2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ne güzel toplanıyorsunuz bende müsait olunca sizlere katılmak isterim

aylin fübe araba gördüğüm de aylinnnnn hopp aylinnn diycem :))

SAĞOL EMELCıM,hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah..

semra maşallah miraya nazar değmesin..

ya ne güzel toplanıyorsunuz bende müsait olunca sizlere katılmak isterim

aylin fübe araba gördüğüm de aylinnnnn hopp aylinnn diycem :))

bayramdan sonra toplanmayı düşünüyoruz,ayaralayabilirsen gel sende..

bende seni görünce hopp taaa gell semra derim :)))

inş müsait olursam gelirim,

valla kız bende koşarım :))) yazerken güldüm valla sırtımda miray koşuyorum hayel et :)))

merhaba kızlar
ceylin için iyi dileklerde bulunanlara çok tesekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur da toparlarız
soru soranlara aklımda kaldığınca cevap vereyim
yeşimcim
fantomaltı zaten kullanıyoruz canım bir de protifar var onu da kullanıyoruz denemediğimiz şey yok yani
emelcim şu an 6500 gr boy da 64
pempe panter emziriyorum canım emmeye hiç hayır demiyor sanırım sütüm yaramıyor zaten tek tesellim emmesi
gamzecim haklısın sağlığı daha önemli ama insan yine de üzülüyor çünkü 3 çeşit çorba yapıyorum hiçbirini yemiyor
doktorun verdiği son şeyin de tadını sevmedi ağlata ağlata içiriyoruz halbuki çok güzel tadı var

canım bende az salçalı vu tuzsuz yapıorum herşeyi,berrağınkini ayırdıktan sonra tuz eklıorum,bütün yemeklerden verıorum,geçen mantı yedi walla

ya gecenlerde ablam miraya bi çorba yapdı gercekden süperdi bizde çok sevdik mirayda çok sevdi sizlerde deneyin derim.

aslında ablam göz kararı yapmış
hepsinden azar azar biratene kereviz 3 veya 4 tutam brokoli , yarım çay bardağı kadar tel şehriye, 200 gram kadarda tavuk hepsini yağda kavurun ve suyunu koyup pişirin bütün malzemeleri kuş başı şeklinde doğranmış atın, tam analatamamış olabilirm gercekden çok güzel ve faydalı mirayda çok severek içiyor kerevizin saplarınıda koyun asıl faydalı yeri sapları.

Ahu üzülme diyeceğim ama insan üzülüyor haklı olarak yemeyince..
umarım düzelir iştahı ama zorlayıpta iyice yemekten soğumasın çocuk
çok zor iştahsız çocuk allah yardımcın olsun canım..

sağol canım çok zor gerçekten
zorlamasak hiç yemeyecek zorlayınca da korkuyorum yemek yemekten iyice tiksinecek diye

Bence senin melek birdenbire atak yapacak sen de çok şaşıracaksın
Valla içime öyle doğuyor,biraz sabret bakalım
canım bende az salçalı vu tuzsuz yapıorum herşeyi,berrağınkini ayırdıktan sonra tuz eklıorum,bütün yemeklerden verıorum,geçen mantı yedi walla

Esra ben gidiyorum,rapor almadım..
Belki dedim ilerleyen zamanlarda lazım olur,Allah lazım etmesinde..Sabah 10 gibi gidiyorum,11.30 gibi çıkıyoruz.Bu arada Bade kayınvaldede kalıor

İnan benim bile canım istedi çok besleyici görünüyor

kızlar kemik suyu vermeye başladınızmı?
erkenmi daha acaba ?

afiyet olsun miraycığa, geçen gün bende yaptım kereviz bulgur koymuştum içine..

Kızlar geçen markette kereviz gördüm de pek alasım gelmedi..Bölee uyuz bi görünümü vardı bitkinin..Uzun uzun izledim ,inceledim..Sbzeleri tartan çocuk ,''abla o şey kereviz ''dedi..Döndüm o nu da inceledim..Demek kereviz buymuş dedim..(çünkü çocuk çocuk bu konuda bana bilgi verdiği için çok mutlu görünüyordu)
Velhasıl kelam sorum şöyle...
Kereviz için içinde bulunduğumuz ay uygun mudur?
Yoksa biraz daha beklememiz gerekli midir?
Teşekkür ediyorum

Ben kıyma veremeye başladım Aylin,daha et suyuna geçmedim
Bi de geçen somon aradım ,koccaaaa Real de bulamadım,kendilerini kınıyorum

sağol gamzecim inşallah dediğin gibi olur
aylincim ben başladım kasaptan kemik alıp 1 havuç koyup suda hasladım suyunu buzluklara doldurdum
çorbalarına 1 buz küpü kadar atıyorum biraz da danino küplerine koyup dondurdum
tabi yiyene:)))

ben kıyma,tavuk suyu,tavuk eti,kemik suyu hepsine başladım
bugünde yarım küçük dardanel ton yedirdim un çorbasının içine kattım
ilçede taze balık bulamıyorum ne yapayım bari ton yesin

GAMZE harikasın :)

ben aldım ve de verdim sen de deneyebilirsin :))

çıktım ben herkese iyi akşamlar :)

chef üzülme bebişin sağlıklı olması önemli inş yakın zamnmda bütün yapdıklarının hakkını verir silip süpürür yemekleri :))

herkese iyi akşamlar

Kızlar ayıptır söylemesi iftara davetliyim,yemek yapmadım bugün çook mutluyum..Hepinizi öpüyorum ,ben gidiyorummmmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…