaptım bende gribim ailecek pert durumdayız :)
ah be canım Allah sağlık ve sabır versin..:Saruboceq:burcucum şimdi gördüm mesajını canım,sen gitmişsin ama, üzüldüm şimdi...
babam akciğer kanseri ve malesef hastalığı çok ilerlemiş ve geri dönüşü yok ,dr.umuza göre babamın en güzel günleri imiş bu günler hastaneden ziyade evinizde bakımını yapın ve günlerinizi dolu dolu geçirin diyor.ağrı kesicilerle ağrısını bir nebze dindiriyoruz ama 2 aydır belden aşağısı tutmadığı için bası yarası denilen yara oluştu kuyruk sokumunda ,denemediğimiz ilaç ve merhem kalmadı ama kapanmıyor bir türlü dr.da ameliyat yapamam narkoza dayanamaz diyor,tek tesellimiz belden aşağısını hissetmediğinden dolayı yarasının acısınıda duymuyor oluşu,bu güzel gecede tek dilediğim allah kimseyi böyle bi hastalıkla sınamasın,çünki artık bi noktadan sonra allahım diyorum sen bilirsin ama ne olur dağa fazla acı çekmesine izin verme...
Duyguuu naber nasılsın cadı nil nasıl , bayramda Ankaraya gidiyormusun gel buluşalım :)))))))
Gamzecim oğluşum iyi Allah çok şükür mız mız sadece sanırım artık şımarmaaya başlıyorlar anlıyorlar, babası gelince ağlıyor ona gidicem diye evden giderken arkasından ağlıyor neden çünkü babası onu gezdirip duruyor oyun oynuyor ya o yüzden bizim yaptıklarımız booş yani 24 saat yanında olunca :))
senin fıstık nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?