2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahucum üzüldüm cnm yaa geçmiş olsun inş ilerlemez de geçer bi kaç güne...
ben biliyrm o ilaçları ananem içiyordu hastaydı yemek yiyemiyodu onlarla beslenioodu(nur içnde yatsın)..inş onlarla toparlar kendini cnm..

sağol canım inşallah artık bütün umudumuz bu ilaçlar oldu
ama bunun tadını da sevmedi ağlaya ağlaya ağzına tıkıyoruz
çoçuğun sevdiği bir tek şey yok yaaa
bu nasıl çoçuk böyle

ayy inanmıyrm yaa inş büyüdükçe yemeye başlar yoksa işiniz çok zor allah kolaylık versin cnm
ii geceler

merhabalar herkese hayırlı kandiller..
nasılsınız?
ben kızı yine Grip yaptım bende gribim ailecek pert durumdayız :)

talyacım baban nasıl oldu cnm

burcucum şimdi gördüm mesajını canım,sen gitmişsin ama, üzüldüm şimdi...
babam akciğer kanseri ve malesef hastalığı çok ilerlemiş ve geri dönüşü yok ,dr.umuza göre babamın en güzel günleri imiş bu günler hastaneden ziyade evinizde bakımını yapın ve günlerinizi dolu dolu geçirin diyor.ağrı kesicilerle ağrısını bir nebze dindiriyoruz ama 2 aydır belden aşağısı tutmadığı için bası yarası denilen yara oluştu kuyruk sokumunda ,denemediğimiz ilaç ve merhem kalmadı ama kapanmıyor bir türlü dr.da ameliyat yapamam narkoza dayanamaz diyor,tek tesellimiz belden aşağısını hissetmediğinden dolayı yarasının acısınıda duymuyor oluşu,bu güzel gecede tek dilediğim allah kimseyi böyle bi hastalıkla sınamasın,çünki artık bi noktadan sonra allahım diyorum sen bilirsin ama ne olur dağa fazla acı çekmesine izin verme...

Tubacim en azindan 150 gr da olsa almis belli bir aydan sonra normali ayda 200- 300gr
diye biliyorum. bzimiki oyle aliyor v dr normla dedi.
birde 1 yasina gelince digum kilosunun yaklasik 3 katina gelmesi gerekiyormus
dogum kilosu kacti aybukenin??

Ahucum cok uzuldum , insallah toparlar ve iyilesir ceylincik
birde fantomalt diye bir ilac var, bu kokusuz ve tadsiz yiyeceklerinin icine koyuyormussun
bir ara bizimki az kilo alinca drumuz onermisti
eger bu cilekli ilaci istemiyorsa dr danisip birde onu deneyebilirsin
bogazlari acidigi icin hic birseyi yiyemiyordur, benim kizda bir ara oyle olmustu
ay cok moralim bozulmustu, ama sonra iyilesince toparldi
ins ceylinde oyle olur

Basakcim ne guzel dua yazmissin, Amin insallah
ben hic bir sey yapmaadan yattim dun Allah affetsin
iyice koptuk buralarda bir kuru kuruya oruc tutuyoruz iste
allah affetsin

zeynep canim Allah yardimmciniz olsun
benim anannem kan kanseriydi 93 te vefat etti oda cok cekti hic birsey yiyemiyordu
cokta kiloluydu hastalaninca benden beter oldu, annemide hatirliyorum ufaktim ama
oda demistiki Allahim sen hayirlisini biliyorsun , daha aci cekmesin
cok uzuldum canim, cok zor durumlar

Gunaydin hanimlar bugun bende kensime tatil ilan etmek istiyorum
tabi mumkun olursa

günaydın cici anneler

Talyacım çok üzüldüm canım Allah bir an önce sağlık sıhhat versin canım herşeyin hayırlısını versin

Ahucum çok zor bilirim görümcemin oğlu yemiyordu bebekliğinden beri 2 yaşında şimdi biraz yemeye başladı , ama zorladıkça daha kötü oldu zorlama sakın derim ben , bizim çocuğun iştahsızlığı psikolojikmiş bebekken zorla yedirdikleri için ileride daha zorlanırsın zorlama aldıkça vermeye çalış , akıl vermekle olmuyor biliyorum yaşadığımız için inşallah geçicidir en kısa sürede düzelir, şu an kaç kilo bizim dr Onat için 1 yaşında 10 kg olsa yeter daha fazla almasın dedi, ben zayıf çocuktan değil kilolo çocuktan korkarım dedi , boyu baş çevresi iyiyse kiloya pek bakmıyor bizim dr

Yeşimcim kaç gündür yazıcam fırsat bulamadım Defnenin resimleri bence çok güzel çıkmış kızına büyük haksızlık etmişsin o gün yakınarak canım , bebişcik ne yapsın uykusuz uykusuz hem poz vermiş hem birde çocuğu soymuşunuz giydirmişiniz poz verdirmişiniz uykusunu alan çocuk bile o kadar zahmete katlanamzdı yani hiiiç üzülme arkadaşım harika resimleriniz olmuş

Elifcim sizede geçmiş olsun havalar kötü bende korkuyorum kapıvericem bir yerden hastalık diye

Denizcim sizede geçmiş olsun canım ihaml etmeyin bir an önce yapın sünnetinizi bizde 1 yaşında düşünüyoruz kısmetse

Lajocum hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini, güzel neşeli yazılarını okuyamadık ne zamandır ( uç özgür kelebek lafınıda hiç unutmuyorum senin yazını gördükçe aklıma geliyor)

günaydın güzel hanımlar nasılsınız bakalım bugun?
talyacım çok çok geçmiiş olsun canım çok üzüldüm okuyunca rabbim şifa versin yar ve yardımcınız olsun inş...

ahucum geçmiş olsun sanada inşallah bir an önce toplar kendini meleğin de sende rahat edersin sıkma canını sağlığı iyi olsun da gerisi boşş...

elifcim sizede geçmiş olsun... düzelir inşallah...

biz iyiyiz maşallah çok şükür bu gece gene uyandı ama dünki kadar kötü diildi en azından buna da şükür yani...dr un verdii antibiyotik fayda etti heralde ki çocuk azcık rahatladı biz saat 9 da tam olarak uyandık...

canım teşekkür ederim bugun daha iyi yavrum ya....

sagol Emelcim
ogun haksizlik ettim biraz defneye ama ben farkli hayal etmistim
cok sey istedim sanirim el kadar bebeden,
1 yasinda nasip olursa tekrar cektirecegim dogum gunu icin
ins keyfi yerinde olur.

uykusussuuuuuum :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

Günaydınlarrrrr
Ekinsu hoşbulduk canım benim,yakışıklı oğlun nasıl?
biz birazdan kontrole gidicez,kilodur,boydur vs..Kızlar önemli olan sağlık kiloyla çok uğraşmayın..Elbette chef in durumu biraz farklı,Rabbim iştah versin,sağlıklı büyümeler olsun inşallah.Bizim bi arkadaşın 10 aylık bebeği var 12 kg..Diyet verdi dr.Çok kilo da iyi değil,hareketsiz kalıyolar,kıçlarını kaldıramıyolar sonr
Valla ben de sizi pek özledim,gün geçtikçe KK yla ilgilenmek zor oluyor ve benim kız uyandı ağlıor şimdi..Çok öptüm hepinizi:gitme::gitme::gitme:

geçmiş olsun canım,umarım ilaç kuruturda hemen yaptırırsınız..

Duyguuu naber nasılsın cadı nil nasıl , bayramda Ankaraya gidiyormusun gel buluşalım :)))))))

Gamzecim oğluşum iyi Allah çok şükür mız mız sadece sanırım artık şımarmaaya başlıyorlar anlıyorlar, babası gelince ağlıyor ona gidicem diye evden giderken arkasından ağlıyor neden çünkü babası onu gezdirip duruyor oyun oynuyor ya o yüzden bizim yaptıklarımız booş yani 24 saat yanında olunca :))
senin fıstık nasıl ?

talya geçmiş olsun demkten başka bişey yapamamk kötü. allah hepinizin yardımcısı olsun. hastanede elbette söylemişlerdir ama babanı sırtüstü yatırmamaya çalışın. sağa ve sola yatırın. alttaki bacak düz pozisyonda iken üstteki bacağı dizden bükün ve dizden yukarıya olan bölüme bir yastık koyun. ve bu yatırdığınız şekilde de iki saaaten fazla kalmasın. iki saatte bir pozisyon değişikliği şart. çevirdikçede yatakta baskı gören yerlere mutlaka en az 5-10 dakika masaj yapın. masajın özeeliği yok ovalamanız yeterli. kuyruk sokumu için pansuman yapılıyor mu. kim yapıyor ve nasıl yapıyor sorsam ayıp olmaz dimi. belki eklemek istediğim bişey olur. bu arada ayak topukları omuzlar da yaraya misaittir . ama masajın faydasını görür.

benim oğlanda bugün 8 aylık oldu. gittik kontrole. 200gr almış. 7500 gr olmuşuz . boyda 71 cm. neyse sağlıklı çok şükür. kontrolden sonra sağlık ocağına gittik. tatile denk gelen aşımız olmuştu ve sağolsun erdekteki ler yanlış hesaplamışlar ozaman yapmaları gereken aşıyı (pnömokok) yapmadılar. eylülde yaptırcaksınız dediler. bizde bu gün tam tarihi hesaplatalım diye gittik ohooo iki ay gecikmiş dediler ve yaptılar. son dozumuzu 20 aylıkken yaptırcakmışız artık koca çocuğu nasıl zaptederiz bilmem. sinirlndim çokk.. şimdi kuzucuk uyuyo..

serpil..

meraba canım..nil nası olsun bağırıo klavyeyi kıramayıncaklava:
babaya şımarma bizde de var gıcık oluorumkötükedihüso
ankaraya emin diilim canım ama canım hiç istemio..bi değişiklik olursa yazarım,tabiki görüşürüsssopuyorumnanaktan
ben kaçıorum nil çıldırıo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…