2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
var cnm biziz sen unutmuşsun hatta şaşırmıştın erken değil mi falan die..6. kabarmaya başladı bizimm
maşşallah çok cici güle güle giyin

geçmişi okuyamadım ama talyanın mesajını gördüm
canım çooook geçmiş olsun allah yardımcınız olsun,biliorum çok zor ,ama seni çok ii anlayabiliorum benimde babam akciğer kanseriydi,allah acil şifalar versin

canım kaçmadım ki bende sen gittin sanıorum
çevrimdışı konuşuodum senle
nilin dişini sordum cevap gelmedi senden((

maşallah burcucum 6. mı gelio kafamçokkarıştı
bizde hala diş miş yok yaa:1no2:

evet cnm yaa kabarmaya başlamış 6.da..çıkar sizinkilerde 9 aydan sonra falan..hem daha ii kışa denk gelmesi sıcaklarla uğramazsın en azından..bizimki çok hızlı

Merhaba kızlar..
herkesler iyidir umarım..

chadii maşallah çok şeker olmuş zilli..
bende daha bişey almadım,emel nereye gideceksiniz alışveriş için ?

esra,duygu,burcu,gamze naber kızlar iyimisiniz ?

eKıNCıM iiiyiyiz çok şükür,benim kız 70 cm olmuş,8 700 olmuş çok şükür..Biraz bodur olcak herhalde benim gibi:)
şimdi uyuyor hatta rekor kırdı 1 saat oldu..ben de uzancaktım şimdi kalkar diye uzanmadım..zaten ben de uyusaydım kesin uyanırdı
okula gidip geliyorum,koşturmaca başlıyor

iiz canım
berrakta süper performansın üstünde çalışıo
benı çok yoruo hiç ayrılmıo dibimden,gecede uyutmuo
elvin nasıl oda bölemi

Ay bayramda sweet,kot düşünüodum ben yavvv..Kızı da kendim gibi pamuklu kumaşlara alıştırmasam iyi olur aslında..ŞÖLEEEE etekler,danteller..Ne hoş olmuş Maşallah Chadi nin meleği

iiz aylin saol
bu hafta rapor aldım ben semıner 2 haftayı geçtı ewdeyım yanı,ege nasıl sen nasılsın
lajoconde sen gidiomusun canım okula bu hafta

iiz canım
berrakta süper performansın üstünde çalışıo
benı çok yoruo hiç ayrılmıo dibimden,gecede uyutmuo
elvin nasıl oda bölemi

elvinde beni deli edio sürekli tv sehpasının önünde minderleri yastıkları yığdım önüne dağ gibi bu sefer de onları üstüne çıkıp yakından bakıyo tvye kızıyrm hayır diyrm alışsın die yok duruyo tekrar yapıo...çiçeğim vardı yerde onun bütün çiçeklerini koparmış ağzına atmış çiğnio görmesem boğulacak..lamba var bide uzun ayaklı onu devirdi dün ben mutfaktaken aklım çıktı ama bi geldim yanında oturuyo dedim ne yaptın sen pis pis gülüoo...çok zarar yapmaya başladı bu aralar..sabrım kalmıo valla bi dk oturduum yok arkamdan nereye gidersem gelioo..gece uyuyo bizimki diş geleceği zaman uyumuo bi tek..ee sen nasıl dayanıyosun gece uykusuz gündüz okul?

bizlerde iyiyiz kızlar, ben işteyim
eguş anneannesinde..
kedi gibi heryerde dolanıyor bizimki
koltuk altı,kapı arkası ,nerden çıkacağı belli olmuyor..4.dişimizde çıktı.

maşallah Gamzecim ,güzel kilo almış kızın boyuda çok kısa değil..

elvinde erkek fatma olacak galiba yaramaz şey :))
sağlıkları keyifleri yerinde olsunda yaramaz olsunlar ne yapalım buna da şükür

ya bende daha berrağa elbise almadım
babanmemiz verdi bizim bayram harçlığını kızıma elbisesi için
nereye bakayım kızlar alışveriş yapan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…