2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmlr,birsey sorucam acil ??
benim kizimin 3 gun once ayagindan corabini cikardim rahat yatsin diye sabah kalktim baktim ki kizimin ayaginin kenari kizarmis ve sertti.hastaneye gittik krem surdu gonderdi.ertesi gun de gittik iltihap var dediler icini temizledirler.sonra yarin yine gel dedi dr krem surdu yolladi.bugun yine gittik yine iltihap olmus bu sefer orayi iyice actilar iltihabi cikardilar kanla karisikti..cok agladi kuzum cokk.dayanamadim.temizlendikten sonra dezenfekte etmek icin krem surdu dr ve sanki icinde birsey varmis gibi dedi..o zaman basimdan asagiya kaynar sular dokuldu.tam kesin var demedi ama ben korktum ...yarin yine gidicez..sorum icinde birsey olsa nasil anlasilir dr rontgen cekilse de icinde görünmez dedi zaten iyice actim icinde birsey olsa da cikar iyice icine yerlesmez dedi ama ben yine de korkuyorum.bilgisi olanlar lutfen lutfen cvp yazsin.icinde birsey olsa agri yapmaz mi?bi de isin garip yani iltihap bitmiyor birturlu.korkuyorum hem de cokkkk

slm kancicegim gecmis olsun canim hic bi bilgim yok bu konuda RABBIM acil sifalar versin diyorumm.aysimayi seni öptüm

Asli cok sasirdim neden olduki acaba ? rontgen olabilir bence icinde birsey varsa gorunur
ama ayaktada ne olabilirki? yazik kiyamam ya , ordaki dr larda
tam bilgi vermior galiba. Allah sifa versin canim

çok cici olmuş kızımız maşaAllah... tokasıda çok şeker.. Bizim bayramlığımız yok henüz..
bne goremedim bebisini merak ettim, bende gormek istiyoooom

var cnm biziz sen unutmuşsun hatta şaşırmıştın erken değil mi falan die..6. kabarmaya başladı bizimm

maşşallah çok cici güle güle giyin
hatirladim canim ya
evet hala erken diye dusunuyorum da burcu nerdn cikti dis diye soracaktim
5. dis yani bizim altlarin yanlari sertlersmis acaba ordan mi cikacak ??
cok huzursuzdu bu gece fitil verdim napayim
Bu rada bebeğini saattli besleyen var mı?
ben biraz dikkat ediyorum aslinda saatine
ama ufak rotarlar oluyor
gunde genelde 4 ogun yiyor
sabah 7-9 arasi
oglen 12-2 arasi
aksam 5-6 gibi
bide yatarken saat 8-10 arasi yiyor
yani net saat veremicem ama bu saatler arasinda besleniyoruz.

gamze beni guldurdun ya :)))) baya incelemissin ortaligi sen :)
ben hic bilmiyorum hangisinin mevsimi diye ist dkkat edip netten bakiyordum
ama burda ne bulsam saldiriyorum valla :))

Asli sana bir site adi verecektim orda her daldan dr lar var ve herseyi sorabiliyorsun
ama sen mesaj alamiyormussun burayada yazamiyorum
yine beni kapi disari ederler diye yasakmis sanirim.

saol canim bilmiyorum nasil oldu neden oldu..
sadece iltihaplaniyor korkuyorum ister istemez..
belki de nazardan oldu,herkes ay ne kadar tombis cok guzel kilolu falan diyordu
bilmiyorum sastim kaldim.

kançiçeğim.
çok mecbur olmadıkça bebklere röntgen çekmiyorlar. radyasyondan dolayı. dr. içini açmış ya bişey olsa büyük ihtimalle görürdü. eğer imkanın dahilindeyse bebişin pansumanlarını aynı dr.a yaptır derim ben. çok geçmiş olsun.
serpil..

yesim özeli actim canim versene birzahmet

serpil saol canim ben de öyle dusunuyorum ama iste biryandan da korkuyorum.hastaneye degil kendi dr umuza gidiyoruz zaten hepsini o yapiyor.

bn nazara cok inanirim , olabilir
dua falanda okutsaydin canim, Felak Nas sureleri oku ins iyilesir
yap diye demiyorum ama bizim bir tanisin bebeginin poposu acayip yara olmus
cocuk her tuvaletini aglayarak yapiyormus dr goturmusler krem birsuru sey
kullanmis geciyormus bir ara sonra yine oluyormus
kadincagizda en sonunda sabah vakti cikmis zaten orasi koy, butun agaclardan bitkilerden
bir dal koparmis (ceviz , gul ,findik aklina ne gelirse) biri demis iyi gelmezse biri gelecek
onu kaynatip suyuyla bebegi popoyu ykamis. ve daha hic olmamais
yap diye yazmyorumda belki krem falan ise yaramazsa bitkisel tedavi deneyebilirsin
tabi danis bu konuda bilgi sahibi olan kisilere

neden olabilriki ozaman peki? ben cok merak ettimde ?
bide biz defne yataktan dusunce rontgen cekmislerdi hasar olmusmu diye
birsey olmaz insallah

canım şimdi yüksekten düşmelerde allah korusun çok ciddi hasarlar olabiliyor. ve eğer dr. bi şekilde şüphelendiyse emin ol en iyisini yapmış çektirmekle. bunda durum farklı zaten açıp içini görme ihtimali var ve öylede yapmış.

valla nedenini düşünüyorum aklıma bişey gelmiyo. kocişim gelince ona da sorcam. yaptığı yorumu yazarım.

serpil..

Kançiçeğim benim de bu konuda bir bilgim yok .. içindde bi şey var derken ne gibi bişey demek istedi anlamadım??!?!?!??!*1

Gamzecim ben saatli besleyip saatli uyutuyorum
08:30 kahvaltı
10:00 -11:00 uyku
12:00 sebzeli et
14:00-15:30 uyku
16:00 meyve
18:00 sebzeli et veya gece tahılı
21:00 uyku

bu arada uyutmadan önce emiyor

Gamze sana iyi gezmeler afiyet olsun şimdiden,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz eşim geç geldiği için dışardan bişey söylicez.. yani bugün yemekten ben de yırttım

Ben kıyma veremeye başladım Aylin,daha et suyuna geçmedim
Bi de geçen somon aradım ,koccaaaa Real de bulamadım,kendilerini kınıyorum

canım bizim market diye demiyorum aslında Realde her zaman somon oluyo . ama ortalığa çıkarmıyolar. Somonla uğraşmak zor geliyo sanırım .. Yalvar yakar arkadan getiriyolar :)

aaahh aahhh ben bebşime daha balık veremedim. vana gelene kadar nolur bilmem. geçen yıl biz almıştık yiyemedik. bayramda samsuna gitcez. eşim 3 günde izin almış bayramla birleşince 9 gün olcak. annemler 2 günlüğüne gidiyoruz diye biliyo. neyse samsunda yediririm kuzuma balık. ee birazda dondurup buraya getirirz artık napalım...

sizin bebişlere afiyet bal şeker olsun kıymetini bilip yesinler inşallah..

serpil..

tuuu tuu masallah ki ne sevimli olmus
bandina kanatlarina bayildim, corabi ayakkabilari harika yerler onu
boncuk filan tak bir yerine nazar degmesin masallah minik sipaya :)))

sagol canim tekrar koydugun icin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…