2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hanımlar.oğluşumu uyuttum nihayet.bizim 3.dişimiz de geldi.demek ondan uyuyamıyomuş yavrum.dün gece yine 12ye kadar uyumadı.uyutmaya çalıştıkça ağladı bağırdı tekmeledi durdu beni.tekmeleri de çok sert canım çok yanıyo tam kasıklarıma denk getiriyo sıpa.ben de yine ağrı kesici şurup verdim.öyle rahatladı.iki gecedir veriyrum mecburen.siz diş sıkıntısında için ne veriyosunuz.

talya babana çok üzüldüm.Allahım acılarını dindirsin.size de sabır versin...
chef inşallah yhavrun doktorun verdiği ilaçları sever de iştahı açılır.emziriyomuydun bu arada?
nohcoy sen de üzülme kilosuna sağlıklı olsunlar önemli olan o.
deniz inşallah antibiyotik iyi gelir acısı sıkıntısı diner meleğinin.

herkese günaydııınnnn...zeynepçim allah babanın acılarını dindirsin dayanma gücü sabır versin...

serpilcim skma canini oluyor oyle bizimde
verem asisi ni gec yapmislardi o kremden surersin

pembe ben paranox fitil veriyorum
cok dayanilmaz oldugu anda birde dentinox jel kullaniyorum
bu aralar huzursuz bu gece yine vericem gibi geliyor?

5. disi cikaran varmi bu arada ?? merak ettim

pembecim oğluşum iyi seninki nasıl evet benziyorlar seninkinin son resmi yokmu ?

diş için calgel jel sürüyorum ama bizim hala çıkmadı dişimiz altta 2 tane byağı kabarmış ama çıkamadı

pembecim oğluşum iyi seninki nasıl evet benziyorlar seninkinin son resmi yokmu ?

diş için calgel jel sürüyorum ama bizim hala çıkmadı dişimiz altta 2 tane byağı kabarmış ama çıkamadı

çok şükür hala uyuyoaman maşallah 1 saat oldu:)calgel kesmiyo canım bizimkini.uyuyamıyo geceleri.2 gecedir şurup veriyorum.inşallah kolay çıkartır canım.bizim makinenin pikseli büyük geliyo site kabul etmiyo yükleyemiyorum

slm hanımlar... aybüke uyanmadan bakayım dedim... Benim için zor olan gecelerden biriydi bugün.. Aybüke yatmadan önce bişey yemedi gecede acıktı haliyle. Eee sütümde doyuracak kadar çok değil. Saat başı uyanıp emdi.. Sabah kalktık bişey yemedi.. hiç bişey yemiyor bu kız...

cnm benim komşumda o sütlerden kullanmaya başlamış.. Diyetisyen onlarada rapor çıkarmış.. Bakalımonlarda bikaçgündür kullanıyor... İnş kilo alırlar...

Allah yardımcınız olsun cnm.. Benim ablamda lenfoma (lenf kanseri) kemoterapi gördü şuan iyi çok şükür. 4 ayda bir kontrollere gidiyor... O zor zamanları bildiğim için seni çok iyi anlıyorum.. Allah babanın sıkıntılarını gidersin inş..

Ya cnm biz böyle 8350 yi görünce sevinmiştik, hayal kırıklığı oldu bi nevi.. Doğum kilosuda 3200... Yesede kilo almasa... ya diş sıkıntısı diye kendimi avutuyorum ama ortada diş felan yok...

nohcoy sen de üzülme kilosuna sağlıklı olsunlar önemli olan o.

haklısın cnm...

çok cici olmuş kızımız maşaAllah... tokasıda çok şeker.. Bizim bayramlığımız yok henüz..

çok cici olmuş kızımız maşaAllah... tokasıda çok şeker.. Bizim bayramlığımız yok henüz..[/QUOTE]

teşekkür ederizs teyzoşu bu ilk bayramımız bizim die ben cok özendim bu bayrama bidaha bu kadar teferruat olmaz :)

günaydın herkeseopuyorumnanaktangüzel birgün geçirirsiniz umarım...ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum

talya babana acil şifalar diliyorum gerçekten kanser çok zor bir hastalık.

chef inşallah kızının yemesi düzelir (tabi bu bizim içinde geçerli) ama ben artık takmıyorum her gören zayıf diyor ben manken olcak benim oğlan formunu koruyor diyorum artık...ne yapayım büyüdükçe yer inşallah

emel hatice nereye gidiyonuz bakim CADIARZU

chadı çok tatlı maşallahhhh ayyy yerim ben onnuuu çok tatlı melek yavrum benim nazardan koru yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…