pembecim oğluşum iyi seninki nasıl evet benziyorlar seninkinin son resmi yokmu ?
diş için calgel jel sürüyorum ama bizim hala çıkmadı dişimiz altta 2 tane byağı kabarmış ama çıkamadı
iyi akşamlar kızlar hayırlı kandilller
dün ve bugün hiç giremedim
dün ceylini doktora götürdük doktor kilosu için birşeyler yapmamız lazım dedi
çilekli süt tadında içeçekler varmış tıbbi amaçlı günde 3 tane ondan içireceksiniz dedi tanesi 5,6 tl
ama rapor çıkarttı kilosu ortalamanın 2 kilo altında diye devlet ödüyor yani
bugün de akşama kadar onun beslenmesiyle uğraştık
bademcik iltihabı olmuş antibiyotik verdi iştahı iyice gitti
işte böyle uğraştırıyor bu kız beni
burcucum şimdi gördüm mesajını canım,sen gitmişsin ama, üzüldüm şimdi...
babam akciğer kanseri ve malesef hastalığı çok ilerlemiş ve geri dönüşü yok ,dr.umuza göre babamın en güzel günleri imiş bu günler hastaneden ziyade evinizde bakımını yapın ve günlerinizi dolu dolu geçirin diyor.ağrı kesicilerle ağrısını bir nebze dindiriyoruz ama 2 aydır belden aşağısı tutmadığı için bası yarası denilen yara oluştu kuyruk sokumunda ,denemediğimiz ilaç ve merhem kalmadı ama kapanmıyor bir türlü dr.da ameliyat yapamam narkoza dayanamaz diyor,tek tesellimiz belden aşağısını hissetmediğinden dolayı yarasının acısınıda duymuyor oluşu,bu güzel gecede tek dilediğim allah kimseyi böyle bi hastalıkla sınamasın,çünki artık bi noktadan sonra allahım diyorum sen bilirsin ama ne olur dağa fazla acı çekmesine izin verme...
Tubacim en azindan 150 gr da olsa almis belli bir aydan sonra normali ayda 200- 300gr
diye biliyorum. bzimiki oyle aliyor v dr normla dedi.
birde 1 yasina gelince digum kilosunun yaklasik 3 katina gelmesi gerekiyormus
dogum kilosu kacti aybukenin??
nohcoy sen de üzülme kilosuna sağlıklı olsunlar önemli olan o.
tünaydın kızlar
bu bizim bayramlığımız
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/311759-bebeklerimizin-bayramlik-cicileri-22.html
çok tatlı maşallah evet ikizimiz gibi vallaekinsu koydum resmi:)
emel hatice nereye gidiyonuz bakim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?