2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kizlar illa somon mu olmasi lazim acaba ?
baska hangi baliklari verebiliriz ?

neyse kizlar ben kacar
cook uykusuzum hemen yatmam lazim saat 7 gibi
uyaniyor bizimki simdi gidip uyku arasi emziriyim belki 1 saat gec kalkar :)
bana iyi geceler size aksamlar
yarin gorusuruz
tum bebislere uzun kesintisiz uyku dileklerimle

dünürcüm geçmiş olsun Allah şifa versin.nazar değmiştir kesin benim tontiş gelinime oku bol bol.
ben de saatli besliyorum daha doğrusu kendileri öyle ayarlıyo mutlaka her 3 saatte bir acıkıyor.uykuda bile kalkar mutlaka mamasını yer:)sabah kahvaltısında yumurtayı ben 2 3 gün arayla veriyorum.bir de yumurta verirsem peynir vermiyorum.onun dışında çorbaları tuzsuz yapıyorum biz sonra ekliyoruz.ama yediklerimizden tuzlu salçalı demiyorum tattırıyorum.öğleden sonra meyve,gece yatmadan muhallebi veya tahıllı mama veriyorum.gece kalkışlarında da devam sütü.

canım kaçmadım ki bende sen gittin sanıorum
çevrimdışı konuşuodum senle
nilin dişini sordum cevap gelmedi senden((
aa verdim canım cevap,aşkolsunzemuszemus
Merhaba kızlar..
herkesler iyidir umarım..

chadii maşallah çok şeker olmuş zilli..
bende daha bişey almadım,emel nereye gideceksiniz alışveriş için ?

esra,duygu,burcu,gamze naber kızlar iyimisiniz ?
opuyorumnanaktan canım,iiyim ben,sen nasılsın:hulya:
canım..hep öle oluo valla ,dün de nil 2,5 saat uyudu,duy da inanmadelikafadulden
valla ben yanlış olduğunu bile bile veriorumklava:
işallah kabızlığı bir an önce geçer,çok beter bişi:Saruboceq:
EVET buradayız..siz burdamısınız ?
kardeşlerim 2.günü safranboluya gidelim gezmeye diyorlar
hava güzel olursa belki kaçarız o tarafa..
gelip de uğramazsanızklava:klava:klava:
SAĞOL EMELCİM,hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah..
araba mı aldın canım,kazasız belasız kullanın işallah,ii günlerde binin

semra maşallah miraya nazar değmesin..

delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
çok geçmiş olsun yahu ama nedir anlamadım:1no2:
canım,nice yıllara işallah..
afiyet olsuncokacimcoook

amin...alkisalkisalkis

inciiiii..............
canım netin başında diildim de nie ex anlayamadım????
hadi bayyyyyyyyyopuyorumnanaktan

aslı geçmiş olsun..bende neden öle oldu bilmyrm inş geçer kısa sürede..cnm bence bebiişe antibiyotik verin çünkü iltihap başka şekilde kurumaz die biliyrm druna söle istersen..

yeşimcim 5.diş üstten geldi

hafize mmaşşallah çok güzel elbisesi nazar değmesin

bu arada ben çorbalarını ayrı yapıyrm onun haricindde kendimiz ne yersek yattırıyorum

uzaktan bişey söylemek ne kadar doğru tartışılır ama eşime sordum böcek ısırığı da olabilir dedi.

İyi akşamlar kızlar,
Geçmişe bakmaya çaıştım ama bakamadım.İnşallah herkes iyidir.Bizler iyiyiz şimdilik.Öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi.

slm arkadaslar umarım iyisinizdir metiş cok hareketli giremiyorum artık KK ya ama sizleri de cok özlüyorumopuyorumnanaktan
iki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim bebeginizin camasırlarını hala bebek deterjanıyla mı yıkıyorsunuz ben normal deterjana gecmek istiyorum da cünkü leke cıkarmıyo öbürleri
ikinci sorum da metin kendine yaptıgım corbaları içmiyo ama evde hazırladıklarımı bayıla bayıla içiyo yanlıs mı yapıyorum hiç içmemesinden daha iyi degil mi tabii tuz oranını azaltıyorum
bu arada hala dişimiz yokkafamçokkarıştıcocuk yürücek ama dişsiz:çok üzgünüm:

allah bağışlasın öncelikle aklıma bu konuda bi anım geldi. kızım yaşına girdi bizde hala diş yok, eşimle acemi ve pimpirikli ebeveyn modunda geziniyoruz , bir tek çocuk bizde var ya : ) neyse doktora gittik sorduk bizim dişimiz yok ne olacak. dr şööle bi baktı " etrafınıza bakın bakalım, siz hiç dişsiz insan gördünüz mü ortalıkta, çıkacak sabredin" dediydi . eminim içinden ne salak şeyler bunlar demiştir. neyse böyle işte merak etmeyin çıkar, hem geç çıkan diş daha sağlam oluyormuş.
sağlıcakla büyütün.

ben bayadır normal deterjana geçtim,hatta bizim çamaşırlarımızla beraber yıkıyorum kızımın çamaşırlarını.bizimde hala dişimiz yok,emeklemiyorda,her bebeğin gelişimi farklı,yakın zamanda dişide çıkar.ben hep ayrı çorba hazırlıyorum,besin değeri yüksek çorbalar.yoğurtta ona özel keçi sütünden yapıyorum,keçi sütünün içeriği anne sütüne çok benziyormuş.kuzum bari anne sütü almıyor ona yakın bişey alsın.senağlamasenağlamasenağlama

çok yoruluyorum,kuzuma vakit ayıramıyorum,ya kendi kendine oynuyor,yada yürütecinde bacaklarıma sarılıyor.yorulduğuma üzülmüyorum,bebeğime vakit ayıramadığım için üzülüyorum.ya işlerim bitmiyor,işe başladığımdan beri dahada zorlaştı hayat,herşeyimi işe göre ayarlamaya çalışıyorum,düzenli olmaya çalışıyorum ama nerde yorulduğumla kalıyorum.

iyi geceler kızlar
üzülme irem nehir hepimiz aynıyız akşam olunca pilim bitiyor
bir de şimdilik okulum günde 2 saat eğitime başladığımızda nasıl olurum diye düşünüyorum
bazen kıyafetini değiştirmek bile zor geliyor kendi kendime kızıyorum ne tembelim diye ama yapacak bişey yok çabuk yorulan biriyim
düzenli olmak ayrı bir marifet zaten ben son zamanlarda onu hiç beceremiyorum
hepimiz aynıyız üzme kendini boşuna

Gunaydin:)

Hayirli olsun disiniz Ozlem
bizde5. yi bekliyoruz sanirim ustten cikiyormus.

Gamze masallah Zeynep Bade ye kilosu gayet guzel boyda bodur degil bence
bizimki 69 cm :)

kızlar kemik suyu vermeye başladınızmı?
erkenmi daha acaba ?
Bende istiyorum vermek ama ben etin kendisi daha vitaminli diye duymustum
bide kisi bekliyorum yazin agir gelir diye dusunuyorum

Canim ben burda maalesef normal deterjanla yikiyorum, bakicam ama bebeklere ozel olani
almak istiyorum yumusatici bebkler icin ama, birde ben hep ayri yikarim defnenin camasirlarini
ben herzaman ayri yapiyorum yemeklerini, bizimkilerden cok nadir bir iki lokma veriyorum
zaten yemekleri hazirlarken terbiyeli falan yapiyotum genelde, un kavuruyorum o sekilde
seviyor ama illada yemiyorsa azcik deniz tuzu koy istersen ama ben sofra tuzundan korkuyorum, salca da ev salcasi olsada vermem, kaynaam yapiyor onun icine bol miktarda tuz koyuyorlar biliyorum lmaz:

orda keci de besliyorlar sanirim, bak bu konuda sanslisin en azindan, bende isterdim
ondan vermeyi gerci keci mamasi aldim ondan arada veriyorum
kizlar bide bu toz mamalari (devam sutu olanlardan)ne kadar kullanabiliriz. 800 gr ti bir andada bitmiyorki
yarisindan fazlasi bitmis gerci?

günaydın arkadaşlar,

bebişlerinizin pozlarına bakdım hepsi çok tatlı allah hepsini nazarlardan korusun.

kanciceğim mirayında ayak başparmağında tırnak batığından dolayı intihap olmuşdu bize bi krem verdiler bide o dönem üşütmüşdü antipiyotik kullanıyordu 1 2 hafta sürdü ama gecdi sonradan doktorlar intihabı çoğalırsa alırız ama şimdilik gerek yok demişdi sen bence çok kurcalama aynı doktora götür tırnak batığıysada tırnakalrını kesme torpile. inş yakın zmanda düzelir.

günaydın kızlar

aslıcım çok geçmiş olsun aysimaya inşallah hemen geçer

heraaaa yakaladı bizim kızlar seni bornova kaçamağı yapmışsınız sen uğrama topiğe gez bakalım , resimleriniz çok güzel batuş çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…