kızlar için ne güzel şeyler var ya
bizimkliler kot üstü gömlek veya tişört
cicili bicili süsleyin bakalım kızlarımızı :)
Merhaba kızlar..
herkesler iyidir umarım..
chadii maşallah çok şeker olmuş zilli..
bende daha bişey almadım,emel nereye gideceksiniz alışveriş için ?
esra,duygu,burcu,gamze naber kızlar iyimisiniz ?
maşallah gamzecim kilosu iyi bence boyuda normaleKİNCİM iiiyiyiz çok şükür,benim kız 70 cm olmuş,8 700 olmuş çok şükür..Biraz bodur olcak herhalde benim gibi:)
şimdi uyuyor hatta rekor kırdı 1 saat oldu..ben de uzancaktım şimdi kalkar diye uzanmadım..zaten ben de uyusaydım kesin uyanırdı
okula gidip geliyorum,koşturmaca başlıyor
ezra millet modayı takip ediyor gecen haberleri dinlerken bayan sipiker dkkatimi çekdi az bi yağmur yağmasıyla ceket gömlek bilmem ne kışı getirdiler :))birde bayan gördüm botları çekmeiş ayaklarına ama bu moda benim yanımdan hiç gecmiyor neden se :))
emelcim msn yi kullanamıyorum msn nin yeni sürümü çıkmış onuda benim bilg desteklemiyor bakalım yakında bi çaresini buluruz artık. mirayda idare eder kan ilacını kullanamıyorum kabız yapıyor 2 haftadır falan kabızlığıyla uğraşıyorum, doktorlar kan ilacını muhakkak kullanın diyorlar ama inan hiç elime bile almak istemiyorum artık. mirayda ne diş var ne emekleme girimleri çok uyuşuk sütrünsün diye bende yerlere yatıyorum artık ama nafile göbişini kaldıramıyor,
arkadaşalar belki yanlış dır ama bana bi fikir verirmisiniz ben kendimize yapdığımız çorbalardan mirayada veriyorum genelde bol sebzeli, mercimekli veya tavuklu otür çorbalar yapıyorum ama yapdığım corbalarda salça ve tuzda bulunuyor int bakdığımda salça ve tuz vermeyin diyorlar çalışdığım için açık söylim mşiraya özel menüler hazırlayamıyorum salca ve tuz konusunda hatamı yapıyorum
talya allah acil şifalar versin gercekden çok zor allah yardımcınız olsun.
ayliin bayramda burdamısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?