- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
aa verdim canım cevap,aşkolsunzemuszemuscanım kaçmadım ki bende sen gittin sanıorum
çevrimdışı konuşuodum senle
nilin dişini sordum cevap gelmedi senden((
opuyorumnanaktan canım,iiyim ben,sen nasılsın:hulya:Merhaba kızlar..
herkesler iyidir umarım..
chadii maşallah çok şeker olmuş zilli..
bende daha bişey almadım,emel nereye gideceksiniz alışveriş için ?
esra,duygu,burcu,gamze naber kızlar iyimisiniz ?
eKİNCİM iiiyiyiz çok şükür,benim kız 70 cm olmuş,8 700 olmuş çok şükür..Biraz bodur olcak herhalde benim gibi:)
şimdi uyuyor hatta rekor kırdı 1 saat oldu..ben de uzancaktım şimdi kalkar diye uzanmadım..zaten ben de uyusaydım kesin uyanırdı
okula gidip geliyorum,koşturmaca başlıyor
valla ben yanlış olduğunu bile bile veriorumezra millet modayı takip ediyor gecen haberleri dinlerken bayan sipiker dkkatimi çekdi az bi yağmur yağmasıyla ceket gömlek bilmem ne kışı getirdiler :))birde bayan gördüm botları çekmeiş ayaklarına ama bu moda benim yanımdan hiç gecmiyor neden se :))
emelcim msn yi kullanamıyorum msn nin yeni sürümü çıkmış onuda benim bilg desteklemiyor bakalım yakında bi çaresini buluruz artık. mirayda idare eder kan ilacını kullanamıyorum kabız yapıyor 2 haftadır falan kabızlığıyla uğraşıyorum, doktorlar kan ilacını muhakkak kullanın diyorlar ama inan hiç elime bile almak istemiyorum artık. mirayda ne diş var ne emekleme girimleri çok uyuşuk sütrünsün diye bende yerlere yatıyorum artık ama nafile göbişini kaldıramıyor,
arkadaşalar belki yanlış dır ama bana bi fikir verirmisiniz ben kendimize yapdığımız çorbalardan mirayada veriyorum genelde bol sebzeli, mercimekli veya tavuklu otür çorbalar yapıyorum ama yapdığım corbalarda salça ve tuzda bulunuyor int bakdığımda salça ve tuz vermeyin diyorlar çalışdığım için açık söylim mşiraya özel menüler hazırlayamıyorum salca ve tuz konusunda hatamı yapıyorum
talya allah acil şifalar versin gercekden çok zor allah yardımcınız olsun.
gelip de uğramazsanızEVET buradayız..siz burdamısınız ?
kardeşlerim 2.günü safranboluya gidelim gezmeye diyorlar
hava güzel olursa belki kaçarız o tarafa..
SAĞOL EMELCİM,hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah..
araba mı aldın canım,kazasız belasız kullanın işallah,ii günlerde binin
semra maşallah miraya nazar değmesin..
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:Kızlar geçen markette kereviz gördüm de pek alasım gelmedi..Bölee uyuz bi görünümü vardı bitkinin..Uzun uzun izledim ,inceledim..Sbzeleri tartan çocuk ,''abla o şey kereviz ''dedi..Döndüm o nu da inceledim..Demek kereviz buymuş dedim..(çünkü çocuk çocuk bu konuda bana bilgi verdiği için çok mutlu görünüyordu)
Velhasıl kelam sorum şöyle...
Kereviz için içinde bulunduğumuz ay uygun mudur?
Yoksa biraz daha beklememiz gerekli midir?
Teşekkür ediyorum
çok geçmiş olsun yahu ama nedir anlamadım:1no2:slmlr,birsey sorucam acil ??
benim kizimin 3 gun once ayagindan corabini cikardim rahat yatsin diye sabah kalktim baktim ki kizimin ayaginin kenari kizarmis ve sertti.hastaneye gittik krem surdu gonderdi.ertesi gun de gittik iltihap var dediler icini temizledirler.sonra yarin yine gel dedi dr krem surdu yolladi.bugun yine gittik yine iltihap olmus bu sefer orayi iyice actilar iltihabi cikardilar kanla karisikti..cok agladi kuzum cokk.dayanamadim.temizlendikten sonra dezenfekte etmek icin krem surdu dr ve sanki icinde birsey varmis gibi dedi..o zaman basimdan asagiya kaynar sular dokuldu.tam kesin var demedi ama ben korktum ...yarin yine gidicez..sorum icinde birsey olsa nasil anlasilir dr rontgen cekilse de icinde görünmez dedi zaten iyice actim icinde birsey olsa da cikar iyice icine yerlesmez dedi ama ben yine de korkuyorum.bilgisi olanlar lutfen lutfen cvp yazsin.icinde birsey olsa agri yapmaz mi?bi de isin garip yani iltihap bitmiyor birturlu.korkuyorum hem de cokkkk
Kançiçeğim benim de bu konuda bir bilgim yok .. içindde bi şey var derken ne gibi bişey demek istedi anlamadım??!?!?!??!*1
Gamzecim ben saatli besleyip saatli uyutuyorum
08:30 kahvaltı
10:00 -11:00 uyku
12:00 sebzeli et
14:00-15:30 uyku
16:00 meyve
18:00 sebzeli et veya gece tahılı
21:00 uyku
bu arada uyutmadan önce emiyor
Gamze sana iyi gezmeler afiyet olsun şimdiden,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz eşim geç geldiği için dışardan bişey söylicez.. yani bugün yemekten ben de yırttım
ya kizlar illa somon mu olmasi lazim acaba ?
baska hangi baliklari verebiliriz ?
neyse kizlar ben kacar
cook uykusuzum hemen yatmam lazim saat 7 gibi
uyaniyor bizimki simdi gidip uyku arasi emziriyim belki 1 saat gec kalkar :)
bana iyi geceler size aksamlar
yarin gorusuruz
tum bebislere uzun kesintisiz uyku dileklerimle
slm arkadaslar umarım iyisinizdir metiş cok hareketli giremiyorum artık KK ya ama sizleri de cok özlüyorumopuyorumnanaktan
iki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim bebeginizin camasırlarını hala bebek deterjanıyla mı yıkıyorsunuz ben normal deterjana gecmek istiyorum da cünkü leke cıkarmıyo öbürleri
ikinci sorum da metin kendine yaptıgım corbaları içmiyo ama evde hazırladıklarımı bayıla bayıla içiyo yanlıs mı yapıyorum hiç içmemesinden daha iyi degil mi tabii tuz oranını azaltıyorum
bu arada hala dişimiz yokkafamçokkarıştıcocuk yürücek ama dişsiz:çok üzgünüm:
slm arkadaslar umarım iyisinizdir metiş cok hareketli giremiyorum artık KK ya ama sizleri de cok özlüyorumopuyorumnanaktan
iki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim bebeginizin camasırlarını hala bebek deterjanıyla mı yıkıyorsunuz ben normal deterjana gecmek istiyorum da cünkü leke cıkarmıyo öbürleri
ikinci sorum da metin kendine yaptıgım corbaları içmiyo ama evde hazırladıklarımı bayıla bayıla içiyo yanlıs mı yapıyorum hiç içmemesinden daha iyi degil mi tabii tuz oranını azaltıyorum
Bende istiyorum vermek ama ben etin kendisi daha vitaminli diye duymustumkızlar kemik suyu vermeye başladınızmı?
erkenmi daha acaba ?
Canim ben burda maalesef normal deterjanla yikiyorum, bakicam ama bebeklere ozel olanislm arkadaslar umarım iyisinizdir metiş cok hareketli giremiyorum artık KK ya ama sizleri de cok özlüyorumopuyorumnanaktan
ben bayadır normal deterjana geçtim,hatta bizim çamaşırlarımızla beraber yıkıyorum kızımın çamaşırlarını.bizimde hala dişimiz yok,emeklemiyorda,her bebeğin gelişimi farklı,yakın zamanda dişide çıkar.ben hep ayrı çorba hazırlıyorum,besin değeri yüksek çorbalar.yoğurtta ona özel keçi sütünden yapıyorum,keçi sütünün içeriği anne sütüne çok benziyormuş.kuzum bari anne sütü almıyor ona yakın bişey alsın.senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?