2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar için ne güzel şeyler var ya
bizimkliler kot üstü gömlek veya tişört
cicili bicili süsleyin bakalım kızlarımızı :)

henüz bende almadım bayramlık...yarın bende alabilirim inşallah..

birde bayram önü saçımı boyatmayı düşünüyorum ama hangi renge boyatacağım karar veremedim..kafamçokkarıştı

berrak daha öle emeklemıo,bizimki geri geri ellerini ittirerek gidıo,yere serdiğim örtünün dışına çıkmaya başladı,illa parkeyı elleyecek,yapma hayır dedıkçe gülerek daha hızlı hızlı yapıo,ayyyy ben hergün nasıl temızlık yapayımda temiz tutayım yerlerı bilemıom,koltukta düşer die bırakamıom,yerde kalsa yerlerı ellio,
demakki bütün bebekler yapma hayır dedıkçe daha çok yapıo,nasıl bi şey sölemek gerekıo ya kitap okuyan varmı çocuk yetiştirme psikolojisi hakkında,nasıl davranıcaz acaba??

kızlar için ne güzel şeyler var ya
bizimkliler kot üstü gömlek veya tişört
cicili bicili süsleyin bakalım kızlarımızı :)

aynen katılıyorum ya..ben kıyafet bulamıyorum şöyle değişik...geçenlerde bi tane kız için bir pjama vardı nasıl hoşuma gitti alayımda eymene gece yatarken giydireyim içimde kalmasın dedim sonra vazgeçtim:umursamaz:inşallah bir daha bebek düşünürsem kız olsun çok istiyorum:hulya:

ezra şu dönemde ne dersek onlar kendi bildiklerini okuyacaklar sanırım
ama biz yinede hayır diyerek onlara anlatacağız.
yerlerde olmak daha keyifli geliyor sanırım,tv nin önüne halıyı çektik orada çok oynuyor diye
bu sefer arka taraf çıplak kalınca oraya yöneldi,ne yapsak kar etmiyor yani ,yerde sürünmektende
sürekli hasta oluyor tabi..

balım inşallah allah gönlüne göre verir canım..

haklısın canım,acaba tepki vermesekmı ben yerde görünce ayyy mayyy yapma deyınce kız bi keyiflenıo oyun sanıo sanırım

ıSTANBUL da sonbahar havası var esra
sabahları ve akşamları serin gün içerisinde güneş ısıtıyor sıcak oluyor..

ezra millet modayı takip ediyor gecen haberleri dinlerken bayan sipiker dkkatimi çekdi az bi yağmur yağmasıyla ceket gömlek bilmem ne kışı getirdiler :))birde bayan gördüm botları çekmeiş ayaklarına ama bu moda benim yanımdan hiç gecmiyor neden se :))

emelcim msn yi kullanamıyorum msn nin yeni sürümü çıkmış onuda benim bilg desteklemiyor bakalım yakında bi çaresini buluruz artık. mirayda idare eder kan ilacını kullanamıyorum kabız yapıyor 2 haftadır falan kabızlığıyla uğraşıyorum, doktorlar kan ilacını muhakkak kullanın diyorlar ama inan hiç elime bile almak istemiyorum artık. mirayda ne diş var ne emekleme girimleri çok uyuşuk sütrünsün diye bende yerlere yatıyorum artık ama nafile göbişini kaldıramıyor,

arkadaşalar belki yanlış dır ama bana bi fikir verirmisiniz ben kendimize yapdığımız çorbalardan mirayada veriyorum genelde bol sebzeli, mercimekli veya tavuklu otür çorbalar yapıyorum ama yapdığım corbalarda salça ve tuzda bulunuyor int bakdığımda salça ve tuz vermeyin diyorlar çalışdığım için açık söylim mşiraya özel menüler hazırlayamıyorum salca ve tuz konusunda hatamı yapıyorum

talya allah acil şifalar versin gercekden çok zor allah yardımcınız olsun.

semracım kendi yaptığın yemeklerden verebilirsin ama tuzsuz ve ev salcası kullanabilirsin
yemekleri tuzsuz yap sonra tuz ilave edersin miraya ayırdıktan sonra..

Merhaba kızlar..
herkesler iyidir umarım..

chadii maşallah çok şeker olmuş zilli..
bende daha bişey almadım,emel nereye gideceksiniz alışveriş için ?

esra,duygu,burcu,gamze naber kızlar iyimisiniz ?

natulise gidelim dedik aylincim iyi fikirmi ne dersin ? paladiumda az mağaza var çünkü sende gel takıl bize yarına kaldı zaten sabahtan gidicez
maşallah gamzecim kilosu iyi bence boyuda normal

semoşcum çorba konusunda cevabım aylinle aynı şekerim tuzsuz yap ayır kendine tuz at ben öyle yapıyorum birde ben artık sadece çorba vermiyorum bize yaptığım her yemeği tuzsuz ve baharatsız yapıyorum Onatada veriyorum

EMELCıM yarın çalışıyorum, belki cuma günü öğleden sonra olabilirdi,hem sizi götürürdüm ben :)
neyse siz gidin alın banada bilgi verin bende giderim :)

tşk ederim cvp lar için ben normalde eşimle çok tuzlu yemiyoruz zaten sadece yemeğe tat versin diye koyuyorum ama bundan sonra dediğiniz gibi yaparım, bende yapdığıum her yemekden miraya yedirmeye çalışıyorum

yanıtlar için ayrıca tşk ederim

ben cuma yokum cumadan gidiyoruz biz, sen artık götürebilcekmisin bizi oraya buraya , Onatın oyuncağında bir şarkı var bak yazıyorum:

haydi binelim benim mavi arabama
haydi binelim birlikte arabama
haydi gidelim oraya buraya dolaşa dolaşa benim mavi arabamla :))))))

aa erkenden gidiyorsunuz yani kayınvalideye :))

yarın laın sizde banada haber verirsiniz güzel şeyler varsa..palladıumda bulamadım çünkü bende

evet artık oraya buraya gidebileceğiz hep berbaer :)

onatcımın şarkısı bana uymuş,ama renginde değişiklik yapalım füme olsun :))

şuan 9,100 falan son gitmemde 100 gramda vermişdi anacım ocak bebişlerinin hepsine maşallah birbirlerinden güzeller

ay sen iste yeterki renginiz füme olsun sizede hayırlı olsun güle güle kullanın sağlıkla kazasız belasız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…